Hol is kezdjem....???? Talán ott, hogy mi a fene az a skunk2??? Azaz!!! 2 bűzüs borz :) És egy amerikai tuningcég márkája. Egészen pontosan a Group-A Autosport egyedi fejlesztésű tuningtermékeinek neve. Elsősorban japán típusokhoz gyártanak széles körben kiegészítőket. Egy-két optikai vagy design kiegészítőn kívül elsősorban motorikus, futómű és kipufogó alkatrészeket gyártanak. És nem kicsi sikerrel!!!! Ha körülnézünk amcsiban, azt lehet mondani, hogy nincs olyan japó gép amiben nincs legalább egy borz :)

Mi itt a kis hazánkban már 2 éve forgalmazzuk és szereljük a skunk2 termékeket, valamint versenyezgetünk is egy célgéppel (drag) és egy utcai büntetővel :) (talán néhányan már összefutottak vele szerda este Debrecenben, de ezekről majd máskor).

Most egy szívműtét tanui lehetünk. Az áldozat egy Civic Type-R 2.0L 200 paci gyárilag. Jelenleg egy kicsit megbolondítva egy kipuffrendszerrel, és egy kis elektronikával, már 200 felett teljesít. Próbálok majd képeket is lőni menet közben a szerelésről/építésről.

Jelenleg kint a moci (volt para mert szervízmanual szerint lefelé lehet kiszedni a mocit, mi megoldottuk felfelé :) ), a váltót is ledobtuk, hamarosan húzzuk szét darabjaira a mocit, irány a gépműhely, és egy full felújításon vesz részt. Kap új nagykompressziós dugókat (Wiseco), új szelepeket, szelepvezetőket, szeleprugókat, rugótányért, és egy brutál veztengelyt egy állítható fokolókerékkel(mind Skunk2), valamint szelepszárszimeringeket (Supertech).

Na igy elsőre ennyi.

KATTINTS IDE A BEJEGYZÉSHEZ TARTOZÓ GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ!