Tetszik a GYMKHANA? Versenyeznél te is? Itt az alkalom, hogy megmutasd alkalmas vagy-e pilótának! Idén már 7 új licences versenyzővel vagyunk többen. Ebben a cikkben magáról a versenyzői licencről olvashattok!


Mi az a GYMKHANAUT? Ez nem más, mint a hivatalos gymkhana versenyzői licenc fantázia neve! Ahhoz hogy a Magyar Gymkhana Szövetség hivatalos versenyzője lehess, egy gymkhana elemekből álló 5 pályás vezetéstechnikai szintfelmérőn kell megfelelned! Ez azt jelenti, hogy 60%, vagy afeletti eredménnyel kell teljesítened a feladatokat, hogy részt vehess az éves bajnokság pontversenyében! Miért jó gymkhanautának lenni? Mert pénzdíjazásra jogosultak, és kedvezménnyel vehetik igénybe az edzőnapokat, és a belépőjegyeket!

Mennyibe kerül egy szezonra?
- GYMKHANAUT PRO Licenc: 28.000,- HUF / ÉV
- GYMKHANAUT AMATÖR Licenc: 23.000,- HUF / ÉV

Mit tartalmaz ez az ár?
A díj megfizetése egy 4 órás hivatalos vezetéstechnikai szintfelmérő díját tartalmazza*. Ezt 60%, vagy afeletti eredménnyel kell teljesítened, és amennyiben alkalmas vagy a versenyzésre, GYMKHANAUT licencet kapsz, és a szövetség nyilvántartásba vesz!
* Kivéve DriftGp multilicenc!

Miért kell szintfelmérőre mennem?
Az új sportág, új kihívásokat rejt! Nekünk szervezőknek tudnunk kell, hogy az ismeretlen versenyző milyen szinten van birtokában annak a tudásnak, amivel a versenyeinken boldogulni kell! Azok a versenyzők, akik teljesítik a szintfelmérőt alkalmasak a Gymkhana módszertanának kivitelezésére!

Mire jó ez a licenc?
A gymkhanauták részt vehetnek az éves bajnokságban, és annak pontversenyében! Számos kedvezményre, és pénzdíjazásra jogosultak, továbbá hivatalosan szponzorálhatóvá válhatnak, bemutatókat, taxizást vállalhatnak a versenypályán, melyekben a szövetség a közvetítő a megrendelő és a versenyző között!