Mivel a parommal gyerekaldas ele nezunk meg karacsony elott, a kollegamtol kapott mozeskosar tartot nezegetve agyament otletem tamadt. Ha mar ugy is csinaltam par asztalt akkor csinalhatnek valami hasonlot a gyereknek is.

Epp kapora jott hogy a VW Beetle motorjaval egyutt hozzajutottam egy V8-as motorhoz is de ebbol a motorbol mar csinaltak paran dohanyzo asztalt, igy par hetig fennt volt a facebookos oldalon mint rendelheto asztal alap:

Mivel epp volt egy lazabb hetem, igy gondoltam belevagok es szerelhetore csinalom az alkatreszeit ha esetleg kozben megrendelnek az alapot mint asztalt akkor kesobb kereshetek egy hasonlo motort alapnak az agyhoz. Kicsit meg feltem hogy ha kesz lesz akkor nem igazan fog bejonni az embereknek. De parom biztatasa es mellettem valo kitartasa atlokott a holtponton es a projekt befejezese mellett dontottem. Kapora jott hogy egy megrendelt asztalt is ugyanolyan szinre kellett festetni. Igy egyutt csinaltam a motor alapot es a festes elokeszites szemcseszorasat is.

Kozben persze a terhessegel jaro korhaz es egyeb vizsgalatok latogatasa kozben kiderult a szuletendo gyerekunk neme is:) Es hogy ez hogy tartozik ide? Azt hiszem a festes utan ezt mar nem kell magyarazni!

De jobb is ha a kepeket mutatok magyarazkodas helyett aztan mindenki dontse el zseni vagy orult...