Megunhatatlan téma: a csúcsra húzott meglepetésautó vs. gyári szupersportautó videóknak se szeri, se száma (pont tegnap is volt egy), ezt azonban érdemes megnézni. A mexikói főhős valami hihetetlen lazasággal gyűri maga mögé a Porsche 911 (996) Turbo-t egy 2001-es Nissan Maximával. Aki esetleg nem vágná a típust, hát így néz ki:

ránézésre nem egy Porsche-verő, igaz?

A Maximát jobbik estben 3.5 literes V6-ossal szerelik, ami 255 lóerő leadására képes szívó állapotában. Kicsit megturbózva azonban csodákra képes a VQ35DE erőforrás.

Összehasonlításul, a német fenevad gyárilag 420 lóerőt küld mint a négy kerékre, 4.2 másodperc alatt van százon, végsebessége pedig 300 km/óra felett van. Nos, ez egy csúfos lemaradásra volt jelenleg elegendő.

A Magnum-bajszos sofőr villámgyors váltásokkal, borzasztó lazán tudja le a menetet. Mintha nem is gyorsulási versenyről lenne szó, csak kigurult volna a piroshoz a helyi taco-stól: a full széria műszerfal fejegységén nagyban megy a film, haver jobbról filmez az anyósülésről... az se lenne túl meglepő, ha még a klíma is be lenne kapcsolva.

Így kell ezt csinálni zsír