Levelet kapni jó. Legalábbis egészen addig örömteli izgalommal töltött el a kis kék nyilakkal körülvett boríték látványa, míg az oldal el nem ért arra a bizonyos szintre, hogy naponta - vagy 20 spamfilter mellett - százával érkezzenek olvasói mailek drága Outlookom mappáiba. A számos teendő, megkeresés, kérelem, és a már megszokott ügyes-bajos dolgok (miért kerültem Fun kategóriába és társai) mellett azonban, a minap egy üdítő színfolt érkezett, amit úgy érzem, mindenképpen meg kell osztanom Veletek.

A levél tulajdonképpen nem is szöveg, hanem egy zene. A pár hónapja alakult Allin együttes küldte, akik első elkészült alkotásai között egy autós szám is szerepel: a VASAK.

A hangulatos track remek stílusban idézi fel a gyorsulás, drift, a tuning és az ehhez kapcsolódó életérzés világát az underground futamoktól a hivatalos versenyzésig.

Mindez nem véletlen, hiszen a háromtagú csapat - Fiddler, Fiky és Leslie - számos találkozó és rendezvény állandó résztvevője, a zenélés mellett pedig maguk is nagy rajongói az autós témakörnek. Kevés szám készült eddig, ami kifejezetten az autósoknak szól, ebből az apropóból szerepel rögtön az elsőszámok között ez az alkotás.

A szám jelenleg az egyetlen, ami a készülő új albumról publikálásra került, elsőként pedig itt a Carstyling.hu-n hallgathatjátok meg, mi is készült el a kis házi stúdió félhomályában.

A szám igen nagy tetszést aratott nálunk, reméljük a csapat kitartó munkájának, a nagylemez elkészülte után foganatja is lesz a hazai popszakma mocsarában világában - mi legalábbis, egy ilyen kezdés után szívből kívánjuk ezt az Allin együttesnek.

A számhoz hamarosan a klip is elkészül, amit természetesen nálunk is megtekinthettek majd. Addig is, hang formájában, fogyasszátok egészséggel a VASAKat ;)

KATTINTS IDE A BEJEGYZÉSHEZ TARTOZÓ GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ!