Cikk: Ford tuning – Fanat-X Focus Ghia

aktuális téma
Ford tuning – Fanat-X Focus Ghia

A Fanat-X tuningcsapat hangszerelésében készült ez a tíz éves Ford Focus Ghia. Letisztult tuning stílusban készült, némi barokkos beütéssel. Bővebben

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3
x-tomi
#49
2012. szeptember 29. 09:23
Nem rossz gép ez, egyedül az első lökhárító az, amit lecserélnék. A többi szép
Piet_
#48
2012. szeptember 23. 22:48
részemről 1-2 dolgot leszámítva nem elveszett a projekt, találkoztunk már ennél sokkal vitathatóbbal is. A másik meg én úgy gondolom hogy kellenek olyan autók amik a "pór nép által elérhetők" és jó példával szolgálnak nekik, és ha netán arra adja a fejét hogy tuningoljon akkor ne a búcsús szar legyen a mérce. Én is szivesen nézegetek, olvasok nissan silvia s14/s15, EVO, Bubu..stb stb....de tudom hogy a közeli és talán távoli jövőben sem lesz annyi pénzem rá hogy egy olyan komoly projektbe belevágjak. Pedig nagyon szeretném.
OKtuning
#45
2012. szeptember 23. 22:41
hú, ez olyan deja vu érzés, mert pont a Lurdynál is el lettem kapva, hogy mi a pálya, miért nem jelentkeztem. Ha 1x ígérem a jelenést, azt komolyan is gondolom, ha nem, akkor megmondom, hogy pl. "fejlessz még 1 kicsit". Szóval ez mindenkinek szól: ha ígérek, majd nagy a csend, akkor dobni kell nekem egy mélt, sms-t, fész-chatet hogy ébredjek!
laca200
#44
2012. szeptember 23. 22:36
Fene tudja látszik, hogy foglalkoztak vele, azért szép a kivitelezés, én ha focust építenék teljesen máshogy csináltam volna. Nekünk más az ízlésünk, minket nem ez fog meg...A tulajnak így tetszik, neki így okoz örömet, miért ne? én is magasról " nem hallgattam meg " a véleményeket mikor elkezdtem, csak nekem nem volt kitaposott út Ha a mi ízlésünk szerint készült volna, itt csorgatnánk a nyálunkat, most meg azok teszik, akiknek ez a stílus jön be...ezért változatos a tuningvilág szerintem
OKtuning
#43
2012. szeptember 23. 22:32
még 2006-ban, amikor kezdtem ezt az oldalt, akkor csináltam egy ilyen kategóriabeosztást a bemutatott autók között, hogy "demo" és "saját". Most is használgatom, de nem ilyen éles a határvonal. Ott van például Benda Gábor fekete Passatja: céges, mert tuningcége van, őt hirdeti a munka, de saját is mert magát fejezi ki. Egyszerűbb egy Nerpel BMW: az demo autó, egyértelműen. Más autók meg magánok, mert ugye magánemberé, de x-cég rakta össze a-tól z-ig. Nem mondhatom, hogy demo, mert megrendelőnek készült. Szóval inkább, ahogy mondod a lefotózott autók számát kell növelni, nagyobb teret adva a nem is tudom, hogy mondjam , de biztos értitek: kézi tunereknek.
Átküldöd Te is a számod a mélemre?
EvoGecha
#42
2012. szeptember 23. 22:27
mindenkinek mást enged a pénztárcája, és az ízlésvilágunk sem egyforma, de most komolyan, kinek jön be egy ilyen gyerekes Fast & Furious 1 szökevény... lehet izlésesen is tuningolni.. dehát a tuning fogalma az nem itt kezdődik...
Piet_
#41
2012. szeptember 23. 22:25
ez is egy megoldás lenne, de ahhoz egy igen komoly csapatra lenne szükség, hogy ez kivitelezhető legyen. Kb ott akadtunk meg hogy figyelmedbe ajánlottam az autót mint lehetséges cikk alany, jelezted hogy keresni fogsz.
laca200
#40
2012. szeptember 23. 22:24
ezzel én is így vagyok... először megnézem a képeket, ha az felkelti az érdeklődésem, akkor elolvasom a cikket is, ha nem akkor már lapozok is tovább...
Piet_
#39
2012. szeptember 23. 22:16
nem gond! Köszönöm! Én kb. 11től kint voltam. A pesti/környéki talikon általában tiszteletemet szoktam tenni. néha 1-1 vidék. A cégek ilyen irányú törekvései világosak, hiszen ebből "élnek", ezért nyomulnak, és mint írtad is ezért szorulnak úgymond háttérbe az egyéni tunerek. Ezért kéne valamiféle egyensúlyt teremteni köztük, ha máshogy nem valamillyen módon különválasztani őket.
EvoGecha
#38
2012. szeptember 23. 22:11
szívesebben olvasgatok egy cikket, egy régi turbós audiról, akár 100, 200-as vagy régi quattro mint egy csicsás üvegszálas, dupla kipuf csöves(V6 -os vagy mi??) nemis tudom miről, vagy akarmilyen komolyan épített gépről, legyen az drag, szlalom, akármi amin látszik a munka(itt most nem a gagyi lökösre gondolok meg a csicsás szar kiegészítőkre plazma számlap meg hasonlo baromságok) ami igen is egy épített gép!
laca200
#35
2012. szeptember 23. 22:04
OKtuning
#34
2012. szeptember 23. 22:03
Vagy bemutatni mindent, amíg van eő a kézben! Az előző hozzászólásod lehet, hogy félreértettem - hogy igazán már jelentkeztél nálam és elsikkadt a dolog? Hol akadt el, mert sajnos néha valóban elvesztek szálakat - példul a nemrég AM-be megjelent és ide is mingyá felteszem kompresszoros MX5 is kiesett egy időre és háromnegyed év után kezdtem veszettül keresni a számot, hogy hova írtam fel
OKtuning
#33
2012. szeptember 23. 21:57
Örülök: akkor szervezzük - átküldöd a telszámod a [email protected] mélre?
OKtuning
#32
2012. szeptember 23. 21:55
Bocs a hosszabb rövidebb hozzászólás szünetekért, csaj zajlik a családi este. Sokszor a megjelenés-találkozás nagyban múlik az események alakulásától: példul nézegettem a kocsid a stylingon (grat hozzá!), láttam Lurdynál ott voltál. Én is kimentem, csak reggel - gondolom Te később. Így ha MX3-at kerestem volna, akkor se biztos, hogy talállak, mert nem láttuk egymást.
Elolvastam Dávid posztjára írt válaszod is - mármint a magán autó/tuning céges autók arányáról az OKtuningon. Rendszerint egy cég aktívabb, nekik nagyon fontos a megjelenés, hogy tudjatok ti is róluk, vásároljatok náluk. Így ha látják, hogy nyitott a kapu, persze, hogy szerveznek hozzám autókat. Amik ugyan magánok, csak ők készítették. Így kisebb lesz a területe a talált, szervezett magánautóknak - hiszen a cég tálcán hozza nekem a köreihez kapcsolódót, ami persze nekem energiatakarékosabb megoldás. Nem mondom, hogy ez így van jól, most épp így alakul. Egyébként írod, hogy nem cél, hogy minden nap új autó kerüljön fel: a cél az lenne, csak elérni nehezebb, mert ugye kenyérkeresőt is kell művelni (szívesen mozgatnák egy ilyen jó kis csapatot).
Mindenesetre, mivel korábban nem jelentkeztél be, és nem kosaraztalak ki, tehát szó nem lehet önérzeti kérdésről, akkor hozod a kocsid fotózkodni?
Piet_
#31
2012. szeptember 23. 21:49
Én azt mondom, építő jellegű ötletként hogy egy-egy autó bemutatásakor, törekedni kellene arra hogy egyenlő arányba kerüljenek bemutatásra tuning csapatok, illetve egyéni "hétköznapi" emberek által készített autók
laca200
#30
2012. szeptember 23. 21:47
Én benne vagyok
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3
Összesen 49 találat 3 oldalon