Minden ami OPEL!
aktuális téma

Wir Leben Autos - Az autózás a szenvedélyünk
Jóízű beszélgetések, szakmai és műszaki eszmecserék,
technikai adatok, gyári robbantott ábrák, hasznos infók.
- Durván obszcén kifejezéseket kerüljük.
- Hirdetés a témára illően megengedett.
- Ban lista van, ehez tartsuk magunkat.
Jóízű beszélgetések, szakmai és műszaki eszmecserék,
technikai adatok, gyári robbantott ábrák, hasznos infók.
- Durván obszcén kifejezéseket kerüljük.
- Hirdetés a témára illően megengedett.
- Ban lista van, ehez tartsuk magunkat.
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Kint meg a szobalany is jol keres, nem kell ahhoz diplomasnak lenni.. akihazaviszi a penzt az jol jar, aki kint is el az kevesbe.
Annak idején az Omega Mv6-t voltam meg bolondulva, de a szükség sajnos nem engedte. Utólag belátva nem is bánom

Nézd felfogás meg akarat kérdése miből merre h mit költesz! Mikor meglett az Asra 80.000Ft kerestem ez előtt 7-8 évvel Abból ment a Biztosítás, meg tankolás haza stb. Astra mellett tudtam félre tenni meglett a Vectra C20Ne Sportdob C20Xe vezérlés stb.... Meguntam h a tipikus Opel betegség az idegeimre megy eladtam, addig az akkori párom Sparkjával közlekedtünk ( igen viccesen festettem benne 2m magas létemre) szükség autó tökéletes volt. Aztán tettem talonba pénzt ( oké még hiteles) de lett jobb autóm, erősebb, ezen kiélem minden "örült" vágyam de hamarosan jön az új gép. Szal ha nem tudsz eltenni pénzt, vagy magadat megbecsültetni a melóba az nem az ország hibája. Ne érts félre nem bántani akarlak, csak ha nem küzdesz semmit nem fogsz elérni! Oké értél már el egy szintet az álmaidban?? De több álmod nincs??

Ezzel maximálisan tudok azonosulni, 17-18 sőt még 20-on évesen is minden a teljesítményről szólt, minél erősebb kocsit akartam.
Sajna nem volt a max amíg jutottam akkor az egy 1,6-os Corola volt azt se győztem tankolni.
Most így végül hogy túl vagyok egy két motor baleseten meg a 30-on, meg végre van egy 175 lovas autóm. Azt mondom hogy hála ajó istennek hogy fiatalon nem tudtam erősebbet venni!

Neked semmi nem jó! Akkor menjél tanulni és addig járjál BKK-val vagy kerékpárral! A "jó" állás vagy rendes fizetés magátol nem fog megtalálni!

En nem bantam meg. Calibra volt az almom, nem volt lenyeg, hogy milyen motoros. Ez az almom alapja volt. Az mar csak extra, hogy turbos is legyen.. de a sors ezt szanta nekem, lehetett volna turbosom is 17evesen, nem jott ossze.. talan jobb is.. lehet akkor nem beszelgetnenk most itt.. nem feltetlenul kell egybol beleulni az eros autoba.. szalltam en mar el ezzel 1 hetre ra mikor meglett.. ha 200 loero lett volna alattam, valoszinuleg kiflibe hajtom a kocsit. Tanuloautonak jo volt ez is, kiszolgalt rendesen, sosem okozott csalodast..
Magyarorszagra ez a legjobb, itt aztan gyujtogethet a magyar, de sokat ugyse tud felrerakni. Olcso volt, szervizigenye keves, alkatresz olcso, mostani baja is 1000ftbol megoldodott.. ja es a masfel ev alatt most az egyszer jott elo olyan hiba ami miatt nem tudtam hasznalni par napig.. 80ezres fizukbol nem is tudnek fenntartani egy LETet.. az a terv majd a kulfoldi elettel valosul meg, mert ha majd raveszem magam, hogy kicsit nyelvet tanuljak akkor utnak indulok az osztrakokhoz, ott majd rohogve veszek akar 5 LETet is..
Haver ugyan így járt egy galantal. V6 volt az álma, erre megvette az 1.8-at, ráadásul hitelre. Bánta mint akutya. Azt hozzá teszem, hogy 1,5 hetet jár vele, aztán üres tankal áll a ház előtt fizuig. Mondjuk a múltkor 2 hónapig, lejárt a műszaki...

Persze csak ha a fő álmod egy C20LET akkor nem mindent valósítottál meg. Persze egyből nem is lehet......
Tipikus magyar betegség ha már olcsóbban kapsz meg vmit akkor inkább megveszed csak h gurulj vele. Persze azt is megértem akinek hirtelen kell munka meg család miatt bár az mindig azt nézi h megbízhatóbb és költség mentesebb autó legyen
Ha csak mindig egy kicsit teszel akár egy perselybe kasszába akkor könnyebben kezdesz bármit! Könnyebben veszel akár egy másik mocit is. Szerencsétlen C20NE meg megmaradhatott volna tartaléknak. Persze ez mindig ember függő ki mire!
Kinek milyen ifebye van..ven nagyon is jol ereztem magam igy, es mindent amit akartam; megvalositani, eljutni, atelni, azokat meg is csinaltam!
Nem maradtam ki igy se semmibol, minden hetvegen (sit volt hogy hetkoznap is) lent voltam strandolni.. nem a helyszin a lenyeg.. hanem, hogy az autom ott legyen mellettem a vizparton. Nekem kielegito egy banyato is egy kis hangulatos vendeglovel a partjan.. nem kell nekem ilyen olyan tenger, vagy velenxei-to, balaton.. ennek legalabb tisztabb a vize is, es nincs teli emberrel.
Oke hogy itt mindannyian szeretjuk az autokat, de arra kolteni az utolso forintot is, kicsit tulzas. Csomo mindenbol kimarad az ember, mikozben azthiszi teljes eletet el. De en mar nem akarok senkit meggyozni. En is imadtam a kocsim, de azert koltottem tanulasra, nyaralasra stb
Na abból pont meg lett volna a biztosítás.

Semmilyen. De amiket a motorra költöttél, és költeni akartál én arra gondoltam. A tengelyre, a hengerfejre a leömlőre, a turbóra, akkor számoljunk csak egy kicsit!? Akkor mivel lett volna drágább, egy 400.000 forintos V6 170 Le-vel, vagy egy 300.000 forintos 150 Le-re tuningolt 8v 300 ezer forintos ráköltéssel?
*masfel ev=2 eve..
Masfel eve ar/ertek aranyba ez volt a legkedvezobb, 300ezerert nem tudom milyen v6ot vehettem volna...
Hat ha 30ezerbol lenne egy LETem, akkor lett volna.. ugyanis ennyit koltottem a motorra.. tenyleg egy LET ara...
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!