Minden ami OPEL!
aktuális téma

Wir Leben Autos - Az autózás a szenvedélyünk
Jóízű beszélgetések, szakmai és műszaki eszmecserék,
technikai adatok, gyári robbantott ábrák, hasznos infók.
- Durván obszcén kifejezéseket kerüljük.
- Hirdetés a témára illően megengedett.
- Ban lista van, ehez tartsuk magunkat.
Jóízű beszélgetések, szakmai és műszaki eszmecserék,
technikai adatok, gyári robbantott ábrák, hasznos infók.
- Durván obszcén kifejezéseket kerüljük.
- Hirdetés a témára illően megengedett.
- Ban lista van, ehez tartsuk magunkat.
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Ausztriai melód nem jött össze? Mi volt a baj?

Egyszer fent egyszer lent.. te sem dolgoztal folyamatosan egesz eletedben.. az emberrel megesik, hogy elveszti a munkahelyet, vagy epp nem korrektek vele... en legalabb elmentem napi 4ezerert is 12 orazni, reggel 10tol este 10ig, heti 6 nap melo, aminel csak a kedd volt szabadnap....
Franciaorszag messze van, nem tudok semmilyen nyelven, felszolgalonak meg itthon se mennek el.
Sot penz a karosszériasra, váratlan eseményeknel, amire szőke csajok kulonosen hajlamosak
foleg aki annyit vezet mint en es kiesik a gyakorlatbol, rosszul lat, oregszik stb.
Timi, tudok felszolgalo melot Franciaországban kb 1500 eu per ho

Timi, tudok felszolgalo melot Franciaországban kb 1500 eu per ho

üzemanyag nyomás mérővel
Erre szoktam azt mondani ilyenkor mindenkinek, hogy ha nincs pénzed ne tarts autót.
Az autó egy ilyen szakma, kell félretett pénznek lennie a szerelőhöz ilyen korban.

Erre szoktam azt mondani ilyenkor mindenkinek, hogy ha nincs pénzed ne tarts autót.
Az autó egy ilyen szakma, kell félretett pénznek lennie a szerelőhöz ilyen korban.
Es hogy nezzek uzemanyagnyomast?
apanak nincs ilyen szerkezete, meg ideje es kedve sincs ehhez az autohoz.. ami most mar mindegy is, mert a biztositasomat is felmondtak, varom, hogy mikor kerik be a rendszamot...

az F ben volt így mikor még haverom hajtotta. kijárta az összes benzint untána ugyan tele tankolta de az AC meghalt!
Kéne nézni üzemanyagnyomást.
2.0 bar alatt az opel nem megy.
szikra oké, hogy van, de attól még lehet szar a gyújtás.
Hidegindító/féktisztítóval indul?
mivel kifogyott a benya, és azóta csinálja, ezért 85% hogy Ac pumpa.
Az ac egy elektromos motor amit az üzemanyag ken és hűt.
Ha ez nincs, meg feltételezhetően te is kicsit tankolsz, mész aztán megint tankolsz...
Ez öli meg az Ac-t.
ezért kell mindig teletankolni, ha csak lehet.
O gyűrű cseréjénél az AC ki lett takarítva?
Kérdéses, hogy nem e szívott fel retket...
Sok minden lehet, de én élősszőr is egy üzemanyag nyomást néznék, közel 3 barnak kéne lennie.
várom a fejleményeket, kíváncsi vagyok a végkimenetelre
2.0 bar alatt az opel nem megy.
szikra oké, hogy van, de attól még lehet szar a gyújtás.
Hidegindító/féktisztítóval indul?
mivel kifogyott a benya, és azóta csinálja, ezért 85% hogy Ac pumpa.
Az ac egy elektromos motor amit az üzemanyag ken és hűt.
Ha ez nincs, meg feltételezhetően te is kicsit tankolsz, mész aztán megint tankolsz...
Ez öli meg az Ac-t.
ezért kell mindig teletankolni, ha csak lehet.
O gyűrű cseréjénél az AC ki lett takarítva?
Kérdéses, hogy nem e szívott fel retket...
Sok minden lehet, de én élősszőr is egy üzemanyag nyomást néznék, közel 3 barnak kéne lennie.
várom a fejleményeket, kíváncsi vagyok a végkimenetelre

Mi lehet a problema?
4 napja kifogyott a benzin, hazahuztak. 2 napja beleraktam 10 liter benzint. Nagy nehezen beindult, 3 hengerezett. Utana mar be se indult, csak tekert.. Tegnap reggel beinditottam, ment normalisan, jart a 4 henger szepen, kicsit alacsonyabb volt az alapjarat, eddig 1000 volt, most 800. Kialltam a kapun, jart az auto kb 2-3 percet, magatol lefulladt az auto, azota nem indul. Ki lettek cserelve a benzincsovek. Benzin van, szikra van, ac mukodik, tolja a benzint, inditozasok miatt a gyertya be is van kopve rendesen, leegettuk rola a dzsuvat.. csereltunk O gyurut a benzintankban. Meg az injektort megnezzuk ma, merr tegnap mondtak tobben is, hogy lehet az dugult be es ki kell tisztitani, de lehet be is eghettek..
4 napja kifogyott a benzin, hazahuztak. 2 napja beleraktam 10 liter benzint. Nagy nehezen beindult, 3 hengerezett. Utana mar be se indult, csak tekert.. Tegnap reggel beinditottam, ment normalisan, jart a 4 henger szepen, kicsit alacsonyabb volt az alapjarat, eddig 1000 volt, most 800. Kialltam a kapun, jart az auto kb 2-3 percet, magatol lefulladt az auto, azota nem indul. Ki lettek cserelve a benzincsovek. Benzin van, szikra van, ac mukodik, tolja a benzint, inditozasok miatt a gyertya be is van kopve rendesen, leegettuk rola a dzsuvat.. csereltunk O gyurut a benzintankban. Meg az injektort megnezzuk ma, merr tegnap mondtak tobben is, hogy lehet az dugult be es ki kell tisztitani, de lehet be is eghettek..
astra H 2,0 T, J OPC ülesekkel, panorama szelvedövel

itt "csak" 3 szämjegyü a gyäri darabonkent
Mondjuk 4x gyäri vagy kw v1 szett, pff egyszerü lesz dönteni. kw gewinde olcsobb kicsit

Mondjuk 4x gyäri vagy kw v1 szett, pff egyszerü lesz dönteni. kw gewinde olcsobb kicsit

Kompletten cserélt mindent. Nem IDS--es, és ahogy néztem már lengéscsillapító is volt cserélve elől mert relatíve újnak látszott a sachs matrica rajt. Tárcsáknak nem volt számottevő válla. Van opcom-om is , ha úgy alakul szeretném rádugni azt is. Nem tűnt simlisnek a srác, egy húsüzeme/boltja van.
Ha lendkereket cserélt már, akkor szerintem kuplungot is kellett cserélnie. Bár ez mellett még ott van a turbo, EGR, DPF, meg a szívósor probléma. A lengéscsillapító az IDS+-hoz meg nagyjából 6 számjegyű darabonként a H Astrához, gondolom ehhez sem olcsóbb.
Ha tényleg szemezgetsz vele, akkor érdemes volna egy állapotfelmérésre elvinni. Szerintem felszereltségét tekintve elég jó az autó.
Ha tényleg szemezgetsz vele, akkor érdemes volna egy állapotfelmérésre elvinni. Szerintem felszereltségét tekintve elég jó az autó.
pontositok, OPC Line kormänyon is vastagabb a börözes.
Tudom, mert most vettem egyet
Tudom, mert most vettem egyet

de gondolom azt azert tudod, hogy a GTS az lenyegeben az 5 ajtos modell volt.
Facelift elött az összes 5 ajtos modell (csapotseggü) GTS volt. (2002-2005)
Facelift utan pedig a Sport felszereltseget hivtak GTS-nek, de amibe bekerült az IDS+ az mind 15 (vagy 20)mm rel került közelebb a talajhoz.
De pl Edition felszereltsegi szinthez is lehetett rendelni IDS+ t, ami azert meg a lista elejen volt.
szintek:
vectra - ez a full "fapad", nem elerhetö minden motorverzio
edition, sport/gts, cosmo, cosmo plus - itt lehetett mindent varialni, minden motor elerhetö, opc line 1/2
opc line 2 - csak 2,0 T; 2,8 v6 T; 3,0 cdti-vel erhetö el
opc - itt a motor csak 2,8 v6 T
GTS:
T=särga - csak 2,0 T verzio
T=sima szürke - minden mäs
Facelift elött az összes 5 ajtos modell (csapotseggü) GTS volt. (2002-2005)
Facelift utan pedig a Sport felszereltseget hivtak GTS-nek, de amibe bekerült az IDS+ az mind 15 (vagy 20)mm rel került közelebb a talajhoz.
De pl Edition felszereltsegi szinthez is lehetett rendelni IDS+ t, ami azert meg a lista elejen volt.
szintek:
vectra - ez a full "fapad", nem elerhetö minden motorverzio
edition, sport/gts, cosmo, cosmo plus - itt lehetett mindent varialni, minden motor elerhetö, opc line 1/2
opc line 2 - csak 2,0 T; 2,8 v6 T; 3,0 cdti-vel erhetö el
opc - itt a motor csak 2,8 v6 T
GTS:
T=särga - csak 2,0 T verzio
T=sima szürke - minden mäs
ez tényleg húzósnak hangzik.
"Azt ertem en, hogy ismerös opel szerelö, de szamla, munkalap valami szaros igazolas nincs rola?? "
Pont ez a bajom nekem is...
Amúgy navis magyar vectrát még nem igen láttam.
Köszi srácok.
Pont ez a bajom nekem is...
Amúgy navis magyar vectrát még nem igen láttam.

Köszi srácok.
Hali.
A kormany, az sport kormany, H-ban is ilyen a sport kormany, de az opc is ilyen volt, csak a börözes volt vastagabb rajta.
Azt ertem en, hogy ismerös opel szerelö, de szamla, munkalap valami szaros igazolas nincs rola??
Amugy hihetönek tartom, mert kb evi 30e-t mehet, ami pl kijöhet ugy, hogy tavaszi/öszi kerekcserekor 1-1 olajcsere is.
Masik dolog meg, vett bele minden extrat (vagy persze benne volt a GTS-ben), de szines kijelzöre es navira mar egyaltalan nem maradt penz, vagy BT-s telefonkihangositora, ami kb minden telefonnal müködik es hasznos is.
De én nem vennem meg, sztem ez dräga.
A kormany, az sport kormany, H-ban is ilyen a sport kormany, de az opc is ilyen volt, csak a börözes volt vastagabb rajta.
Azt ertem en, hogy ismerös opel szerelö, de szamla, munkalap valami szaros igazolas nincs rola??

Amugy hihetönek tartom, mert kb evi 30e-t mehet, ami pl kijöhet ugy, hogy tavaszi/öszi kerekcserekor 1-1 olajcsere is.
Masik dolog meg, vett bele minden extrat (vagy persze benne volt a GTS-ben), de szines kijelzöre es navira mar egyaltalan nem maradt penz, vagy BT-s telefonkihangositora, ami kb minden telefonnal müködik es hasznos is.
De én nem vennem meg, sztem ez dräga.
facebookon van vectra, signum csoport, szerintem ott kérdezz rá.
max. sűrűbben kell futómű alkatrészeket cserélni
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!