Felni,gumi,infó
aktuális téma

Vátóméret kalkulátor
ET kalkulátor
ET, felni és gumi kalkulátor
Gumi kalkulátor
Gumitesztek
AEZ, DOTZ, DEZENT, ENZO felni konfigurátor
AUTEC felniválasztó
BBS konfigurátor
BORBET felni konfigurátor
Rotiform config
Carlsson felni konfigurátor
FONDMETAL felniválasztó
LORINSER felni konfigurátor
OZ Racing felni konfigurátor
RONAL felnikonfigurátor
ROTA felni lista
TSW felni konfigurátor
Játékos felniválasztó
Letölthető ET kalkulátor
17-es felnik súlya köszönet érte lasi-nak!
Hirdetés, arénakuncsorgás moderálásra kerül!
Mindegyiknek megvan a saját helye.
Szájkarate: normális hangnemben... azon túl moderálás és 1 nap BAN.
ET kalkulátor
ET, felni és gumi kalkulátor
Gumi kalkulátor
Gumitesztek
AEZ, DOTZ, DEZENT, ENZO felni konfigurátor
AUTEC felniválasztó
BBS konfigurátor
BORBET felni konfigurátor
Rotiform config
Carlsson felni konfigurátor
FONDMETAL felniválasztó
LORINSER felni konfigurátor
OZ Racing felni konfigurátor
RONAL felnikonfigurátor
ROTA felni lista
TSW felni konfigurátor
Játékos felniválasztó
Letölthető ET kalkulátor
17-es felnik súlya köszönet érte lasi-nak!
Hirdetés, arénakuncsorgás moderálásra kerül!
Mindegyiknek megvan a saját helye.
Szájkarate: normális hangnemben... azon túl moderálás és 1 nap BAN.
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
En is a forgalmazotol hallottam de mastol nem... Pedig jol neznek ki.. De nem merem megvenni mig nem mondanak jo dolgokat rola!
Ha még aktuális a hirdetés, nekem is ilyen van. Kevesebb mint 9kg/db BBS RC 330 8x18
A japan racing-ről még csak a forgalmazótól hallottam véleményt, magán embertől nem.
A japan racing-ről még csak a forgalmazótól hallottam véleményt, magán embertől nem.
Amúgy szoktam hazahozatni felniket, ha esetleg valami japánsora gondolsz, esetleg Superleggera is szóba jöhet akkor privátban keress meg.

Értem, csak azért mert vettem felnit sti ről és az nem 100 as volt

5×114,3 nem?
5x100 et 38-55 ig ha jol tudom
milyen az osztó?
Sziasztok! Tanacsot szeretnek hogy erre a kocsira milyen felnit tegyek? Ultraleggera all jol neki azt tudom de az egy kissebb vagyon? Valakinek esetleg otlete? Neztem drag wheelst meg japan racinget de azt nem tudom milyen minosegu! Segitsegeteketvelore koszonom!
köszi szépen, igen erre gondoltam, hogy mennyi helyyet kell hagyni a felninek felfeküdni!

Tehermentesitő nélkül,ami csak nyomtáv végülis én 5mm-nél nem mertem vastagabbat igy maradt még majd 1 cm a felninek felfeküdni

nem igazán értem a kérdést.
A pogácsa belső átmérője akkora legyen mint a kocsid agymérete, a külső meg akkora mint a felnié
A pogácsa belső átmérője akkora legyen mint a kocsid agymérete, a külső meg akkora mint a felnié
Sziasztok!
Abban tud valaki segíteni, hogy ha nyomtávszélesítőt szeretnék gyártatni, akkor a tehermentesítő résznek milyen vastagnak kell lennie rajta? Vagy ha tehermentesítő bélküli pogácsát használok, akkor mennyire kell a kerékagynak kilógni a pogácsa alól ,hogy a felnit még rá lehessen tenni?
Köszi előre is!
Abban tud valaki segíteni, hogy ha nyomtávszélesítőt szeretnék gyártatni, akkor a tehermentesítő résznek milyen vastagnak kell lennie rajta? Vagy ha tehermentesítő bélküli pogácsát használok, akkor mennyire kell a kerékagynak kilógni a pogácsa alól ,hogy a felnit még rá lehessen tenni?
Köszi előre is!
Megjött végre a másik 2 gumiabroncs is....jövő héten mennek felnire...aztán felnifújás fekete Plasti dip-pel.

Masterdriv
2014. március 08. 21:42
Pl a GT Radial az kínaiban jó, ha kínait tudnék csak felrakni, akkor azt raknám...UHP1 et....
DE A teljesség igénye nélkül... keress olvass... én sok hét nyálazás után választottam gumit az itteni vélemének alapján..és mit mondjak, nem bántam meg...sőtt!
DE A teljesség igénye nélkül... keress olvass... én sok hét nyálazás után választottam gumit az itteni vélemének alapján..és mit mondjak, nem bántam meg...sőtt!

Én sunny-t vettem,és bevallom nagyon jó de nem meglepő mivel jókat hallottam róla,az ár pedig tényleg vicc volt,régebben is volt már kinaim de azok olyan hangosak voltak, ez pl csak 71db-es,ez még 2 év mulva is megéri az ára 60% -át ha lecserélném..

És az nem érdekes hogy rengeteg olyan ember van aki direkt használt 1 szezonos gumit keres, 20 ezerért 4 db-ot, mert valahonnan összekukázott valami alufelnit, de gumira már nem maradt.....

Hallgattam én is pro és kontra a kínai gumikról....de amit használtan tudtam volna venni 3mm-es Barumot....vagy ami most van még felnin 1mm-es Matador inkább már nem használom.......2 hete vettem 2 db Infinity Inf 050-t....jövő hét elején érkezik még 2 db ugyanilyen...205/45 16"-ban.....mivel nagyon jó áron jutottam hozzájuk, semmi más alternatíva nem volt versenyképes....ha meg csak 2-3 szezont futnak már azis jó...de első nyáron tuti fog tapadni mint az atom, mert olyan jónak tűnik és a recék is olyanok mint a radírgumi....max eladom majd őket felnivel együtt, ha találok olyan felnit ami jó ez helyett.

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!