Átvertek az adok/veszekben...
aktuális téma

...ha más is járt hasonlóképpen bármivel akkor ez jó topic lehet ahhoz hogy megbeszéljük vagy akár elvegyük azok kedvét akik szeretnének próbálkozni hasonlóval....
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
nem volt tégla benne óóóóóóó de káááár hihihihihihihih

Értelek én,de szerintem már ezzel elértél annyit hogy páran tuti nem fognak tőle rendelni semmit!!!!!!!Mert egy igazi gyökér!
persze, tőlünk el se köszönsz? Milyen diszkrimináció ez?
csak Heni mert ő nőstény?

csak Heni mert ő nőstény?

én olajjal jártam így, hogy rendeltem váltóolajat és a dátum le volt jőve róla. de van egy tulajdonsága azoknaka tintáknak, amivel fel dátumozzák a palackot, hogy akkor is ki lehet venni, és elég régi volt az olaj. szépen leírtam, hogy mit tapasztaltam. szó nélkül küldtek egy másikat, és a régit is megtarthattam, pedig vissza akartam küldeni. mondhatta volna, hogy én töröltem a dátumot, de vannak cégek, akik nem izélnek ilyenen. egy elégedett vásárló többet ér nekik.
persze.... ez normál esetben így is van rendjén
nem tudom, mire menne a hatósággal, nem hiszem, hogy pár 10ezer forintnyi tételből ügyet csinálnának, főleg úgy, hogy nem egyértelműen bizonyíthatóak a dolgok... a DAS eljárását nem ismerem, de engem pl. nem nagyon ilyesztene meg, max ráfognám, hogy a vevő is tisztában volt az árú paramétereivel. Pont ugyanezzel a mondattal védeném magam a bíróságon is, hogy pontosan átbeszéltük és tisztában volt vele, hogy mit vesz. Azt hozzáteszem ismét halkan, hogy ha véletlenül is ügy lenne ebből, akkor többe kerülne a lé mint a hús. Akinek volt szüksége jogi képviseletre valaha elhúzódó tárgyalás kapcsán, az tudja hogy az ügyvédi költség nem igazán érné meg pár 10e Ft-ért, mert legjobb esetben az fedezné az ügyvédet, de utána járást, tárgyalásra mászkálást (főleg ha az eladóhoz közelebbi bíróságot jelölnék meg illetékesnek) nem igazán futná...
Ezért mondom, az eladóval ne foglalkozzon, az csak mégegyszer megvezeti. Ha vissza akarná csinálni, mondta volna szerintem magától, hogy pénz vissza, és küldje a kerekeket, csak gondolom ő sem hülye, és az eladó fejében is megfordult, mi van, ha visszaküldi a cash-t,a kerekek meg bosszúból nem érkeznek meg. Ördögi kör ez.
Legjobban azzal jár, ha keres rá vevőt, vagy elcseréli olyanra, ami neki jó.

Ezért mondom, az eladóval ne foglalkozzon, az csak mégegyszer megvezeti. Ha vissza akarná csinálni, mondta volna szerintem magától, hogy pénz vissza, és küldje a kerekeket, csak gondolom ő sem hülye, és az eladó fejében is megfordult, mi van, ha visszaküldi a cash-t,a kerekek meg bosszúból nem érkeznek meg. Ördögi kör ez.
Legjobban azzal jár, ha keres rá vevőt, vagy elcseréli olyanra, ami neki jó.

mennem kell postára 

"gyerekek" örültem jo kis eszmecsere volt.
még benézek...
üdvözlet Heni

"gyerekek" örültem jo kis eszmecsere volt.
még benézek...
üdvözlet Heni

komoly a figura...
vidd vissza neki a kereket,vágd vele szemközt és rakd le elé
pénzt meg vissza
vidd vissza neki a kereket,vágd vele szemközt és rakd le elé

pénzt meg vissza

nah nekem megjött a gewindém. Nem tégla volt a csomagba
vmi rugók meg vasdarabok 

csak az a különbség hogyha tegyük fel és gumistól rendelsz egy adott osztókörrel rendelkező kereket újonan és netán nem azt küldi ki vagy kapod meg amit rendeltél akkor ha felhívod és elmondod neki hogy ez meg ez a probléma akkor ő azt fogja mondani hogy semmi gond küld vissza és küldeni fogja a jót persze ha ő hibázott... és ez 100% 

akiket valóban mozgat az autó, valóban odavannak érte, azok összetartanak, de sokan mindenből csak hazsnot akarnak húzni. mindenki beszél az összeratásról, de amikor adott márka/típus emberei is széthúznak, akkor az egész autóstársadalomtól mégis mit várunk?
ez ok... csak az a baj ha ebből az jön le, hogy nyugodtan bármit megtehetünk eladáskor büntetlenül - akkor egyre több lesz az ilyen eset..... nem az a baj hogy nem jó az osztó, hanem ami utána történt: így jártál minek veszel valamit látatlanba interneten.... de bármit veszel postán vagy futárral a kockázat benne van hogy nem az, vagy nem jó amit rendeltél
én meg NEM ezt veszem vettem észre itt nálam van összetartás ha baj van rögtön segítünk egymáson vagy csak nálunk vw-seknél van ez igy?
nem nem itt van összetartás szerintem én mindennap tapasztalom mindennap jön a számlámra ugy pénz hogy a cs a jelige előre utalja minimum 50 ezerről beszélek mert megbízik bennem itt gyorsan vissza ellenőrizhető vagyok....

egy személyes találkozó alkalmával sztem az eladó reakcióiból kiindúlva, más megoldás nem lenne.
akkor ti korrekt vevők vagytok, minden eladó álma.

akkor egy újabb dolog.
1. utalja vissza a pénzt
2. ha ráment a bankszámládra, akkor küldöd a felnit, értéket nem írsz a papírra, csak, hogy a címzett fizeti a postát.
így ha nem veszi át, max buksz postát, de akkor eladod.
talán ez a legbiztosabb.
ha ebbe nem megy bele, akkor irány a hatóság, vagy DAS.
1. utalja vissza a pénzt
2. ha ráment a bankszámládra, akkor küldöd a felnit, értéket nem írsz a papírra, csak, hogy a címzett fizeti a postát.
így ha nem veszi át, max buksz postát, de akkor eladod.
talán ez a legbiztosabb.
ha ebbe nem megy bele, akkor irány a hatóság, vagy DAS.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!