Átvertek az adok/veszekben...
aktuális téma

...ha más is járt hasonlóképpen bármivel akkor ez jó topic lehet ahhoz hogy megbeszéljük vagy akár elvegyük azok kedvét akik szeretnének próbálkozni hasonlóval....
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
én is mindig

Én is vettem boltba felnit,sok utána járás....Érden találtam amilyet szerettem volna,elmentem.mondja a faszi hogy a fekete küllősből nincs,csak 2-3hónap mire megrendeli.
de volt az antracitból,pont méret.ez is tetszett,azt mondja 5e ft engedmény hogy meg győzzelek?rendeben,ide felé úgyis megvágtak 5e ft gyorshajtásra

Tehát lehet ezt normálisan.
A srác meg szerintem próbálja eladni azt a felnit,hátha vissza jön egy kis pénz!
így van. pont ezért szoktam minden esetben az eladónak visszajelezni, ha megjött az árú, átvettem és sértetlen a csomag. ezt általában még a postára adás előtt el is mondom. neki jobb, nyugodtabban alszik, nekem meg nem kerül semmibe.
sajnos ez az "autóstársadalom" szöveg egy kamu. a halálos iram óta sokan tévhitben élnek. azokat majmolják. lehet bármilyen összetartás, de az nem magyarország. itt sok ember 100 Ft-ért az anyját megbaxná...
az neked hogy éri meg?
akkor kb 40 ezer ft-odba került az 5 ezer ft-os tempomat kar
közbe postával kijött volna 500 ft-ból nem? 

engem felokosított a postás hölgy, ha ő fizeti a postát utánvétkor, akkor is szívhatsz, mertha nem veszi át a felniket, akkor a posta is csak a szállítási díj rendezése után adja neked vissza, ezzel is kalkulálj...
Ha küldök valamit, nekem is ez a szívfájdalmam, amíg nem hozza a postás a pénzt, mertha nem kézbesíthető akkor a postát gazdagítottam pár ezressel.

Ha küldök valamit, nekem is ez a szívfájdalmam, amíg nem hozza a postás a pénzt, mertha nem kézbesíthető akkor a postát gazdagítottam pár ezressel.

Viszont én már adtam el felnit 200km re hogy eljött srác,megnézte de csak 60%át tudta kifizetni,oda adta a személyiét felírtam mindent,de korrekt volt mert a megadott időben küldte a többi pénzt,ráadásul úgy hogy az egyik gumit utólag vette észre hogy szét van repedve!hozzá teszem itt a sokkal nagyobb összeg volt.
ez csak egy másik példa
ez csak egy másik példa

szívás persze itt ugy működik:
cs-n bizalom van hisz ő is autós....valamennyire ez egy társadalom a mi "kis' közösségünk gyorsan megtalálnak és pofán bas.nak ha ugy van...nekem is jött előbb email a nagyoktól hogy ne kommenteljek inkább ide rontja a renomém van véleményem mint elado ismétlem kb 2 éve nyomom ezt jobb szeretjük ha eljönnek érte....ugy korrekt....
ebben az esetben az elado nem volt korrekt de hosszútávon többet veszit ITT ezzel
cs-n bizalom van hisz ő is autós....valamennyire ez egy társadalom a mi "kis' közösségünk gyorsan megtalálnak és pofán bas.nak ha ugy van...nekem is jött előbb email a nagyoktól hogy ne kommenteljek inkább ide rontja a renomém van véleményem mint elado ismétlem kb 2 éve nyomom ezt jobb szeretjük ha eljönnek érte....ugy korrekt....
ebben az esetben az elado nem volt korrekt de hosszútávon többet veszit ITT ezzel
Én is erre a következtetésre jutottam.
Dehát majd látja.
Dehát majd látja.

Sziasztok!
Patent ember lehet az ilyen.........!
Patent ember lehet az ilyen.........!

én boltban vettem felnit. jóval több mint 20 volt, darabja. mégis minden rendben ment. előre utaltam. csak annyi a difi, hogy tudtam kitől veszek, mit veszek, mit lehet tenni, ha bukta van, és azt is lebeszéltük előre, hogy mi van, ha valami nem klappol. lehet ezt szépen és jól csinálni, csak ehhez mindkét félnek úgy kell hozzáállnia.
ha te vagy az áldozat, szerintem akkor vállalsz legkisebb kockázatot, ha te próbálod eladni hasonló áron, akkor minimális a bukó (ha csak a körosztó probléma van, mintha ezt olvastam volna). Ha visszaküldöd, vajon tényleg visszakapod-e a pénzt utólag. Ha postára adod, mi a garancia hogy átveszi, és neked csak a posta is pénzben lesz...??? Ezeket érdemes lenne átgondolni, hamár az elején megvezettek. Ezeket csak jótanácsként mondom.

ez nem olyan, lexarja tutti. tipikus nepper, aki tömegnövelővel...stb üzletel, ez csak alibimunka, amiből néha hasznot húz.
és nem azért ítélem el, mert tetkós kottás gyerek, csak messziről látszik.
attól, hogy itt lehúzták a többi seft megmarad. nefélj az apeh, vagy a rendőrés kiment volna hozzá, lehet sokkal többet bukik
és nem azért ítélem el, mert tetkós kottás gyerek, csak messziről látszik.
attól, hogy itt lehúzták a többi seft megmarad. nefélj az apeh, vagy a rendőrés kiment volna hozzá, lehet sokkal többet bukik

nézz szét nálam bár inkább ne
ilyeneket nem árulok
ilyeneket nem árulok

Visszaolvastam amit leírt a vásrló.
Én az eladóra egy szóval csak annyit mondanék hogy egy fasz,hogy így megvezette.
A másik oldal hogy ha ilyen messze van és személyesen nem tudom megnézni,nem veszem meg!!!!lehet találni máshol i lehet 5e drágább de azt kapom amit látok!
Én is vettem már innen felnit,igaz újjat,előre kellett a srácnak utalnom hogy lássa nem csak ígérgetek hanem kell is a felni,de 5e ft nál nem voltam többet hajlandó.
elmentem a felnikért tetszett hibátlan volt,megvettem.
Én az eladóra egy szóval csak annyit mondanék hogy egy fasz,hogy így megvezette.
A másik oldal hogy ha ilyen messze van és személyesen nem tudom megnézni,nem veszem meg!!!!lehet találni máshol i lehet 5e drágább de azt kapom amit látok!
Én is vettem már innen felnit,igaz újjat,előre kellett a srácnak utalnom hogy lássa nem csak ígérgetek hanem kell is a felni,de 5e ft nál nem voltam többet hajlandó.
elmentem a felnikért tetszett hibátlan volt,megvettem.
Csücsültél már CSAK előzetesben hogy vállalnál ilyeneket?
nyugi, 1-2 alkalommal mindenki megszopja. van aki szóváteszi, van aki lenyeli a dolgot. ez ilyen. gondolom megtanultad a leckét, legközelebb jobban körülnézel, mielőtt vennél valakitől valamit...
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!