...ha más is járt hasonlóképpen bármivel akkor ez jó topic lehet ahhoz hogy megbeszéljük vagy akár elvegyük azok kedvét akik szeretnének próbálkozni hasonlóval....
nem mindenkinel van ez.....kozos ismerosunk nekem motort rakott bele az opelba majd vette ki es meg a mai napig halaval tartozok neki a jo meloert.......
de ezt az ember csak akkor tudja meg ha belezudul egy ilyen helyzetbe.....
nekem az egész autó hulladék... kerékjárati ívnél kezd repedezni... mindenhol narancsos... az első lökösnél kilátszik a filler... gány az egész... de hát az van...
majd lesz egyszer szép. csak kellene pénz
ilyenek ezek,nekem a moci tetőmmel vannak bajok...sok "nem szakértő meg milyen szép lett"
na a rossz hírét azt én is elterjesztem neki.a többi meg majd utána következik....
hidd el az orszagnak mindenhol hire van es gondolhatod milyen.......4 eve vagyok kint az elso evben buszken mondtam honnan jottem,de hallottam miket mondanak az orszagrol. Ha azt mondom Romania vagy Jugo meg az is jobb
nekem is ez volt, és még a megállapodást sem követte... kiferdítette azt az árat amit megbeszéltünk... többe volt, sokáig készült, és szar is lett...
és mondanom sem kell, hogy ismerős volt...
bár én már nem akartam vissza vinni neki... még egyszer ne érjen az autómhoz egy ilyen barbár
neked pedig---> ha rám hallgatsz, akkor "előrefelé menekülsz", és próbálod mihamarabb hírdetésbe feltenni a felniket, kihangsúlyozva hogy milyen körosztóval bíró másik kerékre cserélhető, így talán nagyobb eséllyel találod meg a számításodat.
Sok szerencsét ehez, és remélem megfogadod az előbb írt szabályt a 10E HUF feletti vásárlások mikéntjéről.
Én a fényezővel vagyok hasonló helyzetben.a faszkalap elvállalta az autómat még a nyár elején,2hét alatt meg lesz.és ekkor jöttek a kamuk.... még kell 2hét mert sok a meló,kocsi már rég ott állt....jövő hétre kész lesz,ez igy ment 2hónapig...... a személyes találkozó hozzá teszem adott neki lendületet elmenetünk érte,mondom akkor most min.10e - mert ennyit csúszott,nem engedett.kifizettem amit megbeszéltünk csak már had vigyem haza.majd pár nap múlva pár hiba szépen elő is jött,amit csak bizonyos szögből lehet látni!hívtam mondom neki,megnézte.persze Balázskám kijavítjuk,na azóta is javítja. írtam neki,küldjön vissza pénzt ez lesz a legjobb neki is meg nekem is.persze azt is küldi mert kiment Németországba dolgozni de nem fogom hagyni
de tényleg, ahol már nem elhet telefonon, ill emailen, tehát elektronikus /telekommunikációval elintézni, ott sajnos az embernek vennie kell a fáradtságot, és egy személyes látogatást megejteni... itt természetesen nem feltétlenül gondolok az erőszakra, SŐT!!!!
SAjnos mivel 800 km, akkor azt be kell vállalni, különben se pénz, se felni... vagyis felni van, csak sz@r...
de ezt az ember csak akkor tudja meg ha belezudul egy ilyen helyzetbe.....