Balesetek, DURVA !!!!!!

Témakör: Real life
aktuális téma
Balesetek, DURVA !!!!!!
Őszi vezetési jótanács!
VIDEO, aquaplanning, azaz amikor felúszik az autó nagy esőben és irányíthatatlanná válik
Aquaplanning- nak hívja az angol. Arról van szó, hogy a gumik úgy vannak készítve (mintázva), hogy esőzésben gurulásnál a tapadó felület által kinyomott vizet elvezetik, kilökik a gumi alól. Azonban mindegyiknek van elvezetési képesség határa. Amennyiben az adott sebesség magasabb egy bizonyos értéknél, úgy a gumi bemarásai már nem képesek elvezetni a vizet, létrejön az aszfalt és a gumi tapadó felülete között egy vízréteg, amelynek következtében a jármű "felúszik", és irányíthatatlanná válik.

Vizes, síkos úton vezessetek óvatosan, autópályán is mérsékeljétek a sebességet!

videó

Ne vezess:
-ittasan, kábítószerrel

videó
videó
videó

http://www.frederiksamuel.com/blog/2006/02/icbc-counterattack.html

-biztonsági öv nélkül (az utasokkal is köttesd be)
-túl fáradtan
-túl gyorsan

ne basztasd a telefonod

A HALÁL FIGYEL: a halál pillanata
Ne előzz felelőtlenül!
Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod követni tud... senki sem szent, a legtöbben 90 helyett 100-110-el mennek ott, ahol az útviszonyok megfelelőek, és a jármű is az.. a bajok nem itt kezdődnek. Az esztelenség ennél többről szól.

"Gondold csak el, milyen is lenne egy emberélet és a világ a baleset esélye nélkül? Milyen pökhendin magabiztos lenne, milyen szemérmetlenül gőgös és fennhéjázó! Nem, a baleset lehetősége ott lappang minden pillanatodban, a tárgyak, a helyzetek, az emberek, a vegyi anyagok, a statikus és fizikai képletek: mindez ellened is van. Tehát vigyázz. Ne aggályosan vigyázz, hanem emberi rangodhoz illően, komolyan és tárgyilagosan, nagyon figyelmesen. S mindig tudjad, hogy nem a világ ármánya tört önkényesen ellened, mikor a baleset bekövetkezik, hanem te voltál gyönge, lusta és kicsinyes. Nincs autóbaleset. Csak te vagy, s az autó és a világrend."

langlovagok.hu
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45
PapaMaci
2015. január 25. 11:40
Le akartam tesztelni, mert a legújabb golfom 2-ből van összerakva. Bár meg kell mondani, nagyon szépen, és jól meg van csinálva, de csak akkor vettem észre, amikor szétborítottam atomjaira...
PapaMaci
2015. január 25. 11:35
Baszki!!! Most nézem, hogy 5k egy keresés...
PapaMaci
2015. január 25. 11:29
boriszgolf
2015. január 25. 10:25
Ha allam akarna megallitani mint angliaba.minden bejelentette biztositos ugy lekerheto penzert plusz hirdetos oldalon ki irja milyen kategoriaba volt bejelntve a tores.de igy is megy a sumak.
Clipsy
2015. január 25. 09:57
Tök mindegy, hogy hívjuk a gyereket, csak szankciók kellenének, ez a lényeg.
YELLOW
2015. január 25. 08:08
sz enm közúti veszélyeztetés. hisz önmagában, ha nincs bent légzsák, azzal a közt nem veszélyezteti. viszont gondatlanságból elkövetett emberölés már lehet belőle, ha valaki ezért hal meg az autóban, mert a kereskedő bélelgetett. közúti veszélyeztetés műszakilag nem megfelelő, közúti közlekedésre alkalmatlan jármű használata esetén lehetne mondani, vagy maga a személy vezetési morálja miatt. vagyis én így értelmezem.
Snec
2015. január 25. 08:04
én nem egy autót ismerek ami kettőből lett összevágva...
az új tulaj, annyit tud, hogy volt törve, de azt, hogy hogyan azt már nem...
azt nem mondják meg neki, hogy két kocsiból van, max. hogy ez a sárvédő, ajtó, cserélt, vagy egyengetett
Clipsy
2015. január 25. 07:55
Nem tudom mit szólnának hozzá, ha törvény születne erről, mondjuk legyen üzletszerűen elkövetett csalás, 2 év dutyi. Ezen felül, pénzvisszafizetés+ 500.000 forint kárpótlás, kereskedés bezárás 3 hónapra. Egyszer volt a tv-ben, hogy a légcsák elcsattant, csere helyett, kibélelték mindenféle szarral. Ez meg lehetne, közúti veszélyeztetés...
Black M7
2015. január 25. 07:13
Csak mondom hogy van ilyen program. Autoszerelők és biztositok használják. Audatexnek hivják ës kurva drága. Alvázzszám alapján utána lehet nézni,hogy volt e már valaha biztositoval dolga és hogy mi is lett javitva,még foto is van leggtöbbször...csqk mivan ugye ha valaki megtörte és sufniban magának meghekkelte...megbnyilván hétköznapi embernek elérhetetlen a dolog,de egy szerelőműhely bevonásával azért lehet jó autót venni,csak nyilván plusz költség ami a magyar embernek kizárt hogy megérje... én használom és többször jol jött
AirWick
2015. január 23. 15:23
Jaja, de szerencsére elég sok a kép, azok is sokat mesélnek Vannak azért profi "újraélesztések"
YELLOW
2015. január 23. 15:15
hát igen dettó, az mát lényegtelen hogy jön. de elhallgatja.
g mk3
2015. január 23. 14:37
Nem bírom abbahagyni az olvasását.
Borisz80
2015. január 23. 14:11
Számomra az is undorító h vki külföldről behoz törött autót é 1-2-3-4-ből csinál eggyett és eladja sérülés mentesnek
YELLOW
2015. január 23. 14:09
ismerettség kell hozzá, volt-e hosszabb időre kivonva a forgalomból. pl egy hivatali dolgozó. illetve ha oylan nagy volt a gond, akkor a rendőrségen nyoma van. vagyis kéne lennie. de azt sem értem, ezek után, ha mondjuk TK-ra veszik, akkor bármilyen rendszer hogy engedi újra forgalomba helyezni?
TaaT
2015. január 23. 14:06
de fasza ha az stb után nem rakok szóközt
TaaT
2015. január 23. 14:06
Ezt az egészet qva egyszerűen ki lehetne küszöbölni ha lenne egy nyilvános adatbázis ahol utána lehetne nézni az autó előéletének (biztosítási kifizetések st de nincs, és ezzel a csalóknak áll a zászló.
Z_Márti
2015. január 23. 13:32
YELLOW
2015. január 23. 13:29
az a szomorú, hogy az ilyenekből képesek autót összerakni, és még pofájuk van hozzá, hogy törésmentesnek árulják. aki meg bedől, lehet meg is érdemli. de hát nem lehet mindenki autószerelő, vagy hozzáértő. ha kiderülne iylen én az eladót börtönbe záratnám a qrva isten.
Astra tune
2015. január 23. 13:00
Nálunk egy totál kiégett Golf VI-ost pofoztak ki és adtak el sérülésmentesnek.Bár valahol igazuk volt mert törve nem volt.
lenko
2015. január 23. 12:27
Fater golf plus-a is pont így tört össze pár hónapja, csak nem ennyire durván(az a oszlop ig ért a gyűrődés az ajtót még ki lehetett nyitni, de kerék és bal eleje szinte hasonlóan off), a jobb hátulja is kapott mert az ütközéstől külső sávban mellette haladó busznak is neki vágódott. Ezt is eladta a biztosító 750e-ért roncsnak valakinek. Aki ismét valószínűleg össze fogja rakni...
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45
Összesen 49113 találat 2456 oldalon