Segitsetek tunningba!!!!

Témakör: Real life
aktuális téma
Segitsetek tunningba!!!!
TuNNerz RulZ
ZT

vik011 4 évszak

Tavasz
Itt a tavasz, jön a szezon,
Készül minden tuner s fazon.
Bombasztik és Teszkó folyton nyitva,
Tuner ki nem oda jár nagyon ritka.
Kékledek már beizzítva,
Szpojler és szárny lelazítva.
Jöhet a sok találkozó,
Mucsalyröcse' egy forduló.
Bivajbasznádi' hangnyomásra,
Bekerül a jó nagy láda. Pont.

TunnerZ Season 2011 coming soon.

Nyár
Itt van végre, itt a nyár,
Barna ledre csöpög a nyál.
A 4x100 watt bekerült,
Lányokról a bugyi lekerült.

Diszkó előtt kanyarog a homokút
Kézifékkel-farral meglett a kút.
Madarak s békák rebbentek,
Óvódások meg csak lestek.

Kemény voltam nem vitás
A lovaskocsi volt a hibás.
Meghegesztem s rendbejön,
Csajoknak a szárny nagyon bejön.

Sárkánymintát felnyaltuk
A km-eket csak faljuk!
Itt van végre, itt a nyár,
Beindult a tuninggyár.

Ősz
Itt van az ősz, hullik a lomb,
Robban megint a tunningbomb!
Boombastikban sok az akció,
Felkerül a 14-es Alessio.

Felni már leütve, a hűtő ereszt,
A tetőn ott feszít a vaskereszt.
A szezonnak lassan vége,
Jön a sok téli hétvége.

Pömpi, felni, moci kicsike,
A láda mellett hátul Ricsike.
Uccsó talira még kinézünk,
Emelkedőn meg bevérzünk.

Ándör konsztráksön káming szún!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Gizmo
2004. augusztus 29. 13:05
Ez meg maga az etalon . Ez is Up! :DDD

Olee-Ollah :DDDDD

Segíccsetek má Tunnningbaaa':D
vargazotya
2004. július 17. 23:05
Szerintem legfontosabb dolog hogy először a futóművet kell kezelésbe venni, mert lehet neked bivalyerős szekered, ha nem tudod az úton tartani. Ez persze nem azt jelenti, hogy alátolok egy alufelnit, aztán had szóljon.
A fékek is sokat számítanak, mert egy nagyon erós autóval is előfordul, hogy nem gyorsulnia kell, hanem lassulnia.
Majd csak ezek után piszkálnák a motoron.

Az optikai tuning, pedig már egy más tészta.

Mondjuk én sokkal többre nézek egy igényesen megépített és kiautózható autót, amit amúgy nem biztos, hogy megnéznek az utcán, mint egy csillivilli felöltöztetett széria szekeret.

Ez az én véleményem, persze mindenkinek megvan a sajátja, Aki nem ért velem egyet, annak bocs.
zolika lxi
2004. július 17. 20:11

HKS!? jó kérdés, én is szeretném tudni...
azt hiszem csak a FedEx marad nakünk, persze k***a drágán!
BlackTiger
2004. július 17. 18:01
Hi!

Abszolúte eggyetértek elöttemszóló kollégával! Viszont a spoilerezéssel nem értek eggyet! Ugyanis, szerintem aki egy zsír gépet csinál, az nem aszerint vlaszt pl. frontspoilert, hogy milyen lesz esetleg a légellenállás, leszorítás stb.! Persze a szárny az más tészta!

üdv.
BlackTigerTuning
Sabc
2004. július 17. 17:16
Bezony. A tuning az, amikor fogsz egy autót, építesz bele egy bivalyerős motort, kemény futóművet, fasza fékeket, adsz neki egy szép fényezést, és esetleg ellátod funkcióval bíró(!!!) spoilerekkel.
A tunning pedig az, amikor felteszed a kék neont, a féktárcsaimitáló dísztárcsát, a szigetelőszalagból készült szemöldököt meg a teszkós kipuffvéget az 1.0 GL Suzukira. (Suzukisoktól elnézést, vannak nagyon komolyan megépített Suzik is!)
Sréc
2004. július 17. 15:56
''Mégis csak Alfa, lelke van. ''
Alesi
2004. július 17. 13:38
Nincs hát! Mert ez Segitsetek tunningba', nem ugyanaz...
VWgolfII
2004. július 17. 13:37
Látom semmi köze nincs az itt lezajló beszélgetéseknek a "Segítsetek a tuningban" témához!
Rolcsi
2004. július 17. 11:07
HKS tuning merre van itt az országban? Tudja valaki?
Black VTi
2004. július 17. 00:39
Ollah
2004. július 16. 23:59
Háj Giz'!

Aszittem, enyém volt az utolsó post. De örülök, hogy újra előkerült.

A topikot boncolgató kérdéseiddel egyetértek, de asszem ez nem lep meg. Verjük meg együtt a köcsögöt, azt ajánlom.

Alfa. 100* ird le fiacskám, okés? Ne nemecsekezzél itt nekem, mer' megyek Black-kel oszt tepsibe kerülsz!

Azután, hogy a kiccsóka megnyerte, csak annyit kivánok annak a gyönyörüségnek, hogy jó gazdája legyen a csávó, ne egy tipikus "húbaze, Alfám van, király vagyok, tolom neki ezerrel, pörgetem jól hidegen-melegen, hadd kapja baze', birnia kell ennek szarnak baze', le nem mosom, olajat nem cserélek, rohadjon meg baze', hát új autó" hozzáállású. Bár nem nézem ki belőle. Ha szemét lesz vele, a kocsi is kibaszik vele, az tutti. Mégis csak Alfa, lelke van.

Figy', a fentebb leirt hozzállású csókák nem véletlenül a tipikus nagyarcú Bömbis félék? Vagy ezt az E36 fórumon kérdezzem meg? :DDDDDDDDDDD
VWfreak
2004. július 16. 20:23
Csáo! Le akarom falazni a csomagtér ajtaját a Golfomon és ehhez kellene elektromos nyitó! Ja, és 1.9TDi-t akarok beletenni az 1.6D helyett, ehhez is kellene segítség!
Köszi
Paja8
2004. július 16. 18:59
Bár nem olyan jellegű a tuning, de elkélne a segítség!!!

Szóval a kérdésem az lenne, hogy van-e hivatalos importőre Mo.-on a Carry Boy cuccoknak vagy ha nincs, akkor honnan lehet rendelni, mert biztos, hogy nincsen raktáron az, ami nekem kéne!!!

Köszönöm...
Gizmo
2004. július 06. 10:41
Heya Dilah .:-)

Az az alfa éppen odavaló, ahová kerül... Monygyuk elbaszták, mert mehetett volna egyből a présbe, sok későbbi kellemetlen percet megspóroltak volna a nyertesnek.

Melyik fasszopó állat baszta szét ezt a topikot??

Ezzel kapcsolatban egyet nem értek..

Hun itten a a topik???

Ollah
2004. július 06. 10:08
Igen, van benne egy pár extra ócsóé'! 17" Supersport kerék, bőr meg faxtuggya micsoda.
De egy ilyen népbutító, gennyedék, szenny műsor szereplője alatt egy Alfa... Parasztnak tejcsokoládé. Én elcserélném vele...

BlackTiger! Én sem tudom, melyik fassz*pó állat b*szta széjjel ezt a jó kis topikot, de biztos pofánvágnám, ha meglátnám!

Én csak annyit kérek, skacok: segitsetek tunningba'!
Alesi
2004. július 06. 09:56
Nem...gyári limitált szériás gondolom a felszereltsége miatt
ChPh
2004. július 06. 08:10
Csak azt nem tudom mitől limitált szériás az az Alfa? Mert van rajta VV matrica?? (meg szerintem el sem adhatja legalább egy évig, ugyanis reklámoznia kell a cuccot, de lehet nem )
ChPh
2004. július 06. 08:09
Kinek mi az igénye
Példul egy széttuningolt A8-as
Alesi
2004. július 05. 22:46
Igazad van, nem lenne pénze a sok szervizre
BlackTiger
2004. július 05. 22:44
HIBA?!

Én ezzel úgy vagyok, hogy többre tartok egy széttuningolt autót, mint egy széria A8ast!

u.i.: A8asa bárkinek lehet, van belőle rengeteg, de olyan tuning gép mint nekem lenne, senkinek nincs!

üdv.
BlackTigerTuning
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Összesen 107429 találat 5372 oldalon