Segitsetek tunningba!!!!

Témakör: Real life
aktuális téma
Segitsetek tunningba!!!!
TuNNerz RulZ
ZT

vik011 4 évszak

Tavasz
Itt a tavasz, jön a szezon,
Készül minden tuner s fazon.
Bombasztik és Teszkó folyton nyitva,
Tuner ki nem oda jár nagyon ritka.
Kékledek már beizzítva,
Szpojler és szárny lelazítva.
Jöhet a sok találkozó,
Mucsalyröcse' egy forduló.
Bivajbasznádi' hangnyomásra,
Bekerül a jó nagy láda. Pont.

TunnerZ Season 2011 coming soon.

Nyár
Itt van végre, itt a nyár,
Barna ledre csöpög a nyál.
A 4x100 watt bekerült,
Lányokról a bugyi lekerült.

Diszkó előtt kanyarog a homokút
Kézifékkel-farral meglett a kút.
Madarak s békák rebbentek,
Óvódások meg csak lestek.

Kemény voltam nem vitás
A lovaskocsi volt a hibás.
Meghegesztem s rendbejön,
Csajoknak a szárny nagyon bejön.

Sárkánymintát felnyaltuk
A km-eket csak faljuk!
Itt van végre, itt a nyár,
Beindult a tuninggyár.

Ősz
Itt van az ősz, hullik a lomb,
Robban megint a tunningbomb!
Boombastikban sok az akció,
Felkerül a 14-es Alessio.

Felni már leütve, a hűtő ereszt,
A tetőn ott feszít a vaskereszt.
A szezonnak lassan vége,
Jön a sok téli hétvége.

Pömpi, felni, moci kicsike,
A láda mellett hátul Ricsike.
Uccsó talira még kinézünk,
Emelkedőn meg bevérzünk.

Ándör konsztráksön káming szún!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Gizmo
2004. július 02. 13:28
Nem segítek, mert nem érdemled meg, te matyizrontó férög!

Vapét neked!
SSSSZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ollah
2004. július 02. 13:03
Segitsetek tunningba.
Alesi
2004. július 01. 13:46
Na, seggitek tunningba', szoval szárny végsebességböl levesz valamennyit igen, de ez szárnyfüggő, mert pl sr-nek az elég sik aluszárnya nem vesz le sokat, de Petinek a nagy lapátja ami jol be is van döntve már elég rendesen fogja a levegöt. Szoval ha valami aluszárnyra gondoltál márpedig biztos arra gondoltál akkor nem lesz gáz, szentem. De ha rosszul mondanám akkor segíccsetek tunningba'
Ollah
2004. július 01. 13:30
Bernie! A sok, megsüketülés határán lévő tunermájszter biztos gyorsan rákapna!

H4rd_hu! A "nemnormális"-t nyilván rám (is) értetted, ezért magamra is veszem, mert tudom, hogy így van. De ez még nem jogosít fel arra, hogy ismeretlenül Te mondjad ezt rám. A topik annyira komoly, amennyire a címe. Ha Te itt akarsz komolykodni...
Segitsetek tunningba!
h4rd_hu
2004. július 01. 12:48
igazából itt a nagyobb légellenállásról beszélünk, és ez biztos így van ahogy írtam, csak kérdés, hogy milyen mértékben fog változni.
h4rd_hu
2004. július 01. 12:46
na megpróbálom a topicot egy picit komolyabbá tenni, hátha sikerül. remélem azért még néz ide egy pár normális arc is .

szóval következő a kérdésem/problémám: van egy 4 ajtós civicem, és vennék rá egy nem pici aluszárnyat, csak egyre több helyről hallom, hogy szárnnyal többet fogyaszt és lassabb is lesz, mind gyorsulásban, mind végsebben. ezt meg tudja valaki erősíteni, aki már tapasztalt ezen a téren?
S_Bernie
2004. július 01. 11:38
Nem tudom, hogy ilyen adottságokkal mennyire lenne kelendő portéka a Monster Sound hang(talan)tompító
Ollah
2004. július 01. 10:50
Nah, új nap, új segitség kell tunningba'! Ha bárkinek van bármilye, bármilyen autóra ócsóér', az segitsen tunningba'. Kössz.
Ollah
2004. június 30. 19:40
Alapítok egy tunningba' céget, amely kipuffokat fog gyártani Rémes néven. Komolyan. Megyek is levédetni a nevet. Mindegyik jóóóó halk lesz. :DDDD A farkasokat meg lecserélem valami rémre, legyen mondjuk...hmmm... Monsters vagy a kocsijának a képe! Végülis... Nomen est omen meg ilyenek.
(Bocs', Monsters, de nem bírtam kihagyni!)
Ollah
2004. június 30. 17:46
Másképp' nem tudtam értelmezni a topik címét, de majd újra interpretálom.
S_Bernie
2004. június 30. 16:32
Hogy egyesek mire nem vetekednek! Kódúnak! Hát ez RÉMES
Alesi
2004. június 30. 16:08
Igen, az szebb! Nekem kifejezetten tetszik, a 206 nagyon, a Yaris méginkább, de legeslegjobban az agyon ledezett Kispók tetszik, de csak akkor, ha már annyi led van rajta hogy az már vakít, emellett már mindenhol eszi a rozsda, de emberünk igazi ízirájder módban fogja a kormányt és közbe bömbölteti a két Videoton hangszórót. Ugyanis ez menő, és nekem tökre bejön, mert tök trendi... Egyedül a Suzukikkal van bajom...

Ollah
2004. június 30. 10:46
Óóóó, Tázsi, rendes ember vagy. Végre valaki, aki ki tud segíteni pár forinttal, nem csak elvenné előlünk, mint ez a GáBor gyerek. De hát ebben a mai világban nem csodálkozom az ilyen hozzáállású fiatalokon...
Segitsetek tunningba!
Tázsi
2004. június 30. 10:17
Najovan...adjátok a számlaszámokat, én meg utalom rá a pénzt...mit nekem néhány millio?! (Bár mostanság annak örülök, ha tok venni lightcolát a boltban...de értetek mindent srácok!!!) -:)
GáBor
2004. június 30. 10:09
Úgy látom átmentetek adomány gyüjtésbe!
Akkor meg is adom a számla számom ,oda utaljon mindenki 1000ft-ot ,és hozzon magával méééég egy embert!
Ollah
2004. június 30. 07:37
Ha már kamuzol, legalább ne szólj be a Suzukira, jó?!
Ollah
2004. június 29. 16:47
Erről beszélek, olasz kolléga! :DDD

Segíccsetek nekünk tunningba'!
davidsz
2004. június 29. 11:56
A tyuningba nekem is kéne segítség ... főleg anyagilag
S_Bernie
2004. június 29. 11:53
Miért a gyári 206 vagy Yaris Tesco dísztárcsával és világító szelepsapkával szebb?
Alesi
2004. június 29. 11:48
Köcce, de igazábol csak viccnek szántam . Halálom a gyári suzuki négy leddel az ablakában
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Összesen 107429 találat 5372 oldalon