Számítógéppel kapcsolatos problémák!
aktuális téma

Jótanács: Használj Ubuntu Linuxot!!!
Nem lesz vírusod, és kékhalál - mellesleg ingyenes.
(davidsz)
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Igen, ezt tudom, bár nálam ez sem állja meg teljesen a helyét, mivel nem csak másolok egyikről másikra, hanem közben igen erős prokesszing van. De SSD-ről SSD-re dolgozás sem lett gyorsabb, mint a vinyoról vinyóra. Ezért írtam, hogy nem ez volt a szűk keresztmetszet.
videó és fénykép szerkesztés főleg.
új gépet lassan mindenképp vennem kell, de nem riadok vissza ismerőstől hazsnáltat venni. egy bajom, hogy marha nagy a ház. mondjuk ez a legkevesebb, meg a tápot is kevésnek tartom. igazából én AMD-t akartam most, bár marja sokan az i7-ért odavannak, ezért is merült fel így hirtelen a gondolat a megvételben.
új gépet lassan mindenképp vennem kell, de nem riadok vissza ismerőstől hazsnáltat venni. egy bajom, hogy marha nagy a ház. mondjuk ez a legkevesebb, meg a tápot is kevésnek tartom. igazából én AMD-t akartam most, bár marja sokan az i7-ért odavannak, ezért is merült fel így hirtelen a gondolat a megvételben.
adat gyorsulás akkor várható, ha a forrás és a cél is SSD. ha az egyik vinyó, akkor az behatárolja a tempót.
Nekem 4 éve egy 920-as I7 megy a nagy gépemben. X58-as deszkában. Nekem nagyon bejött. Még mindig nem érzem a végét.
Munkára vettem, hogy arról mozgassam az adatokat, de nem lett gyorsabb, mint a vinyo. Az oprendszer régóta arról megy. Most a C2D laposomba vettem SSD-t, az megtáltosodott. De nem kicsit! Az I7-es lapos is mSATA megy. Az is nagyon jól megy.
Vajon mire.
Már nem bírja a cs szervere a topikját...

Már nem bírja a cs szervere a topikját...

Ja akkor félre értettelek.
Pontosan mire kell a gép?

Pontosan mire kell a gép?
nem eladni akarom, megvenni. láttam árat, engem az érdekelne, hogy ezek jók-e. nem játékra kell, asszem nem fogok én már jáétszani. ismerős árulja, aztán... az a baj nem nagyon van most időm keresgetni menniyért mennek a komponensek külön. azt sem tudom így hirtelen hogy az i7-nek ez a jobb fajta kiadása avagy sem...
Mi volt az előd, hogy nem lett jobb?
Nekem Samsung Pro 840 128GB van! (lassabb mint a tied)
Bekapcsolástól számítva 8 sec alatt betölt! (asztali gép)
Az előd egy Samsung Sata2 7200 rpm merevlemez volt.
Nekem Samsung Pro 840 128GB van! (lassabb mint a tied)
Bekapcsolástól számítva 8 sec alatt betölt! (asztali gép)
Az előd egy Samsung Sata2 7200 rpm merevlemez volt.
A szülőknek vettem egy Intel SSD-t (170/35Mb, 25000 IOPS) a családi gépbe. Windows alatt kb semmi különbséget nem lehet érezni a Corsair Force GT-mhez képest (555/515Mb, 85000IOPS).

Ezek az ottani általános árak lesznek, olx-en, jófogáson kicsit többet lehet kérni.
Nem lett annyival gyorsabb, mibt szerettem volna. Pontosabban nem az volt a szűk keresztmetszet.
Jó reggelt!
Ha érdekel valakit, lehet eladom az 500-as SSD-t, amit januárban vettem. Kipróbáltam, de nem hozott annyit a konyhára, mint vártam. Samsung evo 840.
Ha érdekel valakit, lehet eladom az 500-as SSD-t, amit januárban vettem. Kipróbáltam, de nem hozott annyit a konyhára, mint vártam. Samsung evo 840.
ez így mennyit érhet?
Ház: Chieftec Mesh Series LCX-01B-SL-U3-OP acélszürke (elég magas ház, belefér sok minden!)
Táp: Chieftec 400W - Élettartam Garanciás!
Alaplap: Asus Sabertooth X58 (SATA 3, USB 3.0...)
Processor: i7-930 2.8Ghz, 4 magos, gyári coolerrel
Ram: Kingston HyperX 12GB DDR3 (6x2G
VGA: Gigabyte Nvidia GT430 1GB DDR3, 2560x1600 max felbontás
HDD: 1TB WD Black 7200rpm, 32MB, SATA 3
Optikai: Asus DVD író, olvasó
Ház: Chieftec Mesh Series LCX-01B-SL-U3-OP acélszürke (elég magas ház, belefér sok minden!)
Táp: Chieftec 400W - Élettartam Garanciás!
Alaplap: Asus Sabertooth X58 (SATA 3, USB 3.0...)
Processor: i7-930 2.8Ghz, 4 magos, gyári coolerrel
Ram: Kingston HyperX 12GB DDR3 (6x2G

VGA: Gigabyte Nvidia GT430 1GB DDR3, 2560x1600 max felbontás
HDD: 1TB WD Black 7200rpm, 32MB, SATA 3
Optikai: Asus DVD író, olvasó
ez a kapcsolok egy szervizes kollégát tényleg így volt.Vártam bő fél órát és hallgattam a hülye dallamukat.Már kivülről ment nekem is

Én egyszer elköltöztem olyan helyre, ahol csak T szolgáltat. Felhívtam őket, bepötyögtem az "Új szolgáltatás megrendelése" menüt, és vártam. 75 percig bírtam, Addigra lekottáztam a zenéjüket. Aztán felhívtam másik 5 szolgáltatót (bár tudtam, hogy sajnos egyikük sincs ott), és ind felvette egy percen belül a legkedélyesebb hangon.
Úgy voltam vele, hogy akkor nem lesz netem, de ezekkel nem kezdek.
Úgy voltam vele, hogy akkor nem lesz netem, de ezekkel nem kezdek.
nekem sajnos sokszor nem volt net. telefonon próbálták hülyének nézni az embert. már sokszor kapásból mondtam, mielőtt belekezdett, hogy router modem újralőve. diginél eddig talán 2x volt kb 15 percre szünet és már 3 éve legalább az van. jah ebből aze gyik a router volt, de volt itthon egy másik, beállítani sem keleltt, csak rádugni (igaz annak a wifije halt meg
) és ment. a router meg valamiért igényelte a FW frissítést,de pont ilyen hiba miatt, hogy miért most jött elő neki az passz. szóval a lényeg, hogy T-sek áhh. regényt tudnék írni. ha oylan helyen lennék, ahol még csak az ADSL van és ugye mondjuk T vagy ínnyvitel, akkor is inkább tányéros digi vagy rádiós.

Májusban én is váltok Digi-re, addig van hűségszerződésem a T-home-hoz...
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!