Persze pénzért vehetsz modemet, de táp nem isten biz hogy van külön. Jó cég ez a T!
Én mikor még ott dolgoztam és ingyen kaptam a DSL-t akkor is más szolgáltatót használtam, mert egyszerűen bármit csináltunk sz@r volt a hálózat. Max 2Mb/s ment és az is szakadt.
Én röpke 10 évet dolgoztam T ügyfélszolgálatán, mondjuk már 2 éve hogy nem vagyok ott, de sajnos nem hinném hogy sokat változott volna azóta a helyzet. Tehát ha azt mondják hogy szereld magad volt akkor, sajna vehetsz új modemet, esetleg valahol tápot.
hát azt nem tudom, szerintem a szolgáltató ügyfélszolgálatán lehet hogy van rá lehetőség ezt tőlük kellene megkérdeni, én sosem voltam híve az ilyen szereld magadnak csomagoknak.
Sajnos igen, teljesen jól érted, mivel ilyenkor azt mondják induláskor ajándékba kaptad, viszont ha elromlik cseréld magadnak. Ezért mondtam hogy csináljon tripla vagy dupla csomagot ha jól válogat még olcsóbb is lehet. És ahhoz jár a T tulajdonú wifi -s modem.
Ezt nem értem. Akkor semmi köze a szolgáltatónak a modemhez? Ha elromlik, elromlott, lehet kidobni, és újat venni?
Akkor venni kell egy tápot hozzá.
De ezzel már megint nem lopta be a T a szivembe magát.
Ezek általában un. "szereled magad modemek" saját tulajdon, viszont ha még mindig úgy meg akkor ha kérsz hozzá Voip telefont, akkor ugye dupla kedvezményed van így ugye nem drágább a csomag, és ahhoz más modem kell amit a T-Home ad, és abba már wifi is benne van. És mivel a T tulajdona javítja és cseréli.
Sziasztok!Ma kikapcsoltam a 360r modememet,utána már nem tudtam bekapcsolni.Power led nem világít,a lan és dsl halványan villog szinkronban.Reset,áramtalanítás nem segít.Egyéb ötlet?Ja és legutóbb mikor ugyanez történt a T-Home megmondta,hogy nem cseréli ki...
Helló mindenkinek. Olyan bajom van, hogy a 32-es Win 7 4giga rammal szemétmód belassult a chrome kb mint a betárcsázóssal az explorer volt régen. A foxxal azzal egy picit gyorsabb és azóta, ha kilépni vagy felhasználót akarok váltani akkor kényszeríteni kell leállítani olyat, hogy host task windows. Ilyenkor mi lehet? Előzményeket töröltem, de még mindig lassú.
Samsung Core Plus-om volt (mondjuk 1 évig oké, aztán belassul) . Most Grand Prime-m van eddig megvagyok elégedve, 5.1-es android, nagyon jó kis teló és gyors
Üdv mindenki! Le kell cserélnem a telefonomat és LG Leon, Samsung Galaxiy Core Prime V, vagy amire még adok ki pénzt és nem többet Huawei Y5-ös ezeket adja most nekem a telekom meglévő előfizetéssel. Ez olyan 23000- 32000 lenne. Ennél többet nem akarok azért fizetni telefonért, hogy két év múlva megint vegyek egyet, mert megint be . Melyikre mondjátok , hogy "jó", amit ezek tudnak a leírásuk alapján az nekem bőven jó.
Én mikor még ott dolgoztam és ingyen kaptam a DSL-t akkor is más szolgáltatót használtam, mert egyszerűen bármit csináltunk sz@r volt a hálózat. Max 2Mb/s ment és az is szakadt.