Számítógéppel kapcsolatos problémák!
aktuális téma

Jótanács: Használj Ubuntu Linuxot!!!
Nem lesz vírusod, és kékhalál - mellesleg ingyenes.
(davidsz)
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Sejtem, csak túl sok rosszat hallok róla. A kipróbálás pedig igazolta, hogy az én gépemen nincs sebességbeli különbség a két rendszer között. Így hát marad a 8.
ugyanez működik 10-en is
Jó a 8.1!
Fel kell rakni egy classic shell nevű progit, és kb olyan lesz, mint a 7, csak gyorsabb!
Fel kell rakni egy classic shell nevű progit, és kb olyan lesz, mint a 7, csak gyorsabb!
én a diagos gépen XP-t használok
de bent a cégnél van teszter, amin 3.11 fut, az is francia
ha végre meg lesz az új gép, arra is 7-es fog menni szerintem...

de bent a cégnél van teszter, amin 3.11 fut, az is francia

ha végre meg lesz az új gép, arra is 7-es fog menni szerintem...
Egy ismerősnek lefrissült a gépe Win7-ről 10-re.Utána a nyomtató nem működött tovább.Tök mindegy volt,hogy milyen drivert szedett le az ember.Igazából nem is volt hozzá való. Én a mai napig 7-et használok de max a 8.1-et ajánlom.
Azért az is fura,hogy Microsoft bácsi egy új op.rendszert pár 10ezer Hufért árul(t) de ezt most INGYEN odaadja bárkinek... A döntés mindig a felhasználóé.
Azért az is fura,hogy Microsoft bácsi egy új op.rendszert pár 10ezer Hufért árul(t) de ezt most INGYEN odaadja bárkinek... A döntés mindig a felhasználóé.
szerintem érdemes, feltételezem amire használná tökmindegy mi megy "alatta"
Hali!
Szerintem nem csak morgás lenne! "...ha érti má' kend, mire gondolok..."
Szerintem nem csak morgás lenne! "...ha érti má' kend, mire gondolok..."
Helló! Apu gépe minden nap szenved, hogy frissítsek ingyen Win 10-re. Azt szeretném megtudni, hogy érdemes e és egy olyan nagyon felhasználó mint apám aki az XP-ről a Win 7-re is majd egy hónap morgás árán szokott át annak legyen e 10-es? A mostani 7es az olyan kóddal elfogadtatott eredeti, ha értitek.
Az ajánló szerint a gép tudná a 10et, de érdemes váltani? Köszi előre is!

Gyári szoftver van rajta.Online chaten keresztül felvettük a kapcsolatot az LG szervizzel,de ők is azt mondták,hogy alaplap hiba vagy "átvezető fólia" hiba.
Gondoltam hátha tud itt valaki új ötlettel szolgálni vagy megerősíteni a korábban hallottakat.
Gondoltam hátha tud itt valaki új ötlettel szolgálni vagy megerősíteni a korábban hallottakat.
Én megtakarítanám a memóriákat és foglalataikat illetve a videókártyát szintúgy.
Hali!
Esetleg nem húztad szét a kapcsolók, LEDek alaplapi csatlakozóját? Avagy nem dugtad rosszul a helyükre? Sok színes vékony kábel. Általában vagy páranként sodorva, vagy szalagkábelként egymás mellett.
Esetleg nem húztad szét a kapcsolók, LEDek alaplapi csatlakozóját? Avagy nem dugtad rosszul a helyükre? Sok színes vékony kábel. Általában vagy páranként sodorva, vagy szalagkábelként egymás mellett.
gyári szoftver van rajta? első körben egy szoftver frissítés nem árthat neki. De előfordulhat hogy alaplaphibás
ezt így távgyógyítással nem lehet megmondani, számtalan dolog miatt lehet
Sziasztok!
Az történt,hogy egy kis takarítás céljából -amit eddig már számtalanszor megcsináltam-leválasztottam az asztali gépet minden csatlakozóról,kábelről.Miután végeztem és minden a helyén volt, és a tápegységen található kapcsolót bekapcsoltam,a gép elindult(!),de a monitoron nem jelent meg semmi.A Power és a HDD LED nem világítottak.Próbáltam a Reset gombbal újraindítani a rendszert,de arra sem reagált.Átnéztem,hogy minden csatlakozó a helyén vane,véletlenül nem mozdulte ki takarítás közben,de mindent rendben találtam.Tanácstalan vagyok azért fordulok hozzátok.Még annyit hozzateszek,hogy bekapcsoláskor a ventillátorok elindulnak.
Válaszaitokat előre köszönöm.
Az történt,hogy egy kis takarítás céljából -amit eddig már számtalanszor megcsináltam-leválasztottam az asztali gépet minden csatlakozóról,kábelről.Miután végeztem és minden a helyén volt, és a tápegységen található kapcsolót bekapcsoltam,a gép elindult(!),de a monitoron nem jelent meg semmi.A Power és a HDD LED nem világítottak.Próbáltam a Reset gombbal újraindítani a rendszert,de arra sem reagált.Átnéztem,hogy minden csatlakozó a helyén vane,véletlenül nem mozdulte ki takarítás közben,de mindent rendben találtam.Tanácstalan vagyok azért fordulok hozzátok.Még annyit hozzateszek,hogy bekapcsoláskor a ventillátorok elindulnak.
Válaszaitokat előre köszönöm.
Sziasztok!
Nem számítógép téma,de talán tudtok segíteni.Adott egy LG G3 telefon,aminél ha 70% alá esik az akkufeszültség,újraindítja magát. Ezenkívül a feszültség is 100%-os töltöttség után is maximum 1-2 óra használatot tesz lehetővé. Megtörtént az akkumulátor cseréje, gyári teljesítményű és 3-szor nagyobb nem gyári változatra is, a probléma akkor is adott maradt. Gyári beállítások visszaállításával is próbálkoztunk. Ha van valakinek ötlete, vagy bármilyen telefonnál találkozott hasonló problémával, nagyon megköszönném a válaszát. Köszönöm.
Nem számítógép téma,de talán tudtok segíteni.Adott egy LG G3 telefon,aminél ha 70% alá esik az akkufeszültség,újraindítja magát. Ezenkívül a feszültség is 100%-os töltöttség után is maximum 1-2 óra használatot tesz lehetővé. Megtörtént az akkumulátor cseréje, gyári teljesítményű és 3-szor nagyobb nem gyári változatra is, a probléma akkor is adott maradt. Gyári beállítások visszaállításával is próbálkoztunk. Ha van valakinek ötlete, vagy bármilyen telefonnál találkozott hasonló problémával, nagyon megköszönném a válaszát. Köszönöm.
Nem SD kártyás.Van hely annak is arra rá is tudom pakolni a szoftvert.De a belső memóriájára szeretném vissza tenni.És pont azt írja ki a belső memóra,hogy írásvédett,de azt nem tudom feloldani.
Nem SD kártyás a belső memóriája? Mert akkor lehet, hogy írásvédett...
Üdv mindenkinek
Adott egy GPS 4GB belső memóriával.Leszedtem róla a régi térképet,máskor is csináltam igaz nem ugyan ezen.Az újat meg nem tudom feltenni,mert azt írja ki,hogy formázzam.Azt meg nem engedi,mert azt írja ki,hogy a lemez írásvédett.(RAW-ban van)Lemezkezelőben sem enged semmit,pedig látja a gép.Valakinek valami ötlet?
Adott egy GPS 4GB belső memóriával.Leszedtem róla a régi térképet,máskor is csináltam igaz nem ugyan ezen.Az újat meg nem tudom feltenni,mert azt írja ki,hogy formázzam.Azt meg nem engedi,mert azt írja ki,hogy a lemez írásvédett.(RAW-ban van)Lemezkezelőben sem enged semmit,pedig látja a gép.Valakinek valami ötlet?
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!