AIRRIDE futómű
aktuális téma

AirRide-al kapcsolatos témák.
Aréna kuncsorgás,Hirdetés bejelentésért BANN jár
Ötletért thx Feryke
"erájjdoss képekért meg két szőke jár" by Csikinsz
"aki itt keménykedik, ahhoz hozzávágunk egy 10es villáskulcsot, hogy húzza meg magát" by Colos84
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Neked ki csinálta?!
Mivel Air Fórum és hogy tanuljon mindenki az én hibámból!!!!!!! Leírom a 2010.07.20.-i esetemet!
Egyszerűen csak majdnem leégett az autóm egy hazai "kókány" munka végett... Nem minősült jónak a "hangszórókábel"...és a leolvadt szigetelés miatt zárlat keletkezett ami a kompresszoromat (Viair 444c) majdnem le is égette!!!!!! Szóval mindenki válogassa meg kihez viszi autóját... Én voltam a hülye hogy ilyen hibákat nem vettem észre...
Természetesen most nem a mindenkinek sokat segítő Suzukis CarTársunkról beszélek!!!!! Az ő munkája ehez képest műalkotás!!!

Egyszerűen csak majdnem leégett az autóm egy hazai "kókány" munka végett... Nem minősült jónak a "hangszórókábel"...és a leolvadt szigetelés miatt zárlat keletkezett ami a kompresszoromat (Viair 444c) majdnem le is égette!!!!!! Szóval mindenki válogassa meg kihez viszi autóját... Én voltam a hülye hogy ilyen hibákat nem vettem észre...

A szaki erre a kijelentésére vállalja a garit is?
Én maradnék a gyártó/forgalamzó ajánlásánál.

csak 8 kompresszor van
annyi szelep meg anno az én air-emben is volt...

annyi szelep meg anno az én air-emben is volt...

Ez szelepenkénti errályd ???

nekem még kis kompressorom van viair 350 es és 40 liter fujok tele vele
nekem azt mondta egy szaki hogy 20 percnél többet ne menjen egyszerre a kopresszor és utána legalább annyit hüljön

nekem azt mondta egy szaki hogy 20 percnél többet ne menjen egyszerre a kopresszor és utána legalább annyit hüljön

Viair 480-as :) az meg hogy mennyi kompresszort akarsz attól is függ hogy milyen gyorsan ürül ki a tartályod, persze annak is mérete attól függ milyen sűrűn használod, meg hogy milyen gyorsan szeretnéd, hogy emelje a kasztnit. vétel sztem amerikából rendeled olcsóbban kijössz, főleg ha import céggel hozatod és nem USPS-el küldik. tény hogy lassabban ér ide de olcsóbb.
Ez
sajnos. De nagy okosság nincs. A pénztárca szab csak határt. Az alapján tudod eldönteni, h mlyen alkatrészekből rakod össze. Egyedül a gátlókat kell szakira bízni. A többi fantázia alapján megy. Ami másnak jó az lehet, h neked nem tetszene. Ahogy én látom, érdemes konkrét ötleteket bedobni, azt könnyebben véleményezik itt a tapasztaltabbak. De senki nem fogja megoldani az "egyenletet".
ja meg szerintem elég az utolsó 2500-3000 hsz-t elolvasni. Abban szinte minden benne van...

Párszor már nekiestem a topicnak hogy meglegyen minden infó csak sajnos az 51k hsz-ből kb 45k a sallang. így azért kicsit macerás de végigolvasom a hetekben mostmár tényleg.
" Ma is kiszámoljuk, hogy hány liter az 1 liter "
Nem naponta hányszor hanem percenként hányszor
Bocsi a szóismétlésekért, nem olvastam át mielőtt elküldtem...

Az erős túlzás, h itt van élet. :) Ebben a hónapban túl sok okos dolgot még nem tudtunk meg. Amiket belinkeltem az előbb azt a transitom alá álmodtam meg. Jó lenne ha valaki hozzáértő is véleményezné.
Neked is tortiós hátul? Az is érdekelne mert a megane is olyan. :(
Kompresszorból meg amennyi belefér a keretbe és a kocsiba. Egy kompresszorra 15 literes tartályt javasolak, h ne melegedjen nagyon túl a kompresszor. Most jön a régi szlogen (remél jól idézem. Kiszámolod, h "egy liter az hány liter"
és eldöntöd, h mennyi levegőre van szükséged. Na meg szerintem ha elmész valamelyik gátlóshoz akiket már itt párszor említettek, akkor ők biztosan tudnak segíteni, okosakat mondani, mert nem te leszel az első akinek ilyet kell csinálni. Hát röviden ennyi jutott eszembe. Jó lenne ha mások is visszatérnének. Mióta remus bedurcásodott azóta leült a topic. 

Neked is tortiós hátul? Az is érdekelne mert a megane is olyan. :(
Kompresszorból meg amennyi belefér a keretbe és a kocsiba. Egy kompresszorra 15 literes tartályt javasolak, h ne melegedjen nagyon túl a kompresszor. Most jön a régi szlogen (remél jól idézem. Kiszámolod, h "egy liter az hány liter"

Végre hogy valami élet költözött ebbe a topicba. Még szerencse hogy elköltöttem a pénzt ilyen felesleges dolgokra mint csekk. mert különben szomorú lennék hogy még mindig senki nem adott tanéácsot hogy kompresszorból milyet érdemes venni? 1-et 2őt? kicsi vagy nagy 1 v 2 tartállyal? Egyáltalán milyen értékeket kell figyelmbe venni egy kompresszornál?
nyáron szeretném már elkezdeni összevásárln9i ami kell hogy aztán valamelyik airride építő mestereünk befaraghassa.
Csatolt lengőkaros futúművel hazsnál valaki airt? bp-en esetleg nagyon szeretnék 1 ilyet élőben megnézni mielött bevásárolok. Nemvagyok NKH-s halál komolyan csak valaki mutizza már meg a járgányát. :)
Előre is köszönöm
nyáron szeretném már elkezdeni összevásárln9i ami kell hogy aztán valamelyik airride építő mestereünk befaraghassa.
Csatolt lengőkaros futúművel hazsnál valaki airt? bp-en esetleg nagyon szeretnék 1 ilyet élőben megnézni mielött bevásárolok. Nemvagyok NKH-s halál komolyan csak valaki mutizza már meg a járgányát. :)
Előre is köszönöm
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!