AIRRIDE futómű
aktuális téma

AirRide-al kapcsolatos témák.
Aréna kuncsorgás,Hirdetés bejelentésért BANN jár
Ötletért thx Feryke
"erájjdoss képekért meg két szőke jár" by Csikinsz
"aki itt keménykedik, ahhoz hozzávágunk egy 10es villáskulcsot, hogy húzza meg magát" by Colos84
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Még egy-két kép, hátha nem csak engem érdekel. :)
Bár ha jobban megnézzük, nem is olyan nagy dolog ez sem...

Erről beszéltem Nyuszó Muszó! De roh@dt meleg van. Meggárgyultam 

Na a gugli megint a barátom volt és a laprugós sztorira találtam több megoldást is. Az egyik amit már említettem, higy egy segédrugóval csak emelni lehet az eredeti magasságra. A másik amikor kicserélik a laprugókat is hogy lentebb kerüljön az egész és onnan emelik vissza ha kell. A 3. a legizgalamsabb. Kiveszik a laprugókat és egy keretet meg stabilizátorokat tesznek a helyére. Erre a keretre megy a lufi. Huh ez izgi, látott már ilyet valaki? Vagy olyan embert aki ismer olyat aki beszélt má olyannal aki tveztetett ilyet.

Ha alacsonyabb magasságon használod akkor valóban puhább! Szar úton nekem folyamatosan leért a kipufogó, koptató, olajteknő! Ha széles a kerék akkor abba meg a sárvédő ér majd bele! Autópályán nincs ilyen probléma!

Sziasztok! Ez a téma még nem merült ki. Elolvastam az utolsó 2500 hsz-t de pl. a laprugós és torziós autókról nem volt szó. Laprugó van pl. a lakóautók alatt is ahol segédrugóként alkalmazzák, h tehelésnél ne üljön le. De mi a tendő, ha valaki porig akar ültetni egy tgk-t? A másik a torzió. Ott teljesen ki kell tekerni, h porig üljön és a légrugó veszi át 100%-ig a torsió szerepét. 

Sziasztok!
Régóta szeretnék airride-ot a gépbe, most nyáron talán meg lesz a pénzem is rá, meg idő is megcsináltatni. Olyan kérdés merült viszont fel bennem, hogy airride-dal ha gyári magasság alatt használom (nyilván ez a cél
), akkor elméletileg puhább lesz, mint a gyári futómű, nem? Ez mennyire látványos, érezhető? Nekem a gyárival (peres gumik) nincs bajom, meg egy picit puhábbat is elviselek. Hétköznapokban -50mm környékén használnám.
Köszi!
Régóta szeretnék airride-ot a gépbe, most nyáron talán meg lesz a pénzem is rá, meg idő is megcsináltatni. Olyan kérdés merült viszont fel bennem, hogy airride-dal ha gyári magasság alatt használom (nyilván ez a cél

Köszi!
Erre esetleg valaki? Jöhet olyan aki komplettet vett vagy aki darabokban. Kompresszor kellene 1? 2? több? márka? teljesítmény? itthon? külföldről?
Illetve Budapest keleti részében valaki akinek van air a kocsiban? dobjon már egy privit legyen szíves és fussunk össze had lessem meg élőben is mert a képek videók jók de nem adják vissza.
Köszi
Illetve Budapest keleti részében valaki akinek van air a kocsiban? dobjon már egy privit legyen szíves és fussunk össze had lessem meg élőben is mert a képek videók jók de nem adják vissza.
Köszi
Hááát egggennnn

meg el kell dugni minden mondjuk ha csomagtartóban ott a nagy tartály és két szép kompresszor arra nehéz azt mondani hogy hurkatöltöt viszel
ha nincs szem elött akkor nem okoskodnak

ha nincs szem elött akkor nem okoskodnak

Ne foglalkozz a papírral, szerinted hány olyan autó van itt Magyarországon amelyik le van papírozva Air-Ride ügyileg, meg egyéb más dolgokkal kapcsolatban is?
Nem kell pisszegtetni az úton, főleg ha rendőr is látja és annyi
Nem kell pisszegtetni az úton, főleg ha rendőr is látja és annyi

persze hogy le lehet mindent lehet csak legyen pénzed ha ez van akkor bármit le lehet papirozni

rohadjanak el a papírjukkal 

adni adnak TÜV tanúsítványt, már amelyikhez persze, de attól még ez magyarországon semmit sem ér 

elég érdekes..

A 700-as rendszerhez sem kapsz papírt.
. Ha megnézed a hirdetéseket mindegyik végén fel van tüntetve hogy közúti forgalomban nem használható.

Nekem volna egy olyan kérdésem, hogy le lehetne valahogy papírozni az airride-t???
Elég sok a köcsög KPM-es felénk, és azonnal forgalmit vennének, rakatnék air-t a kocsiba, de 700at nem adnék egy rendszerért a papír miatt 

Igen erre írtam " Csak megfelelően elő kell készíteni!!!!! " erre céloztam volna...
Nekem konkréten nem vált be a gyárira való ráépítés...olyan lett tőle a kocsi mint egy hajó...hányinger volt minden hosszú távú utazás! 10% keményítés minimum kell szerintem akkor már jó 

Sziasztok
Most hogy némi szívás után végre tökéletesen rendben van motorikusan a járgány jöhetnek az okosságok :)
Elkezdeném bevásárolgatni az alkatrészeket.
Mivel jön a nyá így egy kompresszort több mindenre is tudnék használni hirtelen így arra gondoltam azzal kezdek. Mit ajánlotok? Mire kell figyelni? Mivel kell számolni a megvételnél?
Illetve tudna valaki képet mutatni arról hogy a merev hátsó hidas rendszernél hogy oldódik meg a légrugó beszerelése?
Köszönöm szépen
Most hogy némi szívás után végre tökéletesen rendben van motorikusan a járgány jöhetnek az okosságok :)
Elkezdeném bevásárolgatni az alkatrészeket.
Mivel jön a nyá így egy kompresszort több mindenre is tudnék használni hirtelen így arra gondoltam azzal kezdek. Mit ajánlotok? Mire kell figyelni? Mivel kell számolni a megvételnél?
Illetve tudna valaki képet mutatni arról hogy a merev hátsó hidas rendszernél hogy oldódik meg a légrugó beszerelése?
Köszönöm szépen
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!