Sziasztok, mostanság elég sokat lehet hallani erről a témáról pc-s magazonikban stb...
Azértis hoztam létre ezt a témát mert engem is érdekel, a neten keresgélve itthon nem foglalkozik vele úgy senki.
Örülnék ha létrjönne egy carpc csapat aki már látott ilyet illetve most installál a kocsijába. például évente a U.K. rendeznek carpc-s talikat ahol bemutatják újdonságaikat stb..
Szóval várom a hozzászólásokat, infókat
Sziasztok
na gyári nekem se lex egy darabig huszon akármennyi pénzért.majd kipróbáljuk a Te tuningolt cuccodat.
Szerintem csak annyit tud hogy beirod mova mit akarsz azt jóvan.már csak ez kelett a 2 feugró ablak mellé :)
Mi van???? Kinek mije vane?:))) Calendar megy csak nem tudom kezelni beirok ahol épp áll azt ennyi.Vagy nem is kell több? Nekem csak olyan kábelem van amit a kapcs rajz alapján csináltunk mennie kéne de nem legalábbis az enyimmel nem.
mi van evvel az arccal ?
full ver 349$?
ez beteg!!!!
momentán nem tom,hogy lehet kikapcsolni de ha lex időm jobban belemélyülök.
tényleg eléggé idegesítő
Jah azonnal mond meg hol lhet kikapcsolni a z új centrafuseba a bejelentkezésnél kiirt 2 ablakot. az egyik a ment közben ne nyomogasd vagy mi. és nem is tudom állitani a navit mert nem hagyja csak ha áll az autó.mindne ilyet ki akarnék kapcsolni. elörre is köszi
mi ezt csináltuk meg de nem jó vagy csak az én kocsim nem tudja.Meg kéne nézni másikban is.Addig nem szedem szét. az elsö linken ott a kapcs rajz is.Nézd már meg.
de, természetsen kell hozzá megfelelő szoftver is - ami nyilván nem létezik, túl extra... az opendiag projekt viszont nyílt forráskódú, ott kell elkezdeni turkálni! előfrodulhat hogy arra alapozva már lehet ezt-azt találni, illetve továbbfejleszteni... de az biztos hogy nem kis fába vágod vele a fejszédet...
és ha meglenne a kábel, meg egy gép, meg bent lenne az ora hejett a monitor, akkor hogy jelenítené meg?
nem kell rá irni egy programot?
mert a köv kocsimon ojet szeretnék(többmásközt-:))
OBD kábel a lekérdezéshez, és egy gép ami kiírja... én is gondoltam rá, de nem kis projekt "tft fallá" alakítani a műszeregységet - és sajna amíg bútol a gép, addig nincsen kiiratás...
skacok, azt meg lehet csinálni vlhogy, hogyegy monitoron legyen megjelenítve fordszámot, km-t meg egyéb? szal kiváltsa a műszerfalat?
mert akkor, bekéne szerkeszteni egy sima monitort a kmora hejére, és még dögösebb lenne a verda....vagy az tul bonyoloult lenne? -:)
a 2N3904 db ára a lomex-ben 10 forint, és a többi alkatrész is hasonló kategória...
nekem csatlakozóm nincsen, de pár pöcökből és egy nyákdarabból bármikor gyártok hamar egyet, ami lehet nem gyári kinézetű, de a célnak tökéletesen megfelel...
egyszer már nekiestem a témának, megépítettem ezt a kapcsolást, de sajna nem találtam sehol PS2501-1 optocsatolót, csak SFH615-öst, amire azt írta hogy lehet hogy jó, de nem ment... mintha valamit látott volna a VAG-COM néha, de használhatatlan volt a kapcsolat... ha valahol találnál PS2501-1-est, azzal tuti menne, a másikhoz is nyilván csak át kéne méretezni ezt-azt a kapcsolásban, de ahhoz nem értek sajna...
Szerintem csak annyit tud hogy beirod mova mit akarsz azt jóvan.már csak ez kelett a 2 feugró ablak mellé :)