Cikk: Neon és a rendőrbácsik

Témakör: Tuning
aktuális téma
Neon és a rendőrbácsik

Sok fórumon olvasgattam, hogy ne tegyenek az emberek fel neont, mert ha a rendőrök elkapják, akkor gyorsan ítélő módszerrel helyszínen kivégzik, ez butaság! És sajnos, sok ember kedvét és bátorságát el is veszik! Bővebben

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Zero
2004. október 04. 19:55
Lázadjunk!!!!!
kirobbani a minisztérium elé ha ezt még annak nevezhetjük és zene.
tutko lenne!!!!
_Peter_
2004. október 04. 11:53
Regisztrációs adó mindenhol van, persze más mértékben... én sem értem miért bántja annyira a szemüket a neon... Ez olyan téma, amiben mindenkinek van vmennyi igaza. Rendőröknek is, a "felhasználónak" is.
_Peter_
2004. október 04. 11:50
OPTX
2004. október 04. 11:29
Áhh, komolyan iszom a szavaidat.
Ez a sok bu.i fa.zopó aki ott fennt ül a minisztériumba. Áhh. Világvége.
Mindent mi szívunk komolyan.
40-év sem volt elég nekünk most is agyonszopatnak ahol csak tudnak.
És a legszomorúúbb, hogy a legtöbb emberbe belenevelték a komcsik ezt a pipogya nemmerek szólni semmiért stílust.
Most néztem egy kocsit magamnak az USA-ban.
Hajjátok?2003-as Dodge Ram pick-up.
3,7Millió Ft.!!!!
Behozom 300.000Ft-ból akkor 4milla.!!
Erre mit kúr ki velem az állam?
Rácsesz minden szirt szart.
Lenne kb ugyanennyi a regadó meg tö.öm tudja mi.
Rohadjanak meg.
Neon is?
Mijen hülye ember az akit zavar?
A kivilágítatlan IFA az jóó? Mega Csernobili füstöt eregető Varesz?
Áhh az ok.
De a tuti tuning autó neonnal az egy gyilkossal ér fel.
Megbosszuljuk ezt még.
Alapítsunk Tuning szövetséget mint az Usa autósok és akkor bebas.unk nekik.
Ha?
??
Neon neon enon.
NZole
2004. október 04. 11:22
igazad van, én is nevetségesnek találom ezt az egész neon dolgot.
Miskolcon jokat lehet röhögni jópár neonos auton.
kb 5-6 autó van, amin mutat, és ugy van felrakva ahogy illik.
Rámjön a mosolygás, mikor az illegális versenyeken tódul a sok neonos "szupergép" Több rohadás van az autón mint festék, de a neon ott virit alatta, igaz, hogy előre hátra, oldalra többet világit mint lentre, és majdnem a földön huzza, de ez az ő dolga, ha nekik igy tetszik csinálják
Minden estere, sztem nagyon mókás
Bishop
2004. október 04. 11:07
Szerintem mi ebben az országban élünk és olyan rendeleteket kellene elfogadnunk ami nekünk jó! (nem rendőrállamban élünk)
Egyszerűen lázadjunk, modosítsanak törvényt!
(ezt csendben gondnélkül megteszik ha valakinek suli nélkül kell valamilyen miniszeteri szék.....)
Zero
2004. október 04. 10:55
köhém ->FUCK!
1etértek Scooby-val. sok a hülye ember de még több az irigy!!!
ha nem bunkó a Scott nem köt beléd!
mondjuk ki hol lakik az se mind1. lehet ,h. itt a 81esen az 1. ellenőrzésnél lekapcsolnának! ez van! akinek tetszik, hajlandó tuningolni a kocsiját, pénze is van rá TEGYE AZT! ...NEON NEON NEON...
Üdv.
benko
2004. szeptember 23. 13:41
Nekem is van neon a kocsimon és idáig kétszer állítottak meg és egyszer csak intett a rendőr a mobil trafi mellől, hogy kapcsoljam le:). Az egyik megállításkor csak le kellett kapcsolnom a másiknál meg lekapcsoltam mire odaért és közölte ha nem kapcsolom fel megbüntet : felkapcsoltam erre elmondta, hogy neki tetszik meg jó de tilos de elengedett és semmi nem történt! de ezt rendőre válogattja! Régi kocsimon álló helyzetben viágított mikor elindúltam lekapcsoltam de utánnam jöttek és utólag izélgettek és valami kamú szöveggel megvágtak 3 rongyra:(. Viszont a rendőr ismrerősöm egy teljesen felneonozott Suzukuit állított meg ,közölte vele, hogy neki tetszik de azért kapcsolja le! És elengedte!
Egyetértek azokkal akik azt mondják, hogy inkább a vadbarmokkal kéne foglalkozni és nem azokkal akik kicsit feltűnöbbek!
Sréc
2004. szeptember 20. 15:54
1-et értünk,de ez van,én csak arra voltam kíváncsi hogy legálisan bele tudnak-e kötni a neonba a rendőrök,és hát sajna beletudnak
Crampus
2004. szeptember 20. 15:53
Bekaphatja az összes a köhém rendelettel együtt...
Még nem hallottam olyan balesetről, melyben kiváltó okként lenne megnevezve egy zavaró világítás valamely egyébb autón.
És ha nekem a kilincsem világít kivűlről, akkor az baj? Mert nem az utat világítom, de azért csak látszik...
ScoobyDoo
2004. szeptember 20. 15:49
csak azok szolnak érte, akik nagyon ráérnek, és mondhatjuk ugy, hogy nem a fénye zavarja öket, hanem hogy neked van.

javaslat :) kunszentmikloson nehogy véletlen bekapcsolva hagyjátok
Sréc
2004. szeptember 20. 15:42
Rendőr járőr havert kérdeztem,és mondta hogy van 2 KÖHÉM rendelet ahol pontosan megvan fogalmazva hogy miért nem lehet neon a kocsi alatt,mondta a rendeletszámokat csak nem jut most eszembe
és ők is ez alapján büntetnek
M-GEGE
2004. szeptember 20. 15:37
Hi all! Valami eszembe jutott a témával kapcsolatban:
A rendeletben elő van írva, hogy előre, hátra,oldalra milyen fényforrások világíthatnak a kocsin.
Tehát ha én szemben állok pl egy rendőrrel és a zseblámpájával a képébe világítanék akkor az valószínű zavarná, mert látja a fényforrást és a fénye vakítaná. De ha azzal a lámpával a képembe világít akkor engem vakít el a fénye. Bár a rendőr látja a lámpa fényét, mégsem mondhatja, hogy felé világít.
Ugyanezt átültetve a kocsira: ha úgy van megcsinálva a neon, hogy maga a cső nem látszik ki, akkor csak a fénye látszik. Ha nem látszik sem előről, sem oldalról, sem hátulról a neon,akkor az nem is arra világít. Akkor meg miről beszélünk?
Arról nincs rendelkezés, hogy mivel világíthatok lefelé!
Na szerintetek ez szar duma? Vagy van benne vmi ráció?
Zero
2004. szeptember 12. 13:03
AZTAQ.VA!!!!
ha az én autómon lehetne kékben olyan világítás mint pár commentel lejjebb!
A neontémát nem boncolgatnám sokáig
-> de van itt köztetek móri v. v.ki aki járt Mór-on?
itt aztán nem kell felrakni neon-t! nemtom lehet (talán biztos) h. máshol is így van de itt 1szerűen belédkötnek kötekedés nélkül!!! -> elég ha v.mi frankó lökhárítód van v. (esetleg neon) de már biztos találkozol jarddal!
Sréc
2004. július 14. 19:12
Na te még élsz!????
Azt hittem már végleg eltűntél...
no megyek is és megnézem az új verdádat!
Quad
2004. július 14. 18:35
"A forgalmi engedélyt sem lehet a helyszínen bevonni, ha nincs - vagy több mint 30 napja lejárt - a zöldkártya, vagy elmulasztotta átíratni a saját nevére valaki az autóját. Akkor sem lehet bevonni a helyszínen a forgalmit, ha valaki jogosulatlanul használ például megkülönböztető jelzéseket."

Júliustól életbe lépett EU jogszabályok. Most olvastam az origo-n:
LINK
Streetpolo
2004. július 13. 22:04
Ez igaz!Csak zavar picit hogy ebben az országban minden fordítva müködik!
ChPh
2004. július 12. 11:46
Mindenki olyan dolgokkal spécizi az autóját, amilyennel akarja. Ha neki tetszik már fél siker
Én pl úgy tuningolom a családi verdát, hogy tankolok bele (pediglen alapban azt sem érné már meg, de még mindenhova elvisz :) )
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Összesen 4180 találat 209 oldalon