Cikk: Neon és a rendőrbácsik
aktuális téma

Sok fórumon olvasgattam, hogy ne tegyenek az emberek fel neont, mert ha a rendőrök elkapják, akkor gyorsan ítélő módszerrel helyszínen kivégzik, ez butaság! És sajnos, sok ember kedvét és bátorságát el is veszik! Bővebben
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
A szigetelését kell megnézni ott, ahol bemegy a vezeték a csőbe. Egy gumi szigetelőgyűrűnek kell ott lennie, ha új szériás a neon. Ha ez hiányzik ne vedd meg!!!
De ha régi szériás is, meg lehet oldani a dolgot egy kis szilikonnal, nemde??

És azt honnan tudom, hogy régi, vagy új széria?? Ugyanis a boltban, ahol néztem, nem kifejezettem ilyen dolgokkal foglalkoznak, és sztem segg hülyék ehhez!! Csak árulnak ilyet.

Nekem Dietz neon volt a kocsi alatt, semmi problémám nem volt vele. Más okból szedtem le, de a neon még mindíg megvan, csak most az utastérben teljesít szolgálatot.
Arra viszont figyelni kell, hogy csak az új szériás neont szabad megvenni, mert a régi hajlamos a beázásra (az újnál már megoldották a szigetelést).
Arra viszont figyelni kell, hogy csak az új szériás neont szabad megvenni, mert a régi hajlamos a beázásra (az újnál már megoldották a szigetelést).
de ez csak akkor 48 ha itt rendelem meg ugye????
boltban továbra is 60???

boltban továbra is 60???

Az OPTX 48,000FT
És a világ legprofibb autoneonja.
Mennyi most a Dicstelen neon?
30?
Én azt mondom felejtsd el.
Se gari se semmi.
Tudom most sokan védeni fogják de ekkora árkülönbség miatt nem éri meg 10-ed olyan minőséget megvenni.
Én utána számoltam a Dietz-nek akkor lenne jó ára ha kb9000ft lenn egy szett.
minőség aránnyal számoltam.
még nincs teljesen kész de akit érdekel ilyen lesz a NEW Webshop.
OPTX
És a világ legprofibb autoneonja.
Mennyi most a Dicstelen neon?
30?
Én azt mondom felejtsd el.
Se gari se semmi.
Tudom most sokan védeni fogják de ekkora árkülönbség miatt nem éri meg 10-ed olyan minőséget megvenni.
Én utána számoltam a Dietz-nek akkor lenne jó ára ha kb9000ft lenn egy szett.
minőség aránnyal számoltam.
még nincs teljesen kész de akit érdekel ilyen lesz a NEW Webshop.
OPTX
Üdv mindenkinek!! Azt mg tudná valaki mondani, hogy a Dietronics által gyártott alsó neonok jó fajták-e, és érdemes lenne-e olyat venni?? Előre is köszi..
Az atto nem is az én nevemen van, céges auto egyelőre...ehe ehe...-:)
Bishop...majd ma megbeszéljük...-:)
Bishop...majd ma megbeszéljük...-:)
Zero
2004. október 08. 19:55
benne vagyok a buliban!
hát nemtom ez tényleg zavaros! msot a helyzetjelzőért kék lámpa... biztos megvágnak mert ilyet csak mentö/rendőr/tűzoltó.... használhat de a neon jó lenne ha úgy lenne ahogy írtad Ruru1 hehh! mondjuk ha ismerettséged van a jardoknál Pl: me
kissebb a v.színüsége a bírságnak! 

hát nemtom ez tényleg zavaros! msot a helyzetjelzőért kék lámpa... biztos megvágnak mert ilyet csak mentö/rendőr/tűzoltó.... használhat de a neon jó lenne ha úgy lenne ahogy írtad Ruru1 hehh! mondjuk ha ismerettséged van a jardoknál Pl: me

sztem 15-20 körül lesz....bár engem még sosem állítottak meg ellenőrizni sem pedig már több mint 2 éve vezetek (sőt már majdnem 3...)

semmit, ha nem állítottak meg és csak lefényképeztek.... Kérdésed van? írj!
jogsi tutira marad!

ha jól tom,akkor jogsi talán még marad,de bírság az lesz,lóvés 

Haliho...nem éppen ez a topic, de ez semrossz...
megengedett 60km/h vs. kb 75 km/h feat. traffipax...mennyit fogok ezen bukni?
a jofej zsaru az anyósülésről még át is mosojgott a kocsiba, amikor elmentem mellettük...ehh...dejofejvagy...-:)
megengedett 60km/h vs. kb 75 km/h feat. traffipax...mennyit fogok ezen bukni?
a jofej zsaru az anyósülésről még át is mosojgott a kocsiba, amikor elmentem mellettük...ehh...dejofejvagy...-:)
Hello!
Tegnap lehúztak 10ropira a fakabátok a kék helyzetjelző miatt /többek között/ de azt mondta, hogy pölö körbe lenne neonozva az autó azért nem szólnának mert az aszfaltot világítja.

Érdekes nem , most akkor mi van lehet neont vagy nem

Tegnap lehúztak 10ropira a fakabátok a kék helyzetjelző miatt /többek között/ de azt mondta, hogy pölö körbe lenne neonozva az autó azért nem szólnának mert az aszfaltot világítja.

Hullana a vakolat az országházban

Knagy lenne!!
Kinyitni a csomagteret és benyomni egy kis Mysticalt, meg Dilated-et

Kinyitni a csomagteret és benyomni egy kis Mysticalt, meg Dilated-et

Zero
2004. október 04. 20:04
de most őszintén! mi volt jó pár évvel ezelőtt? -> hoztál be kocsit (mégha frankó is volt) akaszthattál vele + nem buktál rajta de most mivan?
annyit leakasztanak rólad h. drágábban jössz ki (lassan) mintha itt vennéd meg.
ha v.ki teheti még 1 kör külföld de aztén halál. NEM LESZ EZ ÍGY JÓ gyerekek!!!! rohadtul sokat kéne változtatni ahhoz h. nekünk 7köznapi embereknek jó sorsa legyen. és ez az amin nem fognak változtatni!!!! mindenki annyit lop amennyit tud (pl. minisztere. ...). :( szomorú és nevetséges!

annyit leakasztanak rólad h. drágábban jössz ki (lassan) mintha itt vennéd meg.
ha v.ki teheti még 1 kör külföld de aztén halál. NEM LESZ EZ ÍGY JÓ gyerekek!!!! rohadtul sokat kéne változtatni ahhoz h. nekünk 7köznapi embereknek jó sorsa legyen. és ez az amin nem fognak változtatni!!!! mindenki annyit lop amennyit tud (pl. minisztere. ...). :( szomorú és nevetséges!

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!