Cikk: Neon és a rendőrbácsik

Témakör: Tuning
aktuális téma
Neon és a rendőrbácsik

Sok fórumon olvasgattam, hogy ne tegyenek az emberek fel neont, mert ha a rendőrök elkapják, akkor gyorsan ítélő módszerrel helyszínen kivégzik, ez butaság! És sajnos, sok ember kedvét és bátorságát el is veszik! Bővebben

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Bishop
2004. június 22. 08:51
Bemész egy villanyboltba és kérsz sima kommersz fénycsövet. Fehér színű lesz, én tudom mert ilyennel világítanak a fejem fölött is..
_pumi_
2004. június 22. 08:43
Engem kifejezetten kültéri érdekelne.
Dekor
2004. június 21. 22:46
_pumi_
2004. június 21. 13:33
Üdv Szaktársak! Fehér fényű neont keresek már egy ideje, de nem túl sok sikerrel, ismer valaki valami jó címet, ahol lehetne rendelni (az optx-ot ismerem, ezen kívül kellene valami) thx mindenkinek
tajtiboy
2004. június 17. 17:10
Engem megvágtak már kétszer a neonfény miatt
(Calibra).kék volt rajta most pirosat teszek alá de csak előre 1db-ot.nem olyan kockázatos.Pécsen sehol nem lehet kapni piros csövet.kész vagyok
OPTX
2004. június 17. 11:01
Ahoz semmi köze.
Bekaphatja.
nehogy engedj. Légy férfi és magyarázzd el neki hogy 2004.van, mennyen kapjon el betörőket ne pedig tuningosokat.
Bishop
2004. június 17. 10:51
Ez felénk hangulattól függő... Van mikor igen....
Speedy81
2004. június 17. 08:51
Hi mnki.
Nekem már csak 1 dolog nem teljesen tiszta...
Csak azt a neont büntetik, ami kívűl van, vagy azt is ami bennt van az utastérben?
Bishop
2004. június 16. 21:41
Akkor csak nálunk jönnek elő azzal, hogy a kresz szabályai szerint nem szabad más az üzemitől eltérő dolgokat a kocsira aggatni.,...
Jönnétek csak erre, és mondogathatnád a kiállítós, meg a műbizonylatos dumát... Olyan simán büntiznek meg hogy csak na.....
(vagy csak engem kedvenek? Nem tudom, most csak ledjeim vannak a kerék mögöt.... )
Peti
2004. június 16. 17:39
Hali!
Én mentem ki osztrákba renault talira és egész úton Békéscsabáról végig égett a neonom, útközben 5 igazoltatáson estem át, egyszer sem szóltak érte, pedig nagyon viritott a lila fény körbe a kocsim alján.
Egyszer kérdezte meg a rendőr, hogy az meg mi, mire mondtam, hogy osztrákba megyek renault talira és kiállításra és bekapcsolatam tesztelem a neont meg azt is osztályozzák, hogy milyen este és erre azt mondta jó, menjen. Ennyi, de a többi rendőr este semmit sem szólt, sőt a határon is úgy mentem át, meg osztrákba is úgy mentem, kutyát sem érdekelt, bár a kocsitulajok néztek rendesen...
Dester
2004. június 16. 17:22
Ezt baromságnak tartom, hogy pl. kék neon nem lehet az autó alján, mert összetéveszthető egy megkülönböztetést használó jármű fényeivel (ez eleve baromság, mert még nem láttam mentőt v. rendőrautót, ami az alján világított volna). Namármost ha nekem van egy fehér Astrám oldalán kék natúr vízszintes csíkkal, akkor az is illegális? Az is összetéveszthető.... Vicc ez az egész.
SYNapse
2004. június 16. 17:03
A neon legális, egy zsaru ha megállít és beleköt, akkor a mübizonylatot meg kell neki mutatni és békénhagy... De mübizonylatot csak az Eurolitehoz, és a Streetglowhoz (itt Mo.-on Optx néven forglmazva) adnak tudomásom szerint. Amugy meg a rendőrségen, valamint a jobb szerelőmühelyeknél (tuningcégeknél) kiállíthatnak műbizonylatot....
Bishop
2004. június 16. 14:56
Mondjuk nálunk sem kell panaszkodni.....
Bishop
2004. június 16. 14:45
Ez?
Bishop
2004. június 16. 14:01
Szerintem azt lesheted.....
Ja és elég jófej rendőrök vannak nálatok...
Alby
2004. június 16. 13:52
az az én megitélésem neonos honfitásaim! nyugodttan közlekedhettek neonokkal a kocsitok alatt,ugyse tudnak mit csinálni velünk !Engem is megálítottak Nem 1xer.vakeroltam valamit a fakabátnak azt "jo megfenyegetett"és elengedett. Na puff! ha látok rendört kikapcsolom!ennyielöbb utobb ugyis lessz valami mübizonylat rá!
kecsoastra
2004. június 05. 00:56
aha
kecsoastra
2004. június 05. 00:53
mivan????
GoDPlaYeR
2004. június 05. 00:52
Aza volt, bocsi...

Kérdeztem, hogy házilag lehet-e?
Azt mondták ja.
Kérdem, hogy műbizonylat nem kell?
Az mondták ja.
Mondom, most akkor mi van?
Erre: "szerintem az emberek 90%-a műbizonylat nélkül csinálja, csináld Te is nyugodtan".
és ha azt kérdezem, hogy lopni szabad-e?
Akkor is csinálhatom, mert sokan mások csinálják?
Na neee... ez az EU?
GoDPlaYeR
2004. június 05. 00:49
Tegnap bementem az utcánka lévő mini-rendő örsre 8igazándiból itt kefélik a prostikat, ha nincs pénzük mivel lekenni őket.. Szegény lányok:), és kolbászolás közben rákérdeztem, hogy mist akkor mi is ez a neon?
Azt mondta, hooogy:
"aft nem fadad feakni, me akko meg lefel bafva..."
Kb. ilyesmi :)
A sötétítésről meg fogalmuk sem volt.
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Összesen 4180 találat 209 oldalon