Cikk: Ültetés
aktuális téma

Egy tuningolt, felspoilerezett autó megjelenéséhez szinte kötelező jelleggel hozzátartozik a kaszni valamilyen szinten történő leültetése. Ennek lehetőségeiről olvashattok tuning rovatunk legfrissebb írásában. Bővebben
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Szia! szerintem elbirja az ezres motor a 15ös görgöket, egyi kismerösömnek, ugyanijenje volt 16os cupra felnikkel, és mondta h. 16Onál nem ment töbett, de más gond ne mvolt vele. ja nekem emg 1.4hez van 15ös.
Nekem pont most következik az ültetés című lépés...de első egy 15ös felni...aztán a -40mm...
Elég béna lenne egy ültetett verda dísztárcsákkal...szerintem...

Elég béna lenne egy ültetett verda dísztárcsákkal...szerintem...

szerintem az ültetés úgy kezdődik, hogy vegyél egy nagyobb felnit!
Értem, hogy drága, de 13-as felnivel hülyén fog kinézni az autó, ha meg van ültetve!
Mindennek megvan a maga sorrendje!
Nálam első lenne, hogy veszek egy felnit, és minden más utánna!!!
Értem, hogy drága, de 13-as felnivel hülyén fog kinézni az autó, ha meg van ültetve!
Mindennek megvan a maga sorrendje!
Nálam első lenne, hogy veszek egy felnit, és minden más utánna!!!
A gyári is meg tudják jól csinálni. Kicserélik az olajat benne, rugót összenyomják és putty. Egyszerű, olcsó, és nem rossz.
Sziró
2005. február 02. 10:59
Hy
Kösz szépen kvazR,de ezzel a megoldással sz.rt sem érek!
Bár én még nem régota regisztráltattam be magam de az autokhoz valamelyest értek(nem vagyok zenni)de egyesek olyan könnyen mondják másoknak ,hogy vegye meg a máregdága cuccot a verdába!Jó beismerem ,hogy Mo-n elég drágák a tuning dolgok!
Kösz szépen kvazR,de ezzel a megoldással sz.rt sem érek!
Bár én még nem régota regisztráltattam be magam de az autokhoz valamelyest értek(nem vagyok zenni)de egyesek olyan könnyen mondják másoknak ,hogy vegye meg a máregdága cuccot a verdába!Jó beismerem ,hogy Mo-n elég drágák a tuning dolgok!
Szerintem engedd le a gumit,az olcsóbb.
HÖ-HÖ.Bocsi, ma vicces kedvem van.
HÖ-HÖ.Bocsi, ma vicces kedvem van.

Sziasztok!
Azon töröm a fejem, ha már az ezres motorhoz semmiképp sem ajánlható 15ös felni, de még 14 se nagyon, ha a már meglévő, amúgy nem csúnya pici kis 13as felnijeimhez a kasznit viszem közelebb, azaz megültetem a kocsit??
Pénzügyi okoból kizárólag ültetőrugószettben gondolkodok, gyári gátlókkal.
Ez így mehet?
13as felnihez, 175/70-es gumival miylen mértékű ültetés szabad? -Gondolom nem akkora, mint egy 15ös felni mellé, mert a kisebb kerékméret miatt így is alacsony a hasmagasság.
Köszönöm szépen előre is, remélem, tudtok segíteni!
Azon töröm a fejem, ha már az ezres motorhoz semmiképp sem ajánlható 15ös felni, de még 14 se nagyon, ha a már meglévő, amúgy nem csúnya pici kis 13as felnijeimhez a kasznit viszem közelebb, azaz megültetem a kocsit??
Pénzügyi okoból kizárólag ültetőrugószettben gondolkodok, gyári gátlókkal.
Ez így mehet?
13as felnihez, 175/70-es gumival miylen mértékű ültetés szabad? -Gondolom nem akkora, mint egy 15ös felni mellé, mert a kisebb kerékméret miatt így is alacsony a hasmagasság.
Köszönöm szépen előre is, remélem, tudtok segíteni!

Hi!
Ha valakit erdekel nekem van elado bontatlan ultetorugom ill uj lengescsillapit szettem Calibraba, Vectraba. Ha valakit erdekel dobjon egy mailt: [email protected]
Ha valakit erdekel nekem van elado bontatlan ultetorugom ill uj lengescsillapit szettem Calibraba, Vectraba. Ha valakit erdekel dobjon egy mailt: [email protected]
legolcsóbban úgy jösz ki ha levágatsz pár menetet a mostani rugóidból...
Sziró
2005. január 31. 16:47
Hello mindenki!
Tudnátok nekem segiteni?régebben már irtam ültetörugoért, de most szeretnék kérdezni még egy pár dolgot!
Van egy Peugeot 309 -es gépem és nagyon mit nagyon rohattul orehéz és min 50mm-it szeretnék ültetni de nem tul sok pénzem van mert még egy erösebb moci után is kajtatok!
Valami alighasznált cucc is jo lenne egy darabig amig nem jövök majd hejre ja és még egyébb tényezö hogy a közlekedésfelügyelethez is vihetem müszakira!Remélem tudtok segiteni
Tudnátok nekem segiteni?régebben már irtam ültetörugoért, de most szeretnék kérdezni még egy pár dolgot!
Van egy Peugeot 309 -es gépem és nagyon mit nagyon rohattul orehéz és min 50mm-it szeretnék ültetni de nem tul sok pénzem van mert még egy erösebb moci után is kajtatok!
Valami alighasznált cucc is jo lenne egy darabig amig nem jövök majd hejre ja és még egyébb tényezö hogy a közlekedésfelügyelethez is vihetem müszakira!Remélem tudtok segiteni
ergó a teleszkóp hidro?mechanikus része a patron
Patron: nekem gólyalábas gátlóm van, a patron az az a cucc ami a gólyaláb szárában van, és ez magában foglalja a becsúszószárat is.
Nemtom honnan, de a szerelőm szerzi be. De gondolom a Koni forgalmazók vágják.
Nemtom honnan, de a szerelőm szerzi be. De gondolom a Koni forgalmazók vágják.
azt ilyent hol lehet kapni?

A patron az mi(?), az a lyukas karika (
), ami átengedi az olajat??

bocs, 30 répa majdnam
van némi árkülönbség a patron és a gátló között. kb 20 répányi. Az nyomós ok, van mester aki befaragja, ha kell
Új állítható kem. Konik: -első= 36.000/db
-hátsó=27.500/db
Ez azt jelenti, hogy =127.000 Ft.
És még a rugónál nem is tartok.
Miért nem jó átalakítani a én gyáriaimat? Kibelezik az egészet. Teljesen új lesz, ill. a Katonáék csinálják a rallysok sok autójának futóműveit... ???????
-hátsó=27.500/db
Ez azt jelenti, hogy =127.000 Ft.
És még a rugónál nem is tartok.

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!