VW PASSAT
aktuális téma

Hy!!
Beszéljük ki a Passatokat!!!
Tapasztalatokat, véleményeket várok ide!!!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Sziasztok Afn 110 le hogy kezdjek a tuninghoz Bv 43 turbót mondtak azzal kezdjek. Utánna?
Köszönöm Carstyling!

Sziasztok!
Tud nekem abban segíteni valaki, hogy hol találok VW Passat 3B2 szélességjelző lámpát?
Tud nekem abban segíteni valaki, hogy hol találok VW Passat 3B2 szélességjelző lámpát?
Üdv! 2001-es B6-os Passat-ba keresek nagy kijelzős kilométerórát. SOS!
Az ott látható kódot beírod a keresőbe ( google ) és rögtön jön a válasz link
A climatronic ezt a hiba kódot dobja ki önellenőrzés után.
Esetleg valakinek valami tipp hogy ez mi lehet?!
Üdv! Van egy 99 es 1.9 tdi s passatom(90 le) ami most kicsit játszadozik velem......
A probléma a következő : egyrészt 2000 nél van egy kisebb teljesítmèny visszaesés ami 2100-200 nál elmúlik és az autó ismét húz a maga 90 le jèhez képest a következő gond csak legalább30-40 km es autópályàzàsnál jött eddig elő.
Szépen felgyorsul 140 - 150 ig azomban kicsit később elveszti az erejét és amíg le nem állítom a motort csak küszködik..... Ujraindítás után ismét megjön az ereje egy rövid időre aztán megint elkezdi ... Hetente járok pestre ami az émn esetemben 160 km ezalatt jópár újraindításra ad alkalmat a drága......szóval szeretném megtudni hogy van e valaki aki esetleg sorstàrsam vagy talàn tudja mi szeretett autóm hibája.....
A másik kérdèsem pedig az hogy az autót 1 db pótkulcsal adták el nekem és azt szeretnèm megtudni hogyan tudnék hozzá bicskakulcsot csináltatni elèg ha veszek egyet és az simán betanítható vagy ez komplikáltabb?
A probléma a következő : egyrészt 2000 nél van egy kisebb teljesítmèny visszaesés ami 2100-200 nál elmúlik és az autó ismét húz a maga 90 le jèhez képest a következő gond csak legalább30-40 km es autópályàzàsnál jött eddig elő.
Szépen felgyorsul 140 - 150 ig azomban kicsit később elveszti az erejét és amíg le nem állítom a motort csak küszködik..... Ujraindítás után ismét megjön az ereje egy rövid időre aztán megint elkezdi ... Hetente járok pestre ami az émn esetemben 160 km ezalatt jópár újraindításra ad alkalmat a drága......szóval szeretném megtudni hogy van e valaki aki esetleg sorstàrsam vagy talàn tudja mi szeretett autóm hibája.....
A másik kérdèsem pedig az hogy az autót 1 db pótkulcsal adták el nekem és azt szeretnèm megtudni hogyan tudnék hozzá bicskakulcsot csináltatni elèg ha veszek egyet és az simán betanítható vagy ez komplikáltabb?
üdVW emberek ! Vettem egy b5.5 3bg passatot és nem tudom, hogy mi lehet a gond ! LEDesre cseréltem a beltér izzókat. Miután lezàrom az autót teljesen megszűnik a világítás ami normális is ! Na de.. itt jön a bökkenő. Kis idő elteltével nagyon halványan elkezd világítani a két olvasó lámpa közötti LED izzó. Ha kinyitom és újra zárom az autót újra teljesen megszűnik világítani. Ha csak rá nyomok a zárás gombra úgyszintén megszűnik. Nem hiszem hogy így nagy lenne a fogyasztása , de ez nem normális. Szerintetek hogy oldódik meg a gond ? Szeretném, ha maradna a LED izzó.

Szerintem igen!
Sziasztok! A B5 és 5.5 ülései beszerelés szempontjából egyformák?
Nagyon jó, főleg amikor regenerál...
Plussz egy hibalehetöseg, de ez nezöpont kerdese, mert környezetvedelmi zempontbol meg NAGYON JO!

És ez jó vagy rosszabb? Megbízhatóbbak a DPF-esek vagy nem?
Diesel Partiekel Filter...
Reszecsekszürös KAT.
Reszecsekszürös KAT.
Sziasztok!
Autóvásárláson töröm a fejem és egy B6-os VW Passat Highline DPF-et találtam ami szimpatikusnak látszik. 2.0 PDTDI 140 lovas motor, 2005-ös gyártás, manuál 6-os váltó. Több helyen olvastam a használói véleményeket, és elég negatív az ítélet az autóról, de legfőképpen erről a bizonyos 2.0 pdtdi motorról. Ebben a bizonyos autóban már 3 éve megvolt mind a 4 pd elem cseréje(talán még gyári garanciába), és lendkerék valamint kuplungcsere is nemrég. A km állás 200ezer fölött van, de nincs szervizkönyv. A tulaj elmondása alapján 3-4 éve van meg neki. A kérdés az lenne hogy mit jelent a DPF, ezen javításokat figyelembe véve mennyire veszélyes megvenni egy ilyen autót, mert ahogy olvastam kb ezek a típusbetegségek, és abban bízom hogy talán ezek cseréje után egy megbízható autó gazdája is lehetnék. Úgyhogy igazából a motorral kapcsolatos problémákra, tanácsokra, véleményekre vagyok kíváncsi. Amúgy az autó jó állapotúnak látszik.
Kérlek segítsetek, válaszotokat előre is köszönöm!
Autóvásárláson töröm a fejem és egy B6-os VW Passat Highline DPF-et találtam ami szimpatikusnak látszik. 2.0 PDTDI 140 lovas motor, 2005-ös gyártás, manuál 6-os váltó. Több helyen olvastam a használói véleményeket, és elég negatív az ítélet az autóról, de legfőképpen erről a bizonyos 2.0 pdtdi motorról. Ebben a bizonyos autóban már 3 éve megvolt mind a 4 pd elem cseréje(talán még gyári garanciába), és lendkerék valamint kuplungcsere is nemrég. A km állás 200ezer fölött van, de nincs szervizkönyv. A tulaj elmondása alapján 3-4 éve van meg neki. A kérdés az lenne hogy mit jelent a DPF, ezen javításokat figyelembe véve mennyire veszélyes megvenni egy ilyen autót, mert ahogy olvastam kb ezek a típusbetegségek, és abban bízom hogy talán ezek cseréje után egy megbízható autó gazdája is lehetnék. Úgyhogy igazából a motorral kapcsolatos problémákra, tanácsokra, véleményekre vagyok kíváncsi. Amúgy az autó jó állapotúnak látszik.
Kérlek segítsetek, válaszotokat előre is köszönöm!
sziasztok!
megvan végülis a kiválasztott gumi/felni..17es lett,225/45el...
szeretnék rá egy kb 3 centis ültetést,és itt kérném a segítségeteket: automata és kézi váltós között van e különbség?
továbbá az ültető rugókkal sokkal keményebb lesz a futóműve?mert azt annyira nem szeretném,esetleg tudnátok ajánlani hogy milyet márkát érdemes?
megvan végülis a kiválasztott gumi/felni..17es lett,225/45el...

szeretnék rá egy kb 3 centis ültetést,és itt kérném a segítségeteket: automata és kézi váltós között van e különbség?
továbbá az ültető rugókkal sokkal keményebb lesz a futóműve?mert azt annyira nem szeretném,esetleg tudnátok ajánlani hogy milyet márkát érdemes?
az mégjobban odab@sz a futóműnek?
225-nél szélesebbet nem tennék fel. Mondjuk én cserélgetem szezononként az elsőket-hátsókat.
esetleg hátra egy 8 széles felni 245ös gumi?

Biztos vok benne

225/50 R17 a gumi és nem ér bele sehol semmibe. Nekem speciel jobban is tetszik az autó a picit nagyobb átmérőjű kerékkel.
aszondod?
akkor marad az eredeti terv,225/45r17 és egy 3-4 centis ültetés..az úgy jó lesz szerintetek?

Sztem butan nezne ki a nagyobb felni a "magas" gumival...
tudom hogy 225/45 17 a hivatalos,vagy 225/40 r18..de az már nekem túl peres a jó magyar utakra...viszont szeretnék 18as felnit,ezért gondoltam hogy akkor legyen 45 a gumi magassága...a 7.5széles et 35 felnikkel neked nem ér bele a kerékívekbe?
Igen, de függ a felnitől is. Nekem is majdnem ugyanez van átmérőben, a felni 7,5x17 ET35...a felső lengőkaroknál kb. 1 cm marad, elég necces, de elfér.
sziasztok!
3bg passat alatt elférnek a 225/45R18 gumik?
3bg passat alatt elférnek a 225/45R18 gumik?
adh, nekem is egy megkímélt 10 éves b5 -öm van, de szerintem gyárilag sem nyílik fel a csomi ajtó magától.. neked kell kinyitnod !
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni!
Van egy 2001es 3bg passatom. olyan tünetem van, hogy a késleltető belső világításom elalszik az ajtó becsukásakor illetve az autó bezárásakor de haloványan a műszerfal felett illetve a hátsó ajtóknál a tetőkárpitba újra égnek! Van valakinek valami 5lete? Volt esetleg valakinek hasonló tünete? Várom válaszotokat!
Előre is Köszönöm!
Van egy 2001es 3bg passatom. olyan tünetem van, hogy a késleltető belső világításom elalszik az ajtó becsukásakor illetve az autó bezárásakor de haloványan a műszerfal felett illetve a hátsó ajtóknál a tetőkárpitba újra égnek! Van valakinek valami 5lete? Volt esetleg valakinek hasonló tünete? Várom válaszotokat!
Előre is Köszönöm!
nekem az ABS és kipörgésgátló akkor világított mikor szar volt benne az ABS kocka...többi tünet nem tudom mi lehet, nekem pd-m van 

Sziasztok! Passat B5.5 1.6 benzines 210Ekm és zabálja az olajat 1L/1000km. Szelepszár szimmering megoldhatja? Vagy teljes generál? A füstje nem kék, de kormos a kipufogó rendesen.
A motor szépen jár és 6.6körül fogyaszt országúton. Előre is kösz!
A motor szépen jár és 6.6körül fogyaszt országúton. Előre is kösz!
Sziasztok!
Vw Passat B5.5 2.0 benzin
világít a kipörgésgátló, illetve az ABS lámpa, és a kocsi második hideg inditásra nehezen indul (mintha 3 henge menne), egyenletlen az alapjárat, gázfröccsökket kell adni hogy nem fulladjon le.
Tudnátok segíteni a problémaban?
Előre is köszi!
Üdv. Gzzz
Vw Passat B5.5 2.0 benzin
világít a kipörgésgátló, illetve az ABS lámpa, és a kocsi második hideg inditásra nehezen indul (mintha 3 henge menne), egyenletlen az alapjárat, gázfröccsökket kell adni hogy nem fulladjon le.
Tudnátok segíteni a problémaban?
Előre is köszi!
Üdv. Gzzz
Üdv!
Van egy 1.9 TDI 1995 B4 Variant Highine Passat!Kellene egy olyan oldal vagy service könyv vagy bármi ahol ezt az autót összerakták,illetve minden adatokat megtudok róla.
nagyon fontos lenne!!
Van egy 1.9 TDI 1995 B4 Variant Highine Passat!Kellene egy olyan oldal vagy service könyv vagy bármi ahol ezt az autót összerakták,illetve minden adatokat megtudok róla.
nagyon fontos lenne!!
Szia! Köszönöm, néztem őket, a 70000-es ár horror, nomeg elvileg megvannak a komponensek, csak ,,tanítani kellene''.
Persze a végső megoldás ők lesznek, ha más nincs. Vagy megtanulom, hogy kell csinálni :D
Persze a végső megoldás ők lesznek, ha más nincs. Vagy megtanulom, hogy kell csinálni :D
Sziasztok! Pesten keresnék szakit, aki új műszeregység/immo/kulcsok illesztésében tudna segíteni, lehetőleg nem aranyárban. Passat B5.5 1.9PDTDI nem MFA nélküliből lenne MFA-s (kar már megvan, valószínű lesz műszeregység is hamarosan). Köszönöm!
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!