Nem tudom, hogy csak én látom-e így, de itthon viszonlyag kevesen mernek hozzányúlni szokatlan típusokhoz. A legtöbben a jól bevált márkák és típusok közül szemezgetnek és a jól bevált megoldásokat használva raknak össze szép autókat. Persze lehet, hogy a márkahűség van a dolog mögött vagy tényleg ez volt az építő minden vágya, nem tudom pontosan. Én sokszor szoktam elgondolkodni, hogy mit kéne venni, milyen autóhoz kéne nyúlni, ami ritkának számít itthon, aztán addig nézelődök, amíg elmegy a kedvem és én is maradok a jól bevált megoldásoknál. 
 
Oroszországban viszont nem gondolják túl a dolgokat. Képesek meglátni a fantáziát olyan autókban is, amire az ember nem is gondolna. Ilyen például a képeken látható Jaguar S-Type. Ez a típus nem nevezhető annyira szépnek, meg nem is annyira Jaguar-os. Az akkori 5-ös BMW egyik nagy ellenfelének szánták, de esélye sem volt végül. Létezett belőle V6 benzin, V6 dízel, V8 és feltöltős V8-as változat is. 
 
Ez a kocsi már rég nem olyan mint a gyári. Egyedi állítható futómű, egyedi, keményebb rugók engedik közelebb a földhöz a bódét és állítható lengőkarok is beszerelésre kerültek, hogy a kerekeket bedönthessék rendesen. Természetesen minden szilent poliuretán változatra cserélődött. A kerékjáratokban, Weds Kranze Bazreia felnik forognak, elég komoly méretekben. Elöl 11,5, hátul pedig 12,5x19 és ezekre 235/35 és 275/30 méretű gumikat húztak. Ekkora szélességhez a sárvédőket is át kellett alakítani, hogy a fitment tökéletes legyen. Elöl csak minimális módosítást hajtottak végre, vagyis levágták az éleket, hátra viszont egy átalakított első ívet hegedáltak fel és így a 12,5" széles kerék is tökéletesen elfér. 
 
A beltérhez nem kellett hozzányólni, mert a fabetétek, a bőr mind gyárilag megtalálható az autóban, így a VIP érzés már alapból megvan. Első ránézésre ismét csak annyit látunk, hogy ültetve van az autó és egy felni került felszerelésre, de mint mindig most is sokkal több van mögötte. Így válik egy alapból nem túl izgalmas autóból, igazi "showcar"!
Még több képet IDE KATTINTVA találtok! 

 

 

Fórum: Témaindító komment (Statler, 2019. október 05.)

Forrás: Bodybeat