Mint minden évben, idén is őrület, milyen autókat állítottak ki a Toyo Tires területén. Ezen a sétányon végighaladva, minden autón el lehet időzni hosszú percekig. Rengeteg különlegesség mellett, a képeken látható Baby Benz verte ki nálam a biztosítékot! 

A F7LTHY Fab által épített szörnyeteg nem egy átlagos 190E. Manapság a stance, mint stílus, teljesen elárasztotta a világot és ezek a Mergák is inkább egy klasszikus felni és airride kombóval rendelkeznek, ami egyébként nem baj, hiszen így is gyönyörűek, azonban a F7LTHY egy olyan gépet rakott össze, ami kifújja az orrát az ültetett csodajárgányokkal. 

A csapat fogott egy teljesen gyári 190E bódét és átformálták igazi DTM versenyautóvá. Az EVOII bodykit mellett, elöl egy nagyobb koptatót kapott a kocsi, amihez külön tartókat csavaroztak fel, hátul pedig a lökhárítóba építettek egy óriási diffúzort, valamint a csomagtartóra felszereltek egy hatalmas szárnyat. Éljen a motorsportos külső! A végén pedig selyemszürkébe burkolózott az egész autó. 

A kerékjáratokban egyedileg szélesített Fifteen52 Turbomac felnik forognak. A fitment elég durva! Nem tudom, hogy így tud egyáltalán egy métert is megtenni saját lábán a kocsi, de persze a SEMA-n vagyunk, ahol semmi sem szent! 

A géptetőt szétvágták és szellőzőket, valamint egy elég nagy nyílást is kapott, ami karbopnból készült és itt látunk rá a motorra. A srávédőn kivezetett kipufogó láttán eddig sejthettük, hogy valami komoly dolog lapul a piros motortérben, azonban nyitott állapotban elénk tárul a dupla turbós LS V8 motor! (Annyira jó lenne hallani mekkorát szól!) 

Nem csak a motortér kapott piros színt! A beltérben is visszakösözn ez az árnyalat. Piros bőrt kapott a műszerfal, amiből száműzték a gyári műszeregységet és digitális, versenyautókból ismerős egység vette át a helyület. NRG karbon versenykormány, karbon váltógomb és F7LTHY feliratos fémbetétek uralják a műszerfalat. A padlólemez helyén lyuggatott taposók vannak és a bukócső is piros színben pompázik, csakúgy mint a versenyülések. Ezt a pirosságot törik meg az NRG biztonsági övek. A hátsó ajtókba plexi üvegek kerültek szellőzőkkel. A motor mérete miatt pedig a hűtés a csomagtartóba került, a verseny üzemanyagtartály mellé. Pontos adatok nincsenek a teljesítményről, de biztosak lehetünk benne, hogy közel van a mágikus 1000-hez! 


 

Kisorsoltuk SEMA Show 2019 játékunk nyereményét, a Chip Foose által dedikált pólót.

» Részletek itt! «