BMW E36 M3 LTO (10 db kép)

 

Az M3 egy igazi ajándék a BMW és motorsport rajongók számára és ugyan a legtöbben az E46 M3-at tartják a valaha készült legjobb M3-nak, az E36 szorosan a nyomában lohol. Egy még analóg szerkezet, amiben nyers erő dolgozik és nem tolerálja ha hibázunk. A SEMA Show pedig az a hely, ahol biztosan találhatunk párat, azonban a képeken szereplő darab különlegesebb a többinél.

Kyza munkái évek óta elárasztják az internetet és futurisztikus látomásai egyre több helyen bukkannak fel a valóságban is. Ez az E36 is LTO szettel van felszerelve és a tulaja az a Mush Karkhi, aki már birtokol egy LTO bodykittel szerelt E30-at is. Az autó pár évig, motor nélkül porosodott egy barátjának a garázsában, aztán atomjaira szedték és elkezdődtek a munkálatok, hogy a SEMA-n szerepelhessen. Első körben a motor került beépítésre, ami 3,2 literes S52 volt, de Mush még ráaggatott egy turbót és telepakolta erősített alkatrészekkel, így normál üzemanyaggal 450 lóerő, míg E86-tal 600 ló szabadulhat el a gázpedál lenyomására. A kerékjáratokban egyedi, háromrészes flenik forognak óriási, polírozott peremekkel és központi anyás felfogatással. A futómű levegős és Airlift Performance elemekből áll, amiknek egyes részei a csomagtartóban kaptak helyet. A karosszéria, a szélesítések mellett, „nelásskirácsot” is kapott és ha már az M részleg idén ünnepli 50. évfordulóját, versenyautós dekort is feldobtak a gépre.

A végeredmény hibátlan és élőben félelmetes, mivel a gyári M3-hoz képest, elöl 9, hátul 13,5 centivel szélesebb az autó. A galériában találtok több képet is és ne feledjétek, folyamatosan érkeznek a SEMA beszámolók és képek!