Mindenki nagyon várja már a találkozókat és azt, hogy feloldják a korlátozásokat országszerte. Nehezen akar beindulni az autós élet, de azért mindig lehet találni valami újat. Ilyen például Mihály Focus-a is. 
 
" Az egész kis történetünk 2017-ben kezdődött, amikor  hirtelen felindulásból jött az ötlet, hogy cseréljük le az addigi autónkat. A választásunk egy teljesen gyári 2007-es Ford Focusra esett, ami alatt 16 colos gyári Ford alufelni szett volt. Meg is beszéltük a barátnőmmel, hogy meghagyjuk az autót a gyári formájában. Ez a megállapodás nem egész 1 hónapig tartott, amikor rátaláltunk egy 18 colos Ford Focus ST gyári alufelni szettre. Kapva kaptunk az alkalmon és megvettük. Igazából innnen indult a Mi autós "őrületünk".
Ahogy megjött a felni gyorsan fel is próbáltuk. Akkor szembesültünk vele, hogy nagyon magas így az autó, le kellene ültetni. Ekkor vettünk egy FK állítható futóművet, amit elég szépen le is tudunk tekerni. A 2018-as szezonnak tehát így álltunk neki, természetesen közben elkezdtük javítani a kisebb esztétikai hibáit az autónak. Még ebben az évben jutottunk hozzá egy Ford Focus CC lökhárítóhoz, ami a mai napig az autón van. 
Megfordultunk egy pár talin, köztük a Szolnoki Tuning Találkozón is, ahol megismerkedtünk és nagyon jó barátságot kötöttünk Bohács Józseffel, aki a Szolnoki Tuning Találkozó egyik főszervezője, és a Szolnok Intellektuál csapat egyik alapító tagja. Az ő segítségével sikerült 2019-ben eljutnunk az AMTS-re, amivel egy nagy álmunk vált valóra.
Erre az eseményre nagyon sokat készültünk, többek között kapott az autó egy teli polírt, egy szolid csillagos mintájú dekort, illetve egy 3SDM 0.01-es 18x8,5colos felni szettet 205/35ös gumikkal. A 2019-es szezonnak így vágtunk neki. Hálistennek elég sok talira eljutottunk, amiken sikeresen szerepeltünk.
2020-ra jött a még nagyobb őrület, még lejjebb szerettük volna tenni az autót, így bekerült alá egy levegős futómű. Ha már elérte a kocsi a megfelelő magasságot, valamit szerettünk volna újítani a külsején is, így  teljes karosszéria fóliával és egy szintén szolidabb dekorral dobtuk fel az autónk kinézetét.Ezt a dekort és fóliázást mi illetve egy kedves barátunk segítségével hoztuk össze.
Mivel az idei szezon nem úgy alakult ahogy azt mindenki várta, van időnk kisebb újításokkal eltölteni a karantén idejét, ezek közé tartozik a Ford Focus ST szárny, ami már fel is került az autóra, ezeken kívül ST küszöböt, illetve hátsó toldatot és egy pár apróságot rejt a kis garázsunk mélye.
Már nagyon várjuk, hogy vége legyen ennek az egész járványhelyzetnek és tudjunk menni mindenfelé autós talikra.
Ha minden jól alakul és megrendezésre kerül szeptemberben a 2020-as AMTS, akkor ott találkozunk!" 
 
Köszönjük szépen és remélhetőelg találkozunk a Show-n személyesen is! 

 

 

Fórum: Témaindító komment (Statler, 2020. május 15.)