A vadonatúj Corvette C8 Stingray megjelenése óta már rengeteg verzió látott napvilágot, viszont a képeken látható változat más mint a többi! Alapból több változtatás van rajta mint bármelyiken eddig, de ha ez nem lenne elég, akkor ott van még a teljes karbon bodykit, ami átformálja az egész autót. 
 
Az Anderson Composites által készített szettet a motorsport inspirálta, egészen pontosan a Corvette C8-R versenyautó. A készlet új első és hátsó lökhárítóból, első splitterből, négy légterelő "késből" és egy elég méretes hátsó diffúzorból áll, illetve ott vannak még az óriási oldalpanelek, a küszöbök és még a küszöbökre is kerültek egy toldat. Ezek természetesen mind karbonból készültek, de itt nem állt mega dolog, mert az ajtókat is elkészítették a szénszálból és még a kilincs is karbon valamint a tető, a motorháztető és a visszapillantók is az ultrakönnyű anyagból készültek. Felmerül a kérdés, bár nem lesz meglepő a válasz, hogy mennyire drága akkor az egész? 
Nagyon!
20.000 dollárt kell érte a kasszánál hagyni és akkor ebben az árban nincs benne a hátsó szárny és a visszapillantók.
 
Egy ilyen bodykittel elég látványos az autó, de a gyári felnikkel lehet nem lenne elég mutatós, úgyhogy itt jön a képbe az ADV.1. A gyártó Flowspec szériájából választották az ADV005 szettet, aminek a mérete sem mondható átlagosnak. Elöl 10,5x20 míg hátul 10,5x21 és ezekre 285/30 ZR20 valamint 325/30ZR21 Michelin Pilot Sport Cup 2 gumikat húztak. A sort a KW ültetőszettje és új kipufogórendszer zárja. 
 
Nem mondok vele újat ha azt mondom, megint a gazdagok jártak jól... A C8 még brutálisabb, még izgalmasabb és ha tényleg belefér a költségvetésbe valakinek, akkor egy igazán egyedi Corvette tulajdonosa lehet. Már csak a motort kell megpiszkálni, hogy a külsőhöz méltó teljesítménnyel bírjon! 
 
További képeket IDE KATTINTVA találtok!