Most már tényleg finishben a projekt: utolsó napjaihoz érkezett az UNIX-AMTS 2024 nyereményautójának épülése a Westendben. Így haladtunk ma - de vajon készen is leszünk? hmm

Számos meglepetést tartogatott még az Audi A5 Cabrio, így jól jött a bónusz kedd a korábban megszokott négy építési nap mellé. Habár már  úgy tűnt, hogy gyorsan épül összefelé a gép, rengeteg apró részlet és megoldandó feladat várt még a csapatra, hogy minden téren tökéletes legyen a végeredmény.

Az utolsó simítások az első lökhárítón: a rácsok már bent, a fólia kész, hamarosan mehet is fel az autóra.

Patrik rendesen megküzdött idén a futóművel. Jobb hátul is talált egy túlhúzott csavart, ami természetesen annak rendje-módja szerint bele is szakadt a menetbe.

 

Napközben meglátogatott minket a Speedzone csapata is, akik élő adást készítettek az eseményekről. Ezúton is hatalmas pacsi a srácoknak!

A fóliás csapatot hétfőtől Gyuri is erősítette a PB Wraps csapatából. Szükség is volt rá, hiszen az aprólékos munka mindent érintett, beleértve a falcokat, a Rieger kiegészítőket és az ajtók belső oldalát is.

Felkerültek a Rieger küszöbelemei is, melyek leheletfinomatn, de egyúttal tökéletes gyári minőségben egészítik ki az autó vonalait.

Bálint véglegesen beüzemelte a multimédiás modult, a kesztyűtartóba bekötötte az USB portot, a gyári kijelző így már minden tekintetben 100%-osan iPhone és Android kompatibilis. Meg is néztük rajta a cikk elején található videót hahota

A Rieger szolid diffúzora és a fekete végeket kapott kipufogó tökéletesen passzol a hátsó traktusra.

Visszatértek az Abroncs Kereskedőháztól és felszerelésre is kerültek a felnik, melyeken az építés főtámogatója, a TOYO Tires Proxes nagyteljesítményű abroncsai feszülnek.

A rendszámokat természetesen a Plexiclick prémium "láthatatlan" konzolai rögzítik, az autó designjához ezúttal az elegáns Black Edition változatok kerültek fel.

Fent az első lökős és először leengedve a gép. A végeredmény igazán patentnek ígérkezik!

Izzócsere OSRAM módra: a xenonfényt innentől a világhírű márka Cool Blue szettje biztosítja!

Az a bizonyos cseresznye a habon: a sportosan elegáns dekorcsík már az egyik utolsó simítás az Audin.

A végére pedig Bara Laciék is befutottak a még hiányzó két első üléssel. Megküzdöttek rendesen a tarkófűtéssel, de a végeredmény ismét pazar!

Be is került minden! De vajon tényleg készen lettünk? Ha kíváncsi vagy a végeredményre, nincs más dolgod, mint meglátogatni minket a bevásárlóközpontban - a szerdai napon még végig kint leszünk.

Idén is rendesen befoglaltuk a Millennium-udvart: előtérben a Gender Racing formaautója, a KEEWAY motorkerékpárjai, valamint a Hyundai IONIQ 5 modellje, a háttérben pedig a Pappas Auto Mercedes EQE 300-asa foglal helyet

Az elkészült autót bárki megnyerheti, aki teljes árú felnőtt, vagy családi belépőjegyet vásárol a rendezvényre, akár elővételben, akár a rendezvény helyszínén márciusban. Sőt, belépőidet - több más AMTS relikvia, valamint akciós csomag mellett - most akár a Westendben is megvásárolhatod kedvezményesen az építés ideje alatt az UNIX-AMTS 2024 standján, sőt, most még egy ajándék kulcstartót is kapsz mellé ajándékba! 

Várunk Téged is szeretettel a helyszínen, ahol egészen február 7-ig tekintheted meg kiállítva a járműveket! Galériánkban az építés képeit találod.

Forrás: Carstyling.hu