Egy belépőjegyért akár a Tiéd is lehet egy Porsche Boxster roadster! (képünk illusztráció)

Az elmúlt évekhez hasonlóan, ismét egy autó a fődíj az Automobil és Tuning Show-n! 2014-ben VW EOS kabriót, 2015-ben Volkswagen Sciroccót, 2016-ban BMW Z4 Roadster sorsoltunk ki, majd ezt követte két Audi TT: 2017-ben egy kabrió, 2018-ban pedig egy kupé. A sort egy vérbeli amerikai vas folytatta 2019-ben, egy ötödik generációs Ford Mustang Coupé személyébenidén pedig még magasabbra emeljük azt a bizonyos lécet: az AMTS 2020 fődíja egy egyedi Porsche Boxster S roadster!

Ahogyan az eddigiekben, idén sem csak maga a nyeremény exkluzív, az pedig vélhetően senki számára nem meglepetés, hogy nem egy gyári modellt lehet majd megnyerni a rendezvényen! Az AMTS hagyományos élő autóépítés programja most is jóval a rendezvény előtt lezajlik és mindenki szeme láttára élőben, mindössze néhány nap leforgása alatt alakítjuk át a gépet a Westend Bevásárlóközpontban! 

Az átépítés pontos időpontját, valamint, hogy pontosan milyen módosításokat kap az autó, hamarosan megtalálod híreink között!

Az elkészült autót bárki megnyerheti, aki teljes árú felnőtt, VIP, vagy családi belépőjegyet vásárol a rendezvényre, akár elővételben, akár a rendezvény helyszínén. Az átépített Porsche Boxster pedig a 2020-as AMTS harmadik napján kerül kisorsolásra - addig pedig még sok helyen találkozhatsz majd vele!

Mit kell tenned, ha meg akarod nyerni a Porsche Boxster roadstert?

Elsősorban csak jól kell érezned magad a Show-n! Elég jól hangzik? Na jó, azért néhány dologra még oda kell figyelned:

  1. Vegyél teljes árú, vagy családi jegyet az AMTS-re (1)), akár online elővételben, akár a rendezvény nyitva tartása alatt a helyszíni pénztárakban.
  2. Töltsd ki online nyereményszelvényünket (2) legkésőbb március 22-én 12:00 óráig, melyen
    a. Legyenek pontosan kitöltve a személyes adataid
    b. Írd be a jegyen található vonalkód alatt lévő számsort a nyereményszelvény megfelelő rubrikájába.
  3. Kísérd figyelemmel március 22-én 16:00 órától a sorsolást (3) a helyszínen az AMTS Nagyszínpadán, vagy pedig youtube-csatornánkon, ahol élőben sorsoljuk ki az autót!


(1) A játékban minden online vagy a pénztárakban megvásárolt teljes árú felnőtt napijegy, vagy családi jegy vehet részt. A további kedvezményes belépőkkel (gyermekjegy, Carstyling.hu klubkártyás jegy, csoportos jegy) nem vehetsz részt a játékban. A családi és a felnőtt belépő jegyenként egy darab nyereményszelvény kitöltésére jogosít fel.
(2) A Játékban kizárólag devizabelföldi, magyar állampolgárok vehetnek részt.
(3) A sorsoláson való részvételhez nem szükséges a rendezvény helyszínén tartózkodnod - a nyertest minden esetben telefonon értesítjük, közvetlenül a sorsolás után.

Ugye, nem bonyolult? Ha mégis, akkor sincs baj, hoszteszeink a helyszínen mindenben segítenek. A sorsolás 2020. március 22-én 16 órai kezdettel a rendezvény nagyszínpadán kerül lebonyolításra, közjegyző jelenlétében. 

A nemzetközi Automobil és Tuning Show idén négy pavilont, egy jókora sátrat és hatalmas külső területet tölt meg élménnyel, múlt, jelen és jövő autócsodái kíséretében. A rengeteg, látnivalókban gazdag kiegészítő program, verseny és bemutató pedig garantáltan kivételes szórakozást kínál valamennyi korosztálynak, a család minden tagjának! Időpontunk és helyszínünk a következő szezonra?

2020. MÁRCIUS 20-22, HUNGEXPO!

AMTS jegyeket vásárolni idén különösen érdemes időben: az elővételes belépővel nem csak a sorban állást kerülheted el, de egyúttal a belépő árából is jelentős mértékben spórolhatsz, egészen 2021. december 31-ig. Vedd meg belépőd online felületünkön egyszerűen és gyorsan, most!

No és ki tudja... szerencsés esetben lehet, hogy magadat, vagy valamelyik családtagodat pont egy sportautóval is megleped! kacsint

Így állunk most: a Boxster immáron makulátlan fényezéssel, Gengeliczky Jánosnak köszönhetően!

További információk itt!