Az idei AMTS felhozatalának egyik meglepetése a Radikal Family neve alatt futó helyszín lesz, mely a "C" pavilon pontosan felét foglalja majd el. Hazánk legalacsonyabb autói egységben, jókora közös pavilonban foglalnak majd helyet és remek programokkal várják a hardcore ültetés rajongóit.

819 Company, Road Hogs Hungary, Backyard Garage. Talán nem kell őket külön bemutatni. Idén viszont Radikal Family néven egy egész csarnokot töltenek meg autóikkal. A 819 a tőlük megszokott stance verdákat, a Road Hogs a radikal gépeket, a Backyard pedig az igényesebb hátsókerti építéseket. A rengeteg ismert autó mellett, itt lehet látni olyan autókat, amik eddig nem voltak a középpontban. Élő Rock & Roll koncert, live DJ szettek, live Tattoo emeli a színvonalat a három nap alatt.  Közel 90 autó, óriási hangulat és autóbuzéria közel 3000 m2-en. Kihagynád? Keressétek a "C" Pavilont!

Ami tavaly a 16-os pavilonban a 819 Company-vel indult, idén már jóval komolyabban a "C" pavilonban folytatódik. Három neves hazai klub cirka 90 gépe népesíti majd be az összesen 2.800 m2-es rendezvényhelyszínt, az autókhoz passzoló hangulatos körítéssel.

A pavilonban saját színpaddal és hangosítással készülnek, ahol mindhárom nap élőzenével és koncerttel is várják a látogatókat. Pénteken és vasárnap a tech-house szerelmesei örülhetnek a gyakorlatilag egész napos live dj-mixnek, szombaton pedig a Rock and Roll lesz a középpontban. A zene akkor is egész nap szól, az esti bulira ráhangolódásként pedig délután két felvonásban élőben lép majd fel a Nevada zenekar - aki szereti ezt a zenei stílust, mindenképpen a "C" pavilonban a helye!

Ismerjük meg közelebbről is a három csapatot!

Road Hogs Hungary

A Road Hogs több, mint egy brigád, egy baráti társaság, egy életérzés, egy életforma! 2004-ben jött létre, hogy az emberek lássák, ezek az autók összetartoznak. A mottónk: a kevesebb néha több. Ez a létszámunkra is igaz és az autóépítésekre is - baráti társaság vagyunk ahol mindenki ismeri a másikat.

Az AMTS-en 2010-ben voltunk kint először 7 autóval, de azóta megháromszorozva a "show-képes" autókat jutottunk el oda, hogy a 819 Company-vel és a Backyard Garage autóival közösen alkotva a Radikal Family-t összehozzuk a legütősebb pavilont a jubileumre!

fotó: Gábor Lengyel Photography

Backyard Garage

A BG mint oldal, 2012-ben alakult, melyen a kezdetekkor csak képeket osztottunk meg. Igyekeztünk olyan stílusokat, építéseket bemutatni, amiket itthon még nem ismertek teljesen. Aztán eljött az első találkozó és onnantól nem volt megállás. Egyet viszont tisztázni kell. A Backyard nem egy klub. Rengeteg matricánk van országszerte, és világszerte szétküldve. A célunk, hogy a legkülönfélébb autós kultúrákat mutassuk be a hazai rajongóknak, és hátha ezzel jó irányba tereljük azt is, aki nincs teljesen tisztában az irányvonalakkal. Tavaly elkezdtünk valami új dolgot, és egy autós műsort is indítottunk. Ebben szeretnénk olyan autókat bemutatni, amiket nem látni a televízióban, kicsit lazábban, nem pedig a száraz információkra kincentrálva. Tavaly volt az első szereplésünk AMTS-n, 7 autóval. Idén pedig egy felkérésnek köszönhetően, a Road Hogs Hungary és a 819 Company tagjaival közösen, egy csarnokban mutatjuk meg, hogyan képzeljük el az autóépítést, tuningot. Természetesen itt is fogunk forgatni. Találkozzunk a C pavilonban három napon keresztül, ahol élő koncerttel, dj szettekkek, élő tetováló show-val és rengeteg csodálatos autóval várunk mindenkit!

819 Company

A szlogen a régi: ültesd le használhatatlanra és használd. A srácok a hazai autós élet legszebb építéseit próbálják egy fedél alá hozni. Itt nem számít a márka, nem érdekes az autó kora, nem kell hibátlan fényezés vagy bivaly motor, a lényeg, hogy koppra legyen téve és az emberi jó ízlés határain belül mozogjon. A 819 Company 2012-es elindulása óta ebben a szellemben gyűjti tagjait és rajongóit, sikerüket pedig az immáron két felvonásban lezajlott találkozó, a szigorúan meghívásos StanceFest mutatja legjobban. A "cég" az általuk képviselt stílushoz hű, remek kiállással letett gépekkel járul hozzá a pavilon látványosságaihoz.

Külön csapatokban is odaverősek, de hárman együtt hihetetlen ütős felhozatalt raknak össze március 20-22 között a Hungexpón: semmiképp se hagyd ki idén a "C" pavilont!

Koncert 2014-ben a Road Hogs standján