Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A Tuning Show keretei közt mutatkozik meg először saját standdal országunkban a GMP Italy, egy hazánkban meglehetősen új, prémium olasz felni márka. Főleg a prémium kategóriás autókra kínálnak könnyűfém megoldásokat az Audi-BMW-Mercedes vonalon át egészen a Rolls Royce-ig.

A 12 féle kivitel közt találunk olyat, amelyet 14-től egészen 23 colosig legyártanak és színekben is igen gazdag a választék: a klasszikus ezüst és fekete külső mellett még narancssárgát is találni.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A gyártó vállaltan a közép és kelet európai piacra szánja a termékeit, Bresciában található központjában pedig mindig akkora készletet halmoznak fel, hogy kényelmesen ki tudják szolgálni a rendeléseket, igénynek megfelelően.

Természetesen a minőségre nagy figyelmet fordítanak – mindegyik termék TÜV engedéllyel
rendelkezik -, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy ez alatt a rövid idő alatt az európai országok zömén kívül még a török piacra is sikerült betörniük.

A márka hivatalos hazai importőre, a Gallardo Kft. pedig a felnikhez méltán passzoló autós felhozatallal készül a showra: standjukon - összesen 96 kiállított kerék társaságában – többek közt egy vadonatúj Ferrari 458 Italia is helyet kap, természetesen a cég egyik legmutatósabb garnitúrájával felszerelve!
Keresd a GMP Italy standját a Carstyling.hu Tuning Show-n, számos nemzetközi tuningcsoda és luxusautó mellett Március 25-27 között a Hungexpón!

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!