A Rolls Royce Ghost Series II átalakítása után, a Mansory most egy újabb angol luxusautóhoz, a Bentley Continental GT-hez és annak kabrió változatához, a GTC-hez készített tuningcsomagot, igaz, ezúttal nem lett túl látványos a változás a gyári kivitelhez képest.

Az Edition 50 elnevezésű aerodinamikai csomag új, LED-es nappali fénnyel kiegészített első lökhárítót, oldalsó szoknyát, diffúzorral és a fékek hűtésére szolgáló szellőzőnyílásokkal megfejelt hátsó kötényt, valamint módosított motorháztetőt és szolid hátsó légterelőt tartalmaz.

A szénszálas műanyagból készült bodykit rendkívül diszkrétre sikerült, ami nem igazán jellemző a jóval harsányabb átalakításairól híres Mansory-ra. A külső módosításokon túl a germánok rozsdamentes acélból készült sportkipufogót és karbon küszöböket is kínálnak a Continental GT-hez és GTC-hez.

A Mansory természetesen luxusautó tulajdonosok pénztárcájához igazította az Edition 50 pakett árát. A nem túlzottan látványos átalakításért 46.500 eurót, azaz csaknem 14.7 millió forintot kell letenni az asztalra.