Örömmel értesíthetünk mindenkit, hogy megérkeztek a FUSION legújabb hajó-hifis termékei hazákba is. Sokan várták már őket, de úgy gondoljuk megérte a várakozást. A termékek között találkozhatunk olyannal is, mely világújdonságnak számít.

Ilyen például az iPod vezérlős hajós-fejegység. Most mondhatnánk, hogy ez nem olyan nagy dolog, hiszen az autós fejek piacán már jelen van szinte minden komolyabb gyártó ilyen termékkel. A FUSION is piacra dobta tavaly az autós iPod vezérlős fejegységét, mely egész Európában és szerencsére hazánkban is nagy sikernek örvend. Azonban a hajós termékeknél más a helyzet. Eleve kevés gyártó rendelkezik a hajókba is alkalmas termékekkel, de iPod vezérlős fejet eddig senki sem gyártott. Az egybehangzó vélemények azt mutatják, hogy az új-zélandiak ismét kitettek magukért. Ez várható is volt, hiszen ki érthetne jobban a hajó-hifihez, mint egy igazi tengeri medve. Az új termékek remekül megállják a helyüket mind az édesvízi, mind a tengeri hajózásban.

Az új fejegység 4x70 wattos, teljesen vízálló és mindent tud, ami kényelmessé és még szórakoztatóbbá teszi a hajókázást.

A hangszóró kínálat is megújult. A külső mellett a belső tartalom is változott: a hangszórók még strapabíróbbak és szebb hangzásúak lettek. A kínálatban találkozhatunk 10, 16 és 18 cm-es 2 utas koax hangszóróval is. A két nagyobb méretű típushoz háromféle rácsot adunk, ezzel is segítve a beépítést, hiszen van választási lehetőség a külső megjelenés terén.

Az erősítők termén is szembetűnő a változás. Ezen termékek közül a MS-AM702 digitális erősítőt emelnénk ki, mely speciális kialakításának köszönhetően teljesen ellenáll a víz behatásainak. Méretei pedig lehetővé teszik, hogy a hajón szinte észrevétlenül elhelyezhető legyen. Mivel digitális erősítőről beszélünk, ezért bátran állíthatjuk, hogy melegedése elenyésző, ezzel is lehetőséget biztosítva az egyszerű, elrejtett beépítésekre.

A Fusion hajós - és nem hajós - termékekről bővebben a Fusionhifi.hu oldalon olvashatsz.

Ha pedig a - jelenleg nyári pihenőjét töltő - Magyar Decibel Kupa résztvevője vagy, két forduló között kiváló alakalom kinálkozik a fejlesztések kipróbálására a hétvégi Fusion hangnyomásversenyen, melyre a Hungaroringen kerül sor. További infók szintén a weblapon!

Fusion Hungary