Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A német SpeedART csapata még rádolgozott egy kicsit a nyáron kiadott speedHYBRYD 450-es koncepciójára, és TITAN-EVO néven egy újabb csomagot állítottak össze belőle. A Porsche Cayenne alapjaira épülő fenevad debütálását pedig az idei Essen Motor Show-ra időzítették.

A TITAN-EVO azonban már nem csak a hibrid modellhez, hanem a dízel és a Turbo aggregátokhoz is kínál némi plusz teljesítményt. A három szinten elérhető motorikus tuning 50 LE / 70 Nm, 70 LE / 50 Nm és 100 LE / 150 Nm-es paraméterekkel érhető el.
A korábban látott hibrid esetén, a 450 lóerőre felhergelt SUV 5.9 másodperces 100 km/órás gyorsulást, valamint 252 km/órás végsebességet abszolvált, a Turbo esetén pedig 550, 570 vagy 600 lovas teljesítményt érhetünk el.

A motorikus tuning mellett, a TITAN-EVO egyedi aerodinamikai kitet is kapott, mely újraszabott első és hátsó lökhárítókból, küszöbökből, valamint sárvédő-szélesítésekből áll. A felniket 23 hüvelykes, CTS-FORGED garnitúrára cserélték, 11 col szélességben, 315/25ZR23-as abroncsokkal.

Szintén a csomag része a saját fejlesztésű sport kipufogórendszer, valamint futómű terén egy elektronikus ültetőszett – régi vágású tunerek részére azonban mindez sportrugókkal, valamint gátlókkal is helyettesíthető.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!