Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A nagy értékű sportautókat előszeretettel tuningoló Anderson Germany ezúttal a Ferrari 430 Spiderhez kínál némi alternatívát. A szett egyértelműen a széria legkomolyabb tagjára, a 430 Spider Scuderia 16M-re hajaz.

Mutatja ez a nagy tesót idéző komplett aerodinamikai szett, mely módosítot lökhárítókat, valamint új küszöböket tartalmaz. A végeredményt egy szintén egyedi fekete, „Hyper Black” árnyalattal látták el, melyet sárga peremmel megbolondított karbon kiegészítőkkel dobtak fel, továbbá a lámpatesteket is sötétítették. Felnik terén, kivitelben szintén sárga peremes fekete-karbon, háromrészes, 20 colos garnitúrára esett a választás, melyekre elől 235-ös, hátul pedig 325-ös abroncsokat húztak. A futómű terén egy három fokozatban elektronikusan állítható sport szett váltotta a gyári elemet.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A csomag azonban nem csak külsőleg hozza a hasonlóságot: az Anderson Spyder teljesítményben még túl is tesz a jelenlegi zászlóshajón. A vezérlés optimalizálásával, valamint egyedi fejlesztésű sport kipufogórendszer segítségével, a gyári 490 pacit egészen 569-ig húzták fel, ami cirka 60 lóerővel több a 16M tudásánál.

A külső design odabent is folytatódik, karbon és alcantara, valamint sárga varrások formájában. Az utastér számos eleme esett áldozatul a kúrának, köztük a kormánykerék, a kilincsek, a küszöblécek, valamint a váltó és a kézifék is.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!