A Hifi Station Kft. elhozza a macAudio-Audiovox látványos kiállítási autóját a 2012-es Autó-motor és Tuningshowra, hogy a magyar emberek testközelből is megnézhessék és meghallgathassák ezt a fantasztikus autót.

A Mini Clubmant az Audiovox-macAudio csapat szakembere, Nic Koenig készítette. Az elmúlt években a magyarországi Tuningshow-n már megcsodálhattuk alkotásait (Fiat 500, Nissan 350z).

Az igényesen feltuningolt autóra Oxigin felnik kerültek, Yokohama gumikkal. A külső optikai tuning teljesen egyedi alkotás. A motoron és a kipufogó rendszeren is változattak, így az autó lényegesen nagyobb teljesítmény leadására is képes lett. A belső optikai tuningra is jelentős összeget áldozott a csapat. Az ülések a Recaro sport változatai, melyek igényes macAudio logó hímzést kaptak. Az autó egyedi festése hamar magára vonja a figyelmet.

Egy autó-hifi gyártónál persze a belső még többet rejt. Itt is nagyot alkottak. Az autó építését a rezgéscsillapítással kezdték, melyhez Dynamat anyagokat használtak fel. A rendszer vezérlőegysége a teszt győztes VME9520NAV, az Audiovox legújabb 2 DIN méretű multimédiás, IGO Primo navigációval szerelt készüléke.

Az összes macAudio termék, ami az autóba került szintén teszt győztes a külföldi szaklapok tesztjeiben.

A magas, közép és mélyhangokat a macAudio Star X 2.16-os hangszóró-szettjei szolgáltatják. A submély hangok, az STX 12 Reference, 30cm-es hangszórókból hallhatóak. Persze az autóba a mélynyomóból egyből három darabot szereltek, amelyek együttes teljesítménye 6.000W. Egyenként akár 2.000W leadására képesek.

A magas, közép, mély és submély hangok megszólaltatásáról a Micro X erősítőcsalád gondoskodik. Az autóba összesen 6db-ot építettek az apró méretű erőgépekből.

Nic Koenig a látványos beépítéssel ismét megmutatta, hogy kell első osztályú show autót építeni.

Már ezért is érdemes lesz kilátogatni a 2012-es Autó-Motor és Tuningshowra!

További képek az autókról a MacAudio.hu és az Audiovox.hu oldalakon.