A Carlex Design, elsősorban rendkívül egyedi utastér kialakításaival kerül a figyelem középpontjába. Legújabb munkájuk alapja a Range Rover, melynek belsejét női táskára hajazó dekorral láttak el.

A lengyel cégről már korábban is hallhattunk, többek között a yachtkabin mintára kialak³tott Maserati konverzió kapcsán. Mostani, kifejezetten a női célcsoport megcélzó konverziójuk, a szigetországban honos luxus divatcég prémium kategóriás kiegészítőire hajaz, a belső optikai pakettet pedig stílszerűen egy szintén echte brit gyártmányú SUV-on mutatják be.

A hölgyek körében garantált térdremegést okozó szín- és mintakombináció a teljes utastéren visszaköszön, beleértve az üléseket, ajtópaneleket, kárpitokat és a műszerfalat, de még a tetőbevonatot és a kormánykereket is.

A megvalósításhoz a Carlex minőségi bőr és Alcantara alapanyagokat használt fel, a végeredmény pedig igazán pofásra sikeredett. A külső ezzel szemben maradt teljesen gyári állapotban, esetünkben azonban nem is ezen volt a hangsúly.