Siker, fény, csillogás, divat, celebek, és a témakörhöz kapcsolódó autók.

Ilyen lett a 2020-es Miss Tuning naptár!

Már megszokhattuk: ahogyan elkezdenek hullani a levelek, velük együtt érkezik a Miss Tuning naptár legfrissebb kiadása. A Tuning World Bodensee csapata nemrégiben közzétette a jövő szezonra készült kiadványt - íme, itt vannak a képek!

TWB 2019 - Ismét szőke, ismét Vanessa az idei Miss Tuning

A Tuning World Bodensee évek óta szerves része a nemzetközi Miss Tuning verseny, ahol 12 döntősből választják ki Európa tuning szépségkirálynőjét.

És lőn: elkészült a 2019-es Miss Tuning naptár!

Már megszokhattuk: ahogyan elkezdenek hullani a levelek, velük együtt érkezik a Miss Tuning naptár legfrissebb kiadása. A Tuning World Bodensee csapata tegnap tette közzé a jövő szezonra készült kiadványt - íme, itt vannak a képek!

Friss és ropogós: elkészült a 2018-as Miss Tuning naptár!

Ha október közepe, akkor immáron menetrendszerűen érkezik a Miss Tuning naptár következő kiadása. A Tuning World Bodensee csapata, illetve az aktuális királynő tegnap élő adásban jelentette be a jövő szezonra készült kiadványt. Íme, itt vannak a képek!

Fast & Furious: Jesse vs. Johnny Tran visszavágó

Talán mindenkinek megvan még a - manapság már egyre elborultabb epizódokat produkáló - Halálos Iramban filmek első részének egyik legemlékezetesebb jelenete, amikor Jesse VR6 Jettája vereséget szenved Tran Honda S2000-esével szemben a sivatagi versenyen. 

TWB 2017 - Patrícia a Miss Tuning döntőjében!

Nem csak az ezres nagyságrendben felsorakoztatott tuning autós felhozatal, a rengeteg látnivaló és a folyamatos programok miatt izgalmas az idei Tuning World Bodensee, hanem mert a Miss Tuning szépségverseny magyar indulójának, Horváth Patríciának is szurkolhatunk!

Halálos Iramban a DOTZ felnikkel

A világ Fast & Furious lázban ég, hiszen a népszerű autós mozi legfrissebb része csütörtökön kerül a mozikba. A DOTZ sem tétlenkedett, hogy meglovagolja a filmmel együtt járó óriási felhajtást!

Premier előtt: ismerd meg a Fast & Furious 8 autóit!

Alig egy hét múlva már a mozivásznon hasít a Halálos Iramban eposz legújabb epizódja, a Fate of the Furious. Amiért vitathatatlanul a legjobban szeretjük ezeket a filmeket, azok kezdetektől fogva a különleges, átalakított járművek, melyek a kezdeti tuningőrületből mára már igencsak extrém irányba tolódtak el.

A Die Hard 5 eredeti rombolója az AMTS-en!

Megvan még a mindent letaroló katonai jármű, mellyel Bruce Willist üldözték a Budapest utcáin a "Drágább, mint az életed" című filmben? Most megnézheted testközelből, teljes életnagyságban is az AMTS-en!

A legújabb Batmobile is kint volt a SEMA Show-n

A Batman vs. Superman: Dawn of Justice (vagy ahogy magyarul ismerjük, Az igazság hajnala) mint film ugyan nem egy maradandó alkotás, de autós szempontból vitathatatlanul az egyik legjobb Batmobilt nézhetjük meg benne. Ha nem a legjobbat!

Lelepleződött Sung Kang új projektje, az Underdog!

A tavalyi SEMA Show-n az egyik legnagyobb érdeklődéssel övezett jármű kétségtelenul a Halálos Iramban filmek sztárja, Sung Kang Nissan 240Z-je volt. „Han” az elmúlt évben sem unatkozott, hiszen a Halálos iramban 8. részének forgatása mellett az idei SEMA-ra új autóval készült, mely a „Project underdog” névre hallgat.

Über der Stadt schwebt nun Julia

Szinte napra pontosan egy évvel az idei kiadás megjelenése után, a Tuning World Bodensee csapata ma bejelentette a jövő szezonra készült Miss Tuning naptárt. Íme, itt vannak a képek!

Magyarországon is forog a Halálos Iramban 8 trailere!

"Vásárhelyen forgatják a Halálos iramban 8. részének előzetesét" - ezzel az üzenettel jött szembe az első hír ma reggel Facebookon. Mondanom sem kell, már akkor nagyot néztünk, pláne miután az alábbi kis hírvideót is megtekintettük: 

Fast & Furious 8: hogy is állunk?

Rettenetesen rohan az idő. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy mindannyiunk kedvenc eposza, a Halálos Iramban sorozat következő része immáron elérhető közelségbe került, a net pedig tele van a forgatásról készült kémvideókkal. Szemezgettünk is egy párat!

TWB 2016 - Ivett a Miss Tuning döntőjében!

Ezúttal sem csak az European Tuning Showdown-ra kijutott - és a TOP16-ba már biztosan bejutott - két hazai tunernek szurkolhatunk ezen a hétvégén, hanem a Miss Tuning szépségverseny magyar indulójának, Burján Ivettnek is!

Már Ken Block is Dubajozik: itt a Gymkhana 8!

Nyolcadik alkalommal jelentkezett be Ken Block több mint 350 milliós nézettségű Gymkhana vírusvideó sorozata. Block ezúttal az eddigi legegzotikusabb helyszínen nyomja abroncsfüstölő stílusát: Dubaiban!

Nyakunkon a Gymkhana Eight!

Ken Block és legújabb partnere, a Toyo Tires bejelentette a Gymkhana nyolcadik részét, és egy exkluzív videóban legújabb autóját is láthatjuk.

Halálos Iramban helyszínek - akkor és most

Los Angeles: 2001-ben innen indult és az idén tavasszal mozikba került hetedik rész után újra itt tart a Halálos Iramban sorozat sztorija. A filmekben szereplő számos helyszín pedig egyáltalán nem elérhetetlen, sőt, bárki szabadon meglátogathatja őket, aki arra jár. Megnéztünk mi is párat!

Árverésen a Fast & Furious Volkswagen Jettája

A világ eladó, így ez is: számos, a Halálos Iramban sorozatban használt autócsoda után eladósorba került a széria egyetlen fauvéje, "Jesse" Jettája is.

Így kezeltünk Chip Foose-zal a SEMA Show-n

A SEMA Show azért is jó, mert olyan hírességekkel találkozhat személyesen az ember, akiket maximum internetes hírekből, vagy a televízióból ismer.

1 2 3 4 5 6
Összesen 107 találat 6 oldalon