Az Autó, Motor és Tuning Show immár tradicionális résztvevőinek mondható a Szlovákia tuning szcénáját képviselő csapat, akik a Carstyling.hu Tuning Show kezdetektől visszajáró vendégei.

Az évek folyamán folyamatosan bővítették a repertoárt kiállításunkon, mindig újabb és újabb érdekességeket hozva hazánkba - gondoljunk csak a tavalyi  Chip Foose szignós Mustangra, vagy mondjuk a V8 motoros Tatra Coupe 603-asra, mely 2011-ben az Autó-Motor Magazin különdíját is megnyerte.

Idén hasonlóan érdekes, minden eddiginél nagyobb létszámú autóparkkal érkeznek, hatalmas standjukon pedig egy profi versenyautó szimulátorral, saját DJ-vel, gyönyörű hostess lányokkal is készülnek a kiállításra. 

Az összesen 32 járműből álló felhozatalban olyan különlegességekre készülhetünk, mint pl. egy nagyon igényesen és egyedileg átépített 60-as évekbeli veterán Skoda Octavia, egy extrém külsejű Nissan GTR és gyönyörű nővére, egy S14-es Silvia, egy 1976-s Cobra 427 S/C, két Honda S2000 amiből az egyik talán Európában egyedülálló. További ínyencségeket jelentenek majd az egykori Csehszlovákia, nagyon igényesen átépített műremekei, mint például a Skoda 100 és a Felicia.

A show stílus mellett a verseny szegmens is képviselve lesz, az autókat pedig „civil verziós” testvéreik kísérik el a rendezvényre - már persze ha mondjuk egy Audi R8-ra alakitott TT-t civil verziónak nevezhetünk. Ami pedig mindenképpen emlitést érdemel még, az egy, hazánkban is ritkaságnak számító Lotus Evora jelenléte lesz.

Az említetteken kivül persze sokkal több, nem kevésbé gyönyörű és egyedi járgány lesz jelen: orditó JDM, német decens tuning, olasz temperamentum, amerikai muscle és angol hidegvér!

Ami még attraktívabbá teszi majd a felhozatalt és minden bizonnyal nem kevés Michelisz Norbi rajongónak megdobbantja majd a szívét, hogy közvetlenül a standon lehetőség lesz az idei WTCC Slovakia Ringes futam jegyek megvásárlására is, hiszen a standon a csapat támogatója, egyben az ország első profi versenypályája a Slovakia Ring is kiállít.

Szintén bemutatkozik majd északi szomszédaink első profi tuning szépségverseny sorozata, a Tuning Battle is, melynek több díjnyertes autója is jelen lesz.

Ez pedig még nem minden: az Autó, Motor és Tuning Show felhozatalában idén is 10 európai ország átépített tuningcsodáiban gyönyörködhetsz! Gyere, és nézd meg őket élőben március 22-24 között a Hungexpón, további előzetesekért pedig figyeld híreinket!