Ha a Vilner neve szóba kerül, az esetek túlnyomó részében egyet jelenthet: gyönyörűen kidolgozott, egyedi utasteret, gyakorlatilag bármelyik autóhoz. Legalábbis ez volt a felállás eddig.

Az autós sajtó figyelmét világszerte már többször felkeltő bolgár műhely ezúttal még tovább merészkedett. Nem csak, hogy egyik legdrágább alapjukhoz, egy Bentley Continental GT-hez láttak hozzá, de az utastér mellett a külső megjelenést komoly, egyedi szettel igyekeznek feldobni.

Az előzetes képeket látva egyelőre sajnos valóban maximum igyekezetről lehet szó. Míg számos beltér bizonyítja a cég rátermettségét, az első optikai csomag tervei inkább erős közepesnek tűnnek, legalábbis egy ilyen kaliberű alapot tekintve. A masszív szélesítések, valamint versenypályát idéző első és hátsó lökhárítók teljesen új karaktert adnak a sportkupénak, persze hozzá kell tenni, hogy mindez még csak virtuális tuninggal készült terv, ami sokat finomodhat a végkifejletig.

A beltér előzeteséről - ahogy a Vilner utastéri átalaktásaihoz úgy általában - egy rossz szavunk sem lehet, az elkészült művet pedig hamarosan "élőben" is láthatjuk. Addig is itt egy kis videó, kedvcsinálónak.