A Mansory már a tavalyi Genfi Autószalonon is bemutatott egyet az optikai csomagjukkal szerelt McLaren 12C-k közül, Frankfurtra viszont egy új, türkiz géppel készültek.

A formai koncepció tulajdonképpen teljesen megegyezik a tavaly látottakkal: lökhárítók, küszöbök és sárvédő-elemek formájában impresszív, 60 mm-t szélesítő komplett bodykit került fel, ezen túl új tetőelemek, tükörborítások, valamint egy garnitúrányi 20 colos könnyűfém felni került felszerelésre - ami szintén egyezik a korábbi szettel. Továbbá, a kissé búcsús hatású ledes nappali fény is megmaradt sajnos.

Ami változott - a színen túl persze - az mélyen a részletekben rejlik: még több karbon kiegészítő a fényezett elemek helyett, gyönyörűen átszabott utastér, karbon borításokban túltengő motortér és egy hangyányival izmosabb motortuning.

A vezérlés módosításával, sport kipufogó- és légszűrőrendszerrel 670 lóerőt és 675 Nm nyomatékot hoztak ki a gyárilag 608 LE teljesítményű 3.8 literes ikerturbós blokkból, az autó végsebessége pedig ezeknek köszönhetően 353 km/óráig szaladt fel.

Utoljára a Vorsteiner jelentkezett csomaggal a McLaren MP4-12C-hez, az elmúlt két évben pedig számos átirat készült már a sportautóhoz. Így akinek történetesen nem a szíve csücske a svájci változat, még bőven válogathat.