Paul Walker alig két hete tragikus körülmények között bekövetkezett halála számos kérdést vetett fel, melyek közül az egyik legégetőbb, hogy miként is fejezi majd be az Universal Studios a már szinte teljesen leforgatott filmet.

A számos találgatás és pletyka között ez egyik legdurvább az autók világával (sajnos) már eddig is több ízben összehozott "népszerű" énekes, Justin Bieber nevéhez fűződik, méghozzá egy az egyben Brian O' Conner szerepére...

A pletykát - forrásokra nem hivatkozva - a Carbuzz magazin indította el, azonban bármilyen hihetetlenül is hangzik mindez, idén nyáron már rőppentek fel pletykák a tinibálvány szerepléséről a sorozatban, még jóval a tragikus események előtt.

Minderről egy borzalmas nemhivatalos trailer is készült a Hollywoodlife magazin gondozásában.

justin bieber @ fast and furious 7

Sőt, a témával még egy Chrisptopher Brian Bridges (Ludacris) interjú kapcsán is foglalkoztak, aki támogatta is a "vérfrissítést", persze nála sokszor nehéz megmondani, mikor nyilatkozik komolyan és mikor nem.

ludacris interjú

Őszintén remélem, hogy ez a híresztelés pontosan annyira kacsa, mint maga a kamu-előzetes és senkinek eszébe sem jut a filmen kívül is számos nemes kezdeményezést támogató Paul emlékét egy ilyen húzással meggyalázni...