Klubunk alakulása 2015.áprilisára tehető.Egy kis baráti társaság mindössze.Azt gondoltuk ha már összeköt minket a Suzukis láz,akkor miért ne legyünk olyanokkal akik szintén ebben a betegségben szenvednek. Megbeszéltük a barátokkal összefogunk és együtt vonulunk ki kisebb nagyobb nyári találkozókra.Egy közösségi oldalon egy csoportot hoztunk létre ahol a többi suzukist próbáltuk összegyűjteni egy közös találkozóra.A közösségi élet elkezdődött ezzel.Majd következett az első találkozó időpontja ami Nagykanizsán volt.(2015.május.16.)Megszerveztük a csapatot és Budapestről elindultunk Nagykanizsára.

A találkozó reggelén Érdről  indult el kis konvojunk.Nagykanizsa felé haladva több megállót is beiktattunk,hogy aki akar az csatlakozhat hozzánk az előzetesen kiirt és megbeszélt helyeken.A szervezésben nem vallottunk kudarcot.Szép számmal megjelentünk Kanizsán és azt hiszem méltó módon képviseltük a Suzukis társadalmat.

Klubunk diadalmaskodott több versenyszámban:Szépségversenyben és hengerfej hajító versenyben is szép eredményeket értünk el.

Hát így kezdődött minden :) 

  

Az első találkozó ahol jelen voltunk nagyon jól sikerült.Bátran állíthatom,hogy mindenki jól érezte magát, köszönhetően a Nagykanizsai tuning egyesületnek. Egy remek találkozó rengeteg élménnyel és szebbnél szebb tuning autókkal.

Majd a következő találkozó ahol részt vettünk az Vilonyán volt a Suzuki-Club Veszprém rendezésében.(2015.július.04.) Az ország összes pontjáról érkeztek suzukisok. Sok suzukis klub képviselte magát, egy remek hangulatú családias találkozón. Sok jó barátra találtunk a Veszprémi suzuki klubban, jó volt olyanokkal beszélgetni akik szintén annyira megszállottan oda vannak a suzukiért  mint mi! A két klub között baráti kapcsolat alakult ki amit a mai napig fenntartunk.

A gépezet beindult és sok meghívást kaptunk az ország minden pontjáról. A következő megálló Sárbogárd volt.(2015.július.11.) A 6.Sárbogárdi tuning találkozón ismét összegyúlt a csapat. A Suzuki Fanatics Garage megint sok autóval képviselte magát. Ismét egy remek találkozó elé néztünk.A hangulat remek volt, a programokra senkinek sem lehetett kifogása. Klubunk megmérettette magát a Club Warson (klubok közti verseny). Csapatunk a 3.helyen végzett ami egy új nemrég alakult klubtól szerintem kitűnő eredmény.

Jó volt ránézni a klub autóira.

 

Gondoltunk egy nagyon és megszerveztük az első saját találkozónkat kizárólag suzukisoknak!(2015.szeptember.26.) A találkozóra egy esős napon került sor. Pedig imádkoztunk, hogy szép időnk legyen. Nyilvános találkozó volt így bárki eljöhetett akinek Suzukija van.Tiszteletét tette nálunk is a Suzuki-Club Veszprém is amit külön köszönök! Sajnos az időjárás ellenünk dolgozott, de igyekeztünk kihozni a legtöbbet ebből a találkozóból.Volt autós szépségverseny, kvíz, felnikitartó verseny. Mindenkinek az autós limbó tetszett a legjobban amit sikerült is megrendezni, mert arra a kis időre elállt az eső. Jó volt látni, hogy hogyan fér be, illetve rá 10-12 ember egy suzukira! Voltak megmosolyogtató pillanatok.

Csoportkép

Limbó