Bevásárlás a buszhoz

Bosch Costumizer

 

A bevásárló csapat:

Műhelyfőnök: Marci – alias  PassatRGT, Reddevil, Blackdevil

 „Nemá” „uzsi” : Indián – alias Indy

 „Jó-Jó” : Dorka – alias doycibaby

buszsofőr : Mini – alias IceMini

„aki mindenbe belepofázik”  : Dave – alias davidsz

 

Az egyik hétvégén összejött a csapat egyik része a Műhelyfőnök vezénylésére. A napi feladat: TV és klíma beszerzése a buszhoz.

Meg is indult a csapat a Passat RGT bevásárlókocsival és 5 fős csapatával a helyi bevásárlóközpontba. A műszaki cikkek között hamar elmerült a kis csapat. Volt olyan, aki a 3 milliós plazmatévét próbálta meg a hóna alá csapni… Hosszas keresgélés és alkudozás után, még sem azt vettük J.

A klímák között is válogattunk, majd azt is sikerült kiválasztani. Ösze állíttattuk a „csomagot”. Mindenkire jutott egy pakk, amivel megindultunk a pénztár felé, mint a teherhordó serpák. Már ekkor felhívtuk magunkra a biztonsági őrök figyelmét, akik rendesen végezve a munkájukat, loholtak utánunk, mint a vérebek.

Fizetés után, a biztonsági kapun kilépve természetesen becsipogtunk. Az őr le is csapott, mint Derrick. Ki a kapun, be a kapun nemcsipog. Majd a Dorka, csipog, Ki a kapun, be a kapun nemcsipog. Közben a kis csapat azon vitatkozott, hogy kinél van a cucc elrejtve. Az őr csak lesett mint az ipari kamera. Negyed óra táncolás után sikerült elindulni az autó felé.

Jött az első gond: leszakadunk, és messze a kocsi… Kocsi a kijárathoz., aztán jött a fejvakarás. Öten jöttünk 1 autóval, és egy kocsira való cuccot kellene elvinni a műhelyig. A műhelyfőnök vezényel: a plazma a csomagtartóba, oda befér, nem baj ha a fele kilóg, ha kiesik, akkor meg így járt … A klíma a hátsó ülésre az öletekbe… jojo … TV a csomagtartóba, aminek a fele kilógott a kocsiból. Majd a klíma az ölünkbe, és irány a műhely.

A legszűkebb helyet az Indy nyerte meg. Az első öt méter után, már zsibbadt mindene, mert a klíma agyonnyomta. Együtt éreztünk vele, olyannyira, hogy a klímára rásegítettünk egy kicsit, csak merő kíváncsiságból, hogy meddig bírja. Indy meg sem tudott moccanni. Közben a többiek visítottak a röhögéstől. A városon végigvonulva ilyen gyengén megrakott autóval, nem semmi látványt nyújtottunk.

A szervizhez érve Indy még lélegzett, a feje igaz már lilult, de a látvány mindent vitt mint a piros hetes.

Sikerült a bevásárlást is túlélni. Egyet tanultunk, hogy legközelebb talán mehetnénk valami nagyobb autóval is, amibe lehet pakolni. Mert még jó hogy ott volt a Caddy, az RS zöldséges, a Mitsu, vagy ha nagyot kell cipelni, maga a busz. Az utóbbival csak egy gond lett volna: hogy fér be a mélygarázsba???

davidsz

 

KATTINTS IDE A BEJEGYZÉSHEZ TARTOZÓ GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ!