Hosszas fejlesztés után a mai nappal végre elindult a Carstyling.hu saját blog funkciója, mely reményeink szerint még jobban összekovácsolja majd az oldal közösségét. A blog egy nagy közös  autós naplóként indul, melybe a bejegyzéseket Ti írhatjátok: ezáltal saját gondolataitok, véleményetek és tapasztalataitok – és persze a legjobb autós sztorik – immáron maradandó formában lehetnek jelen az oldal történetében.

 

A blog fejlesztését anno még azzal a nem titkolt szándékkal kezdtük, hogy mindenki be is tudja mutatni a saját autóját, és történetét az user autós oldala mellékleteként. Az idő előrehaladtával azonban ennél jóval tovább léptünk: amellett, hogy a felületen nyugodt szívvel bemutathatjátok, hogyan is épült meg a kedvencetek, egy élő, interaktív naplót hoztunk létre, melybe gyakorlatilag minden történés bejegyezhető: ha változtatsz valamit az autódon, jártál egy jó rendezvényen, amiről beszámolnál, vagy akár egy újonnan beszerzett kiegészítővel kapcsolatban publikálnál néhány gondolatot, a tapasztalataid, élményeid rögtön megoszthatod a közösséggel. A blog irányvonala elsősorban az autós témakört veszi alapul, de szívesen látunk minden olyan bejegyzést, amiről Te is úgy érzed, hogy a közösség hasznára, vagy szórakoztatására válhat.

 

A blogolást akár azonnal el is kezdhetitek, beloggolás után a „saját blogom” gombra kattintva, előtte pedig érdemes átfutni a használati útmutatót is. Bár igen sokáig teszteltük, a puding próbája az evés: ha bármilyen probléma, kérdés, vagy fejlesztési javaslat felmerül Bennetek a szolgáltatás javítása érdekében, örömmel fogadjuk a hozzászólásaitokat ebben a fórumban. A jelenlegi rendszer a közeljövőben is igen sokat fog még fejlődni, sok minden függ attól is, Ti hogyan álltok majd az egészhez.

 

Reméljük, sok kellemes órát szerzünk Nektek az új funkcióval – a blogoláshoz pedig ezúton is kellemes időtöltést kívánunk ;)

KATTINTS IDE A BEJEGYZÉSHEZ TARTOZÓ GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ!