Hát sok féle csavarok léteznek, még egy gyártón belül is néha fel ajánl két féle fejet.
Ami a leggyakoribb az az amikor a csavar feje torx apás, azaz anyás dugó kulcs kell rá.
de a képen láthatod, a kulcs fajtákat. első az torx plus, aztán torx tr, a tr a luk miatt van, ha nincs benne luk a bitben akkro csak sima torx, aztán XZN, aztán inbus, aztán szintén torx csak nem bit fejbe hanem dugókulcsoba amit mondtam, hogy ez a leggyakoribb,na meg van ugye hatlapfejűbe is néha.
Szerintem amire te gondolhatsz (csak mert sokan nem találkoztak még ilyen fejjel) az az XZN, ennek 12 éle van, és a VW kezdte el használni az iparban, de mára már sokan átvették, jobb mint a torx, kevésbé fordul ki a feje.
500ftos oraberrel nem is lenne gond, de a napi 12 ora hajtas, fejen forgas az durva. Meg ott a kulfoldiek miatt nem art ha tud az ember valamilyen nyelvet...
Azt azért megnézném. Bejelentés nuku, dolgozz napi 12 órát 500 Ft-os órabérért, aztán keríts magadnak szállást, vagy ha adnak, akkor kapsz egy kutyaólat. Ha meg nem tetszik, akkor mehetsz, van helyetted 10 másik. A pénzt meg vagy megkapod, vagy nem. Szóval ez itt Magyarország.
na ezért (is) nem mennék haza meg más okokból is. Amúgy most olvastam hogy Balcsira most Romániából toboroznak embereket, annyira nem találnak munkaerőt bár kicsit messze van, de Timi kibírna szerintem 2 hónapot, valamit valamiért én eltölteném ott a nyarat szívesen.
Baratom is csak egy szakmunkas, hegeszto, 2 muszakban, heti 5 nap, 8 oraert olyan 150-160 korul keres ami azert nem rossz + mikor hetvegen is elmegy melozni az 14e / hetvege.
ÜDV
kérdésem lenne az urakhoz. Mégpedig az, hogy a c20xe hengerfejcsavarját mivel lehet megoldani? Milyen dugókulcs való rá? Mi az ami rávaló? Illetve valamivel kiváltható? Az a bajom, nemtom megfogalmazni sem milyen formájú a csavar feje, így rákeresni sem tudok a dugóra. Viszont lenyalatni sem akarnám, Az is segítség ha valaki megmondja a dugónak a nevét ami rávaló.. Előre is köszönöm.
Mondjuk nékem van rokonom, aki 32 éves koráig iskolapadban volt, 12 nyelvet tud, 4 diploma, meg mifaszom, és most 36 évesen fatelepen dolgozik, és fa anyagot pakol havi 110 nettóért.
De van olyan is szintén rokonságban aki egyszerű ember, 1db szakmunkás végzettséggel és nem hajlandó elmenni 250 ezer alatt dolgozni, Ő úrnak tartja magát, 3. éve munkanélküli
pff......akkor hagyjuk inkább.....és ha ennek fejébe még megoldhatatlan is a feladat akkor sok sikert másoknak hozzá nem mondom hogy én világi jól keresek de azért ennek a dupláját és nem volt még olyan feladat amit ne tudtam volna megcsinálni plusz jóba vagyok a főnökasszonnyal és majd egy éve kocsival járok
100ezer ft egy normális életvitellel rendelkező embernek nem elég. Nekem jó lett volna, mert 30at kellett volna hazaadnom, 70 meg megmaradt volna tisztán.